Tuesday 12 April 2011

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 14-3 -2011 ΩΣ 20-3-2011


ΚΡΙΟΣ

Αυτή την εβδομάδα η ενέργεια σας θα επικεντρωθεί στο χειρισμό των πραγμάτων γύρω από την εργασία σας. Οι θετικές εξελίξεις στην εργασία σας θα σας δώσουν πολύ κέφι. Οι ευθύνες αναμένεται να αυξηθούν και είναι πιθανό ότι μπορεί να σας πάρει κάποιο χρόνο για να συνηθίσετε στα νέα δεδομένα. Θα είστε υπερφορτωμένοι με ευθύνες και θα είστε πολύ ενεργητικοί κατά την εκτέλεση της εργασίας σας. Είναι μια καλή στιγμή για να ενισχύσετε τη φήμη σας και να εντυπωσιάσετε τους άλλους. Οι άλλοι θα είναι συνεργάσιμοι μαζί σας. Φροντίστε να είστε αποτελεσματικοί και δραστήριοι. Καλή περίοδος για να επενδύσετε κάποια χρήματα σε μακροπρόθεσμα σχέδια. Αποφύγετε τα έξοδα.

Αυτή η εβδομάδα ευνοεί τα χρήματα, την υγεία και τα ταξίδια. Εάν είστε μόνοι, είναι η κατάλληλη στιγμή για να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Τώρα θα διερευνήσετε την εσωτερική πλευρά σας και θα ανιχνεύσετε το τι θέλετε. Είναι καιρός να βελτιωθείτε. Τα πάθη σας θα είναι υψηλά και πιθανόν να νιώσετε  κάποια  ζήλια προς τον σύντροφο σας. Προσοχή στις παρορμητικές αποφάσεις που μπορεί να επηρεάσουν τις σχέσεις σας. Είναι επίσης δυνατόν να δημιουργηθούν προβλήματα από κάποιες έντονες συγκινήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή την εβδομάδα η ενέργεια σας θα εξαντληθεί για να εκπληρώσετε τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες σας. Αυτή τη στιγμή, έχετε την τάση να σκέπτεστε την εργασία σας και θα έχετε ένα υπερφορτωμένο πρόγραμμα για να παράγετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τα υψηλά ιστάμενα πρόσωπα θα είναι προσανατολισμένα στην επίτευξη αποτελεσμάτων και επίσης θα είναι αυστηρά μαζί σας. Κάποια βοήθεια που θα έχετε από τους υφισταμένους ή τους συναδέλφους σας θα σας κάνει να νιώσετε πολύ χαλαρά.

Στα οικονομικά σας, αυτή η εβδομάδα πρόκειται να είναι πολύ καλύτερη από πριν. Η ροή του εισοδήματος σας θα είναι καλή. Όμως, η επένδυση χρημάτων σε μετοχές θα πρέπει να αποφεύγεται. Οποιεσδήποτε νέες οικονομικές συναλλαγές θα πρέπει επίσης να αναβληθούν. Τώρα θα συμμετέχετε σε ποικίλες κοινωνικές εκδηλώσεις. Στα αισθηματικά σας, το πάθος σας θα είναι υψηλό και θα επιθυμείτε περισσότερο από ποτέ την συναισθηματική ικανοποίηση και οτιδήποτε μπορεί  να σας φέρει κοντά στον σύντροφο σας. Τώρα μπορείτε και εκφράζετε τα συναισθήματα σας με εκλεπτυσμένο τρόπο και απολαμβάνετε τις στιγμές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή την εβδομάδα θα επικεντρωθείτε στη βελτίωση των οικονομικών θεμάτων. Στη δουλειά σας θα έχετε αυτοπεποίθηση και θα επικρατήσει εσωτερική αρμονία. Μπορείτε να προχωρήσετε σε δημιουργικές εργασίες και να εκφράσετε τον εαυτό σας με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση τώρα. Οι προσπάθειες σας έχουν θετικά αποτελέσματα αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, διατηρήστε τον έλεγχο σχετικά με την έντονη ενεργητικότητα σας που μπορεί να εκνευρίσει κάποιον συνάδελφο σας. Νέες ιδέες μπορεί να είναι στο προσκήνιο τώρα.

Αυτή είναι μια καλή χρονική περίοδος για την εξισορρόπηση της ροής του εισοδήματος σας καθώς και επίσης για να πολλαπλασιάσετε τα χρήματα σας. Η επένδυση χρημάτων σε αμοιβαία κεφάλαια, ασφαλιστικά συμβόλαια και μετοχές είναι επωφελείς για σας. Η πώληση γης είναι ευνοϊκότερη από την αγορά. Στα αισθηματικά σας, είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε μία νέα σχέση, όσοι είστε μόνοι, ή να ανανεώσετε την ήδη υπάρχουσα οι δεσμευμένοι, αλλά θα πρέπει να προσπαθήσετε να φέρετε ισορροπία μεταξύ των επιθυμιών σας και των προσδοκιών του συντρόφου σας. Οι υφιστάμενες σχέσεις μπορεί να περάσουν από κάποια σκαμπανεβάσματα και λεκτικές συγκρούσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή είναι μια στιγμή που μπορείτε να αναμένετε μια μικρή ώθηση και κάποια επιπλέον υποστήριξη ή αναγνώριση από τους γύρω σας. Μπορεί να νιώθετε ότι είστε πολύ κοντά και σε αρμονία με τους άλλους. Αυτή τη φορά θα εστιαστείτε περισσότερο σε πρακτικά ζητήματα της ζωής από ό, τι στα αισθηματικά σας. Όσοι είστε μόνοι, θα σκέφτεστε πολύ για τη δημιουργία μιας νέας σχέσης, κι αυτό θα σας δημιουργήσει εμπόδια για την εξεύρεση ενός νέου συντρόφου και έτσι ενδέχεται να χαθούν ευκαιρίες. Οι υφιστάμενες σχέσεις απαιτούν κάποια προσοχή. Η σχέση σας μπορεί να οδηγηθεί σε κάποια μικρή τριβή, η οποία όμως θα αντισταθμιστεί εύκολα. Μόνο με την κατανόηση και τη συνεργασία θα ενισχυθεί ο δεσμός μεταξύ σας.

Η υποστήριξη που χρειάζεστε θα την βρείτε από τα δικά σας άτομα. Μπορεί να αισθανθείτε ότι βαρύνεστε ψυχολογικά με την παρούσα κατάσταση στο χώρο εργασίας σας και τώρα είναι η στιγμή που θα κάνετε προσπάθειες για να απελευθερωθείτε. Είναι μια θετική στιγμή για την ανάπτυξη των στόχων σας. Έχετε πολύ ενέργεια για να πάρετε αποφάσεις σε σχέση με την σταδιοδρομία σας. Μπορεί να φαίνεστε επιβλητικοί και δυναμικοί.

ΛΕΩΝ


Αυτή την εβδομάδα μπορεί να αισθανθείτε πάρα πολύ κοντά στο σπίτι σας, την οικογένεια σας γενικότερα, και στις πιο στενές συναισθηματικές σας σχέσεις. Θα πάρετε μεγάλη δύναμη και ικανοποίηση από την οικογένεια σας. Θα μπορέσετε να χειριστείτε διπλωματικά οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί με τη λογική και την αγάπη σας. Στα αισθηματικά σας, αν είστε μόνοι, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να σας πλησιάσει κάποιο άτομο. Οι επιθυμίες σας θα εκπληρωθούν και τα συναισθήματα σας θα επεκταθούν. Αν είστε σε σχέση, θα περάσετε τα καλύτερα, και η αγάπη, οι ερωτικές σας επιθυμίες και οι φαντασιώσεις σας θα απογειωθούν.

Οικονομικά αυτή είναι ελπιδοφόρα εβδομάδα. Θα υπάρξει καλή ροή του εισοδήματος σας αν και πρέπει κατά κάποιον τρόπο να περιορίσετε τις σπατάλες σας. Κέρδη μπορεί να υπάρξουν από ομαδικές δραστηριότητες. Οι επενδύσεις σε ασφαλιστήρια συμβόλαια, ακίνητα, και αμοιβαία κεφάλαια ευνοούνται τώρα. Αυτή τη στιγμή καλό θα ήταν να κοιτάξετε τι έχετε δημιουργήσει, και να αξιολογήσετε την πρόοδο σας. Κάντε ένα διάλειμμα και αναλύστε τα πράγματα που συνέβησαν στο παρελθόν. Το πνεύμα σας θα είναι διορατικό και θα αισθάνεστε ενεργητικοί για να προχωρήσετε μπροστά. Ωστόσο, αν εστιάσετε την ενέργεια σας με τον κατάλληλο τρόπο στον κατάλληλο στόχο, η επιτυχία θα είναι δική σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή είναι ελπιδοφόρα εβδομάδα για τα οικονομικά σας και τα κέρδη αναμένονται να είναι περισσότερα από πριν. Ωστόσο, θα σας είναι δύσκολο να αποτρέψετε τις δαπάνες σας. Οι επενδύσεις σε ασφαλιστήρια συμβόλαια είναι επωφελείς τώρα για σας. Τώρα θα είστε προσανατολισμένοι στο να φέρετε θετικά αποτελέσματα, αν έχετε επιχείρηση. Είναι μια καλή ευκαιρία να ασχοληθείτε με την εσωτερική διαχείριση της. Νέες διαπραγματεύσεις και συναλλαγές θα αποδειχθούν κερδοφόρες.

Στα αισθηματικά σας, αν είστε μόνοι, τότε αυτή η εβδομάδα είναι θετική για την αναζήτηση ενός σωστού συντρόφου για εσάς. Αποφύγετε να είστε ανυπόμονοι, καθώς θα χαλάσουν τα πράγματα αν δεν προχωρήσουν με τον σωστό τρόπο. Θα έχετε μια καταπληκτική ευκαιρία για να ανταποκριθείτε σε νέες ρομαντικές γνωριμίες. Ακόμα κι αν θα θέλετε να είστε στο σπίτι λίγο περισσότερο από το συνηθισμένο, ο χρόνος που θα περάσετε με τους άλλους φαίνεται να είναι ιδιαίτερα παραγωγικός. Αν έχετε κάποια σχέση μπορεί να υπάρξουν κάποιες παρανοήσεις. Κάποια μικρή αναταραχή μπορεί να σας ενοχλήσει. Αποφύγετε να υποπέσετε σε λάθη ή να συμπεριφέρεστε άσχημα στον σύντροφο σας. Το κλειδί για την ευτυχία βρίσκεται στην υπομονή.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή την εβδομάδα θα επικεντρωθείτε στη δουλειά σας και στις κοινωνικές υποχρεώσεις σας ως επί το πλείστον. Θα είστε πιο κοινωνικοί και ενεργητικοί για να προχωρήσετε μπροστά και θα σας δοθούν κίνητρα για να βελτιώσετε οποιοδήποτε αρνητικό εμπόδιο παρουσιάζεται. Θα έχετε κάποια μικρή πίεση στην εργασία σας αλλά θα την εκτελέσετε αποτελεσματικά. Η ενέργεια σας θα επικεντρώνεται στις δημόσιες σχέσεις σας και η καλή επικοινωνία με τους άλλους φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αποφύγετε την βιασύνη. Οι συναντήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο θα είναι επωφελείς.

Αυτή η εβδομάδα είναι καλή για οικονομικά θέματα. Θα λάβετε χρήματα είτε με τη μορφή δανείου, η σαν οικονομική ενίσχυση. Οι επενδύσεις είναι επίσης ευνοϊκές αυτή την εβδομάδα. Θα έχετε οικογενειακή ευδαιμονία και φιλική ατμόσφαιρα. Οι διαφορές, αν υπήρχαν νωρίτερα είναι πιθανόν να επιλυθούν. Ωστόσο, η υψηλή ενεργητικότητα σας μπορεί να σας κάνει παρορμητικούς και να μην αισθάνεστε ότι σας γεμίζει συναισθηματικά η σχέση σας. Το πάθος σας θα είναι έντονο και κάποιες φορές ακανόνιστο και μη ελεγχόμενο. Προτείνεται να ελέγξετε την ψυχραιμία σας για να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή την εβδομάδα θα επικεντρωθεί η ενέργεια σας στο πώς να εξισορροπήσετε τους διάφορους τομείς της ζωής σας, ιδίως σε ό, τι αφορά την εργασία σας και τις προσωπικές σας σχέσεις. Στην εργασία σας θα υπάρξει αρμονία. Η ομαδική εργασία θα είναι επωφελής και θα έχετε πνεύμα συνεργασίας. Ωστόσο, μερικές φορές θα αισθανθείτε κουρασμένοι. Οι σχέσεις με τους συναδέλφους σας θα βελτιωθούν. Νέες επαγγελματικές προσαρμογές που απαιτούνται, θα εκπληρωθούν με επιτυχία. Θα υπάρχει ένα κλίμα συναδέλφωσης και θα μοιραστείτε θετικές στιγμές. Αν έχετε παιδιά, θα είστε πολύ πιο κοντά τους και θα αισθάνεστε ικανοποιημένοι με την πρόοδο τους. Αυτή είναι η στιγμή για να απολαύσετε μαζί τους χαρούμενες στιγμές.

Στα οικονομικά σας, θα πρέπει να κάνετε αγώνα για να είναι ισορροπημένα. Θα είστε πιο υπολογιστικοί και διαισθητικοί τώρα. Είναι η ώρα να εξερευνήσετε νέα  οικονομικά σχέδια και να ακολουθήσετε με το ένστικτο σας, αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο. Επενδύσεις σε αμοιβαία κεφάλαια και ασφαλιστικά συμβόλαια πρέπει να γίνουν μετά από εξονυχιστική ανάλυση. Νέες οικονομικές επενδύσεις θα πρέπει να αποφεύγονται για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα. Θα είστε τώρα πιο ευαίσθητοι σε σχέση με το σπίτι σας και την οικογένεια σας. Αν έχουν ήδη διαταραχθεί οι σχέσεις σας, θα πάνε τα πράγματα καλύτερα και θα υπάρξει αρμονία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή θα είναι μια παθιασμένη εβδομάδα για σας στην αισθηματική σας ζωή, αλλά με λίγα σκαμπανεβάσματα. Αν είστε μόνοι, τότε αυτή είναι καλή στιγμή για να ψάξετε για μια σωστή αισθηματική επιλογή. Μπορεί να ενδιαφερθείτε για κάποιο άτομο μέσα στο χώρο της εργασίας σας. Αν είστε με κάποιο άτομο, τότε ενδεχομένως να σκέφτεστε το μέλλον αυτής της σχέσης. Αυτή τη φορά θα είστε περισσότερο ευαίσθητοι στις προσωπικές σας σχέσεις. Θα θέλετε να τις βελτιώσετε και να διατηρήσετε την αρμονία με το σύντροφο σας.

Αυτή την εβδομάδα θα σας δοθούν κίνητρα για να προχωρήσετε μπροστά. Θα έχετε επιπλέον ενέργεια για να κάνετε ένα άλμα μπροστά. Θα έχετε επιτυχία σε νέα σχέδια και σταθερότητα στην εργασία σας. Ωστόσο, οι νέες ομαδικές δραστηριότητες δεν θα είναι επωφελείς για σας τώρα. Οι συναντήσεις και οι διαπραγματεύσεις δεν θα είναι και τόσο αποδοτικές. Εάν έχετε επιχείρηση, αναμένεται να λάβετε καλές παροχές.
Θα υπάρξει καλή ροή του εισοδήματος σας, ιδίως, εάν σχετίζεται με μακρινούς τόπους ή το εξωτερικό. Είναι επίσης δυνατόν, να λάβετε χρήματα από το σπίτι σας ή από ακίνητα. Οι επενδύσεις σε μετοχές θα είναι επωφελείς. Αποφύγετε να επενδύσετε σε αμοιβαία κεφάλαια ή ασφαλιστήρια συμβόλαια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οτιδήποτε αφορά την αισθηματική σας ζωή θα έχει ικανοποιητικά αποτελέσματα αυτή την εβδομάδα. Θα είστε πιο ήπιοι και δεκτικοί ενώ η εμπιστοσύνη και η ευαισθησία στην σχέση σας θα είναι πιο σημαντική για εσάς. Επομένως, αυτή είναι μια καλή στιγμή για να σταθεροποιήσετε την σχέση σας. Θα εστιάσετε την ενέργεια σας στα οικονομικά σας και την οικογένεια σας σε γενικές γραμμές αλλά θα έχετε αδικαιολόγητη ανησυχία και άγχος. Η περίοδος αυτή ευνοεί τα ταξίδια. Θα είστε επίσης ευέλικτοι για να αντιμετωπίσετε τις ευθύνες σας στη δουλειά. Αναμένονται συναντήσεις και νέες επαγγελματικές συναναστροφές και εκδηλώσεις.

Είναι επίσης πιθανό κάποιο άτομο να σας προκαλέσει σύγχυση για κάτι. Μην πτοείστε, μιλήστε με σαφήνεια και οι άλλοι θα σας βοηθήσουν πολύ. Καλή στιγμή για να εντυπωσιάσετε τους ανωτέρους σας. Στα οικονομικά σας, είναι μια ευνοϊκή στιγμή για να ξεκινήσει ένα νέο σχέδιο χρηματοδότησης ή να συνάψετε ένα δάνειο. Οι δαπάνες για αγορές σε είδη πολυτελείας θα αυξηθούν. Ευνοϊκή χρονική περίοδος για να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο ή οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο αξίας. Οι επενδύσεις σε ακίνητα ή αμοιβαία κεφάλαια είναι ευεργετικές για σας τώρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή την εβδομάδα θα επικεντρωθείτε στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Τα υψηλά ιστάμενα πρόσωπα θα είναι πολύ συνεργάσιμα μαζί σας. Στην εργασία σας θα είστε σίγουροι και θα εργάζεστε δραστήρια. Προωθούνται οι στόχοι σας και οι ανώτεροι σας καθώς και οι συνάδελφοι σας θα εκτιμήσουν την εργασία σας. Είναι καιρός να επεκτείνετε τις προσπάθειες σας για τα νέα σχέδια που έχετε στο μυαλό σας και να διευρύνετε τους ορίζοντες σας. Οικονομικά, η περίοδος αυτή είναι καλή για την εισροή χρημάτων, αλλά δεν είναι και τόσο καλή για τα έξοδα σας. Γι’ αυτό, θα πρέπει να κάνετε σωστή διαχείριση. Οι επενδύσεις θα πρέπει να αποφεύγονται για λίγες ημέρες, καθώς δεν θα είναι και τόσο αποδοτικές.

Μια πολύ ελπιδοφόρα εποχή για να δημιουργήσετε μία νέα σχέση όσοι από εσάς είστε μόνοι. Είναι μια εποχή όπου η οικειότητα και τα βαθιά συναισθήματα θα είναι αυξημένα. Πιθανόν να αισθανθείτε ότι κυριαρχείστε από ένα άτομο που βρίσκεται κοντά σας. Χειριστείτε όμως τις καταστάσεις με προσοχή. Επίσης, είναι μια καλή στιγμή για να διευθετήσετε τα φλέγοντα προβλήματα με το σύντροφο σας, αν είστε σε σχέση. Αυτή είναι μια καθοριστική στιγμή για να κρατήσετε την σχέση σας ή να την διαλύσετε.

ΙΧΘΥΣ

Αυτή την εβδομάδα θα προσπαθήσετε να εξισορροπήσετε τις επαγγελματικές φιλοδοξίες σας και την προσωπική σας ζωή. Μπορεί να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στην καριέρα σας και τη δημόσια ζωή σας, και αυτό να έχει σαν αποτέλεσμα να παραμελήσετε την αισθηματική ζωή σας. Κάποιοι από εσάς μπορεί να χρειαστεί να πάρετε κάποιες κρίσιμες αποφάσεις που αφορούν κάποιες καταστάσεις στη ζωή σας και σας αναγκάζουν να κάνετε επιλογές μεταξύ της καριέρας σας και της οικογένειας σας. Προάγεται η σταδιοδρομία σας και παίρνει μια νέα κατεύθυνση. Η πρόκληση είναι να βρεθεί μια υγιής ισορροπία όσον αφορά την βελτίωση της ζωής σας στο σπίτι, ενώ ταυτόχρονα να καλυφθούν οι ανάγκες στην καριέρα σας.

Είναι καιρός να εξισορροπήσετε τις σχέσεις σας και να τις δείτε με σοβαρότητα. Αυτή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε μια νέα σχέση ή να πάρετε τελικές αποφάσεις αν είστε δεσμευμένοι. Θα καταλαμβάνεστε από σύγχυση ή ασάφεια. Θα πρέπει να εξερευνήσετε περισσότερα πράγματα για εσάς και τον σύντροφο σας και να εξισορροπήσετε τα θετικά με τα αρνητικά. Μην βλέπετε τα πράγματα από την αρνητική τους πλευρά. Πρέπει να σκεφτείτε την εξισορρόπηση της σχέσης σας και να κάνετε συμβιβασμούς.

No comments:

Post a Comment