Tuesday 12 April 2011

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 21-3-2011 ΩΣ 27-3-2011


ΚΡΙΟΣ

Μια πολλά υποσχόμενη εβδομάδα για την αισθηματική σας ζωή. Οι επιθυμίες σας θα είναι αυξημένες και θα αισθάνεστε παθιασμένα συναισθήματα. Κρυφά συναισθήματα θα βγουν στην επιφάνεια. Να είστε συνεργάσιμοι με το σύντροφο σας και τα πράγματα θα κυλίσουν υπέροχα για σας. Όσοι είστε μόνοι, θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε μία νέα σχέση στο χώρο εργασίας σας ή μέσα από τον κοινωνικό σας κύκλο. Ωστόσο, είναι δυνατόν να υπάρξουν παρερμηνείες για τα ερωτικά σήματα που σας στέλνει το άλλο άτομο γι’ αυτό  περιμένετε μέχρι να είστε σίγουροι πριν την έκφραση των συναισθημάτων σας.

Η αστάθεια στα οικονομικά σας θα σας κάνει να νιώσετε κάποια ανησυχία γι’  αυτό. Θα πρέπει να πάρετε αυστηρά μέτρα και να κάνετε σωστό προϋπολογισμό ενώ οι επενδύσεις κάθε είδους θα πρέπει να αποφεύγονται. Ζητήματα που αφορούν το άμεσο περιβάλλον σας επιζητούν τώρα την προσοχή σας. Θα θέλετε να διευρύνετε τους ορίζοντες σας, είτε μέσω της επαφής σας με ανθρώπους που έχουν εντελώς διαφορετικό υπόβαθρο από το δικό σας είτε μέσω ταξιδιών. Η προσωπική φιλοσοφία σας θα αλλάξει, και αυτό σας δίνει μια ώθηση προς την υιοθέτηση νέων πεποιθήσεων. Θα έχετε έντονη κινητικότητα τώρα στην καθημερινή ζωή σας, και θα έχετε έντονη την ανάγκη για περιπέτεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια πολύ ελπιδοφόρα χρονική περίοδος για τα οικονομικά σας. Αυτή την εβδομάδα θα είστε στα καλύτερα σας και θα χειρίζεστε με σύνεση τα οικονομικά σας. Η ροή των εσόδων σας θα είναι σταθερή και αναμένεται επίσης και έξτρα εισόδημα. Καλή χρονική περίοδος για να επενδύσετε τα χρήματα σας. Αν τα χρήματα σας προέρχονται από τη διαφήμιση, τις εκδόσεις, και τα ταξίδια ευνοείστε. Τώρα θα επιθυμείτε πάση θυσία να αγαπηθείτε. Θα πάρετε πρωτοβουλία και θα πετύχετε την αρμονία και την εκπλήρωση. Θα υπάρχει ικανοποίηση στα συναισθήματα σας. Μπορεί να κάνετε μια σχέση που θα αποδειχθεί πολύ καλή για σας. Η δημιουργικότητα σας και η επιθυμία σας να κάνετε κάτι όμορφο είναι έντονα τώρα.

Με την αυξημένη διαίσθηση σας θα καταλαβαίνετε τις ανάγκες των άλλων. Θα προσπαθήσετε τώρα να εξισορροπήσετε τις ανάγκες σας για ασφάλεια και άνεση σε σχέση με τις ανάγκες των άλλων ανθρώπων. Στη δουλειά σας, η φιλικότητα και η αισιοδοξία θα χαρακτηρίζουν αυτή την εβδομάδα. Θα είστε γενικώς υποχωρητικοί και τα συναισθήματα σας θα είναι επεκτατικά. Θα είστε χαρούμενοι και αισιόδοξοι και η ατμόσφαιρα θα είναι συνεργάσιμη. Αυτή θα είναι μια κοινωνική εβδομάδα για σας, και μπορείτε εύκολα να επεκτείνετε τις κοινωνικές επαφές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποια αιφνίδια αύξηση των οικονομικών σας, θα σας κάνει να νιώσετε έκπληξη. Ωστόσο, για τους ελεύθερους επαγγελματίες η αύξηση αυτή μπορεί να είναι ασταθής και να ακολουθείται από απρόβλεπτες δαπάνες. Ευνοϊκή χρονική περίοδος για να επενδύσετε τα χρήματα σας σε μακροπρόθεσμα σχέδια ή να ζητήσετε κάποιο δάνειο από τράπεζα κλπ. Ωστόσο, προσπαθήστε να αποφύγετε τη λήψη δανείου αν μπορείτε να βοηθηθείτε οικονομικά από κάποιο φιλικό σας πρόσωπο ή συγγενή σας.

Η αισθηματική σας σχέση βελτιώνεται αυτή την εβδομάδα. Οποιαδήποτε διαφορά, αν υπήρχε νωρίτερα είναι πιθανόν να επιλυθεί. Βάλτε στην άκρη τις παρανοήσεις και μοιραστείτε τα συναισθήματα σας με το πρόσωπο που αγαπάτε. Είναι καιρός να αναλύσετε τη σχέση σας και να την αξιολογήσετε. Αναγνωρίστε τι σας περιορίζει, τι μπορείτε να δώσετε στην σχέση σας και πόσο πολύ συμπόνια και κατανόηση μπορείτε να δείξετε πράγμα το οποίο είναι απαραίτητο. Επίσης θα επιδιώξετε την επέκταση και την ανάπτυξη στην εργασία σας. Η επανεξέταση και η αξιολόγηση των σχεδίων σας θα είναι σημαντικά για σας τώρα. Οποιαδήποτε αναστάτωση στην εργασία σας θα είναι προσωρινή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια εβδομάδα με μερικά σκαμπανεβάσματα τόσο στις προσωπικές σας σχέσεις όσο και στην εργασία σας. Κάποια πίεση και εντάσεις στο χώρο εργασίας σας μπορεί να σας αναστατώσουν στιγμιαία. Είναι δυνατόν κάποιοι από εσάς να αναζητήσετε νέες επιλογές στην δουλειά σας, ιδιαίτερα αν είστε δυσαρεστημένοι με την τωρινή κατάσταση. Η κριτική ανάλυση των καταστάσεων είναι αναγκαία προκειμένου να γίνουν βελτιώσεις και να υπάρξει σταθερότητα. Είναι επίσης μία καλή χρονική περίοδος για ανάλυση κάθε είδους, καθώς η θετική κριτική σκέψη είναι τώρα στο αποκορύφωμα της. Αυτή η περίοδος χαρακτηρίζεται από την επιθυμία σας να τακτοποιήσετε  τα πράγματα και να αφήσετε πίσω σας οτιδήποτε μπορεί να σας εμποδίζει.

Η οικονομική σας κατάσταση θα είναι συνηθισμένη, όπως ήταν και πριν. Κάθε καθυστέρηση σε σχέση με οποιαδήποτε πληρωμή μπορεί να ανατραπεί με λίγη προσπάθεια από μέρους σας. Οι επιχειρηματικές συναλλαγές με χώρες του εξωτερικού θα ανθίσουν τώρα. Οι δαπάνες για διασκέδαση ή σε κοινωνικές εξόδους αναμένονται να είναι αρκετές αυτή την εβδομάδα. Οι επενδύσεις που αφορούν αμοιβαία κεφάλαια και ασφαλιστικά συμβόλαια είναι ευνοϊκές. Θα νιώθετε την ανάγκη να βρίσκεστε με τους άλλους και να επαναπροσδιορίσετε τις σχέσεις σας.

ΛΕΩΝ

Μια πολυάσχολη εβδομάδα θα είναι αυτή για σας. Θα ασχοληθείτε με τις λεπτομέρειες της καθημερινής σας ζωής, θα γίνετε πιο οργανωμένοι και θα φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας. Ήρθε η ώρα να κάνετε πράξη τους στόχους και τα σχέδια σας. Θα πιστεύετε σε ένα μεγάλο σχέδιο ότι είναι εποικοδομητικό και θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε όλα τα πρακτικά προβλήματα με επιτυχία. Οικονομικά, η ροή του εισοδήματος σας θα είναι αργή αλλά σταθερή. Οι επενδύσεις που αφορούν αμοιβαία κεφάλαια και ασφαλιστικά συμβόλαια θα είναι ευνοϊκές. Η πώληση της γης είναι ευνοϊκότερη από την αγορά. Αποφύγετε να επενδύσετε σε μετοχές.

Θα πάρετε αποφάσεις αν είστε σε σχέση με κάποιο άτομο, και θα είστε υπολογιστικοί και προσεκτικοί στην προσέγγιση του συντρόφου σας. Αυτή είναι η στιγμή που θα θέλετε να περάσετε τις μέρες σας απολαμβάνοντας έντονες ερωτικές στιγμές πάθους με τον σύντροφο σας. Είναι καιρός να βελτιώσετε την εμφάνιση σας και θα ξεχωρίσετε εκπέμποντας έντονο μαγνητισμό και ερωτισμό. Είναι η καλύτερη στιγμή για να έχετε τα μάτια σας ανοικτά, όσοι είστε μόνοι, και θα βρείτε τον έρωτα της επιλογής σας. Είναι επίσης δυνατόν, να βρείτε την αγάπη ξαφνικά ή κατά ένα περίεργο τρόπο, που δεν το περιμένετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή την εβδομάδα θα εστιαστείτε στις κοινωνικές σας δραστηριότητες και θα θέλετε να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε. Οι έντονες κοινωνικές σας δραστηριότητες θα σας παρασύρουν και δεν θα δώσετε και τόσο πολύ προσοχή στην εργασία σας. Η απόλαυση και η διασκέδαση θα κατέχει ξεχωριστή θέση αυτή την εβδομάδα. Θα αισθανθείτε ότι δεν είστε και τόσο ικανοποιημένοι με την παρούσα κατάσταση στην εργασία σας. Θα γίνετε πιο πρακτικοί και θα ανησυχείτε για τα οικονομικά σας. Στην προσπάθεια σας να αυξήσετε το εισόδημα σας θα κάνετε βραχυπρόθεσμα σχέδια. Αποφύγετε κάθε είδους ρίσκο να επενδύσετε τα χρήματα σας σε μετοχές.

Τώρα ενεργοποιούνται τα ερωτικά σας συναισθήματα. Η ανάγκη σας να εκτιμηθείτε από τους άλλους, καθώς και η ανάγκη σας για συντροφικότητα, θα είναι έντονα. Μην αφήσετε τις φοβίες σας να σας καταλαμβάνουν, και αναπτύξτε το θάρρος και την εσωτερική σας δύναμη, διαγράφοντας οτιδήποτε παρεμποδίζει την δημιουργική πορεία σας χωρίς φόβο. Τώρα θα ασχολείστε με τους άλλους αντί για τον εαυτό σας, και θα βλέπετε τα πράγματα με την λογική προσπαθώντας να αποκολληθείτε από τα συναισθήματα σας. Θα μάθετε τώρα να αναλάβετε ρίσκα και η αυτοπεποίθηση σας θα είναι ορατή στους άλλους γύρω σας.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή την εβδομάδα θα στραφεί η προσοχή σας στην καριέρα και την οικογένεια σας. Η ανάγκη σας για ασφάλεια θα σας κάνει να επικεντρωθείτε στην οικογενειακή σας ζωή και το σπίτι σας. Θα είστε γρήγοροι και δυναμικοί στην εργασία σας γι’ αυτό και θα υπάρξουν γρήγορα αποτελέσματα. Ωστόσο, για να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα μπορεί να σας πάρει κάποιο χρόνο. Σας συμβουλεύουμε να επικεντρώσετε την ενέργεια σας προς τη σωστή κατεύθυνση. Θα έχετε ενθουσιασμό και πολύ καλή επικοινωνία τώρα. Θα εστιαστείτε περισσότερο στην παραγωγική πλευρά σας και θα μπορείτε εύκολα να πραγματοποιήσετε τα σχέδια σας.

Οικονομικά, αυτή την εβδομάδα θα είστε λίγο περιορισμένοι. Τα έσοδα σας θα είναι συνηθισμένα, αλλά οι δαπάνες σας υψηλές. Θα ήταν καλύτερα να ελέγξετε τον προγραμματισμό σας. Κέρδη αναμένονται από μακρινές χώρες. Αυτή την εβδομάδα δεν θα θέλετε να κάνετε επενδύσεις. Ωστόσο, θα έχετε μια ιδιαίτερη επιθυμία να ασχοληθείτε με θέματα ακίνητης περιουσίας ή οποιαδήποτε ανακαίνιση στο σπίτι σας. Μια μικρή εσωτερική αναταραχή μπορεί να χρειαστεί την άμεση προσοχή σας. Ήρθε η ώρα να λάβετε μέτρα για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με την οικογένεια σας και τη ζωή σας στο σπίτι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή την εβδομάδα θα θέλετε να κάνετε βελτιώσεις σε όλους σχεδόν τους τομείς της ζωής σας. Ζητήματα που σχετίζονται με το άμεσο περιβάλλον σας καθώς και η κοινωνική δικτύωση, γίνονται πιο έντονα τώρα. Θα θέλετε να επεκτείνετε τους ορίζοντες σας στην εργασία σας και να κάνετε βελτιώσεις. Τώρα θα δώσετε έμφαση στην ποιότητα περισσότερο από την ποσότητα. Αυτό θα ενισχύσει τη θέση σας στην εργασία σας. Είναι μια στιγμή που θα είστε περισσότερο ευαισθητοποιημένοι σε θέματα του περιβάλλοντος σας, και θα έχετε αυξημένη εγρήγορση. Νέα οράματα για το μέλλον και νέες εμπνεύσεις θα σας αποφέρουν θετικά αποτελέσματα. Οι υποχρεώσεις σας είναι πιθανό να αυξηθούν.

Αυτή η εβδομάδα θα είναι επεκτατική και επινοητική, και ο έρωτας και η αγάπη θα ανθίσουν. Με τον έντονο μαγνητισμό σας, θα ανοίξετε νέους ορίζοντες και νέες δυνατότητες στην αγάπη. Οι υφιστάμενες σχέσεις σας θα γίνουν ισχυρότερες.
Αποφύγετε να είστε ζηλιάρηδες και κτητικοί ή να περιμένετε πάρα πολλά από το σύντροφο σας. Είναι καιρός να διαχειριστείτε τα οικονομικά σας με σύνεση και να φροντίσετε να κάνετε αποταμίευση. Τυχόν εκκρεμείς οικονομικές υποθέσεις θα πρέπει επίσης να εξεταστούν. Ευνοϊκή στιγμή για να ξεκινήσετε ένα νέο επενδυτικό πρόγραμμα. Αποφύγετε συναλλαγές σε σχέση με ακίνητα προς το παρόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή την εβδομάδα θα είστε κοινωνικοί, και θα θέλετε να βρείτε νόημα στις κοινωνικές επαφές σας. Θα είστε πιο ανοικτοί και θα εμπιστεύεστε τους φίλους σας. Θα προσπαθήσετε να πετύχετε μια ισορροπία μεταξύ των δικών σας αναγκών για ασφάλεια και άνεση αλλά και των αναγκών των άλλων ανθρώπων γύρω σας. Τραβάτε την προσοχή των άλλων με τις προοδευτικές ιδέες σας και τις σαφείς σκέψεις σας. Αυτή είναι μια εξαιρετική περίοδος για να πάρετε αποφάσεις καθώς και για διανοητική εργασία. Αυτή είναι η στιγμή για να επιτείνετε τις προσπάθειες σας στο χώρο εργασίας σας, καθώς θα είστε σε θέση να διαχειριστείτε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει.

Δεν θα είστε και τόσο ικανοποιημένοι με τα οικονομικά σας και θα προσπαθείτε να βρείτε τρόπους για τη βελτίωση τους. Θα μπορέσετε να βρείτε νέους τρόπους για την καλυτέρευση του εισοδήματος σας και πώς να διαχειριστείτε τους υφιστάμενους λογαριασμούς. Η επένδυση χρημάτων σε νέα σχέδια σας ευνοούν τώρα ιδιαίτερα. Θα εξετάσετε με κάθε λεπτομέρεια, πόσο καλά έχετε φροντίσει την διαχείριση των οικονομικών σας και τι μέτρα πρέπει να λάβετε τώρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια κουραστική εβδομάδα θα είναι αυτή για σας. Θα προσπαθείτε να ανακαλύψετε τι σας εκφράζει και σας καλύπτει ψυχικά στην προσωπική σας ζωή και θα επιδιώκετε την ανεξαρτησία σας. Θα κάνετε τώρα αυστηρή κριτική. Βασικά, θα μάθετε να στηρίζεστε στις δικές σας δυνάμεις και να μην τα περιμένετε όλα από τους άλλους.
Θα αναλάβετε την ευθύνη της ζωής σας με τη λήψη αναγκαίων μέτρων προκειμένου να κάνετε τον εαυτό σας να νιώθει καλά και με ασφάλεια. Τώρα καλείστε να σκεφτείτε και να δείτε πώς αισθάνεστε για κάποια πράγματα στην ζωή σας.

Αν συνεχίσετε να νοιάζεστε μόνο για τις ανάγκες του συντρόφου σας, ενώ αγνοείτε τα δικά σας συναισθήματα και παραμελείτε τον εαυτό σας, αυτό μπορεί να μολύνει την σχέση σας. Πλησιάστε τον σύντροφο σας, εκφράστε τα συναισθήματα σας και διαμέσου της επικοινωνίας κάντε οτιδήποτε σας κάνει να αισθάνεστε πιο άνετα. Στην εργασία σας, θα αισθάνεστε επιβαρυμένοι και η κύρια αιτία μπορεί να είναι η ανοργάνωτη διαχείριση του παρελθόντος. Προτείνεται να κρατήσετε την ψυχραιμία και τα λόγια σας γιατί η υψηλή ενεργητικότητα σας μπορεί να σας κάνει να χειριστείτε τις καταστάσεις με λάθος τρόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή την εβδομάδα θα υποβάλλετε σε αξιολόγηση τα άτομα που είναι κοντά σας. Ανησυχείτε για αυτούς και τώρα θέλετε να σας διεκδικήσουν. Ο έρωτας και η αγάπη θα πάρουν κάποιο χρόνο για να ανθίσουν. Η ανεξέλεγκτη υψηλή ενεργητικότητα σας δεν θα σας αφήσει να βρείτε τον κατάλληλο σύντροφο αυτή τη φορά. Αν σας αρέσει κάποιο άτομο, θα αναλύετε την προσωπικότητα του ατόμου αυτού σε βάθος, πράγμα που θα σας κρατήσει στάσιμους για να προχωρήσετε σε μια ουσιαστική σχέση. Ο ερωτισμός και τα πάθη σας θα είναι υψηλά. Ελέγξτε την ψυχραιμία σας και σύντομα το άτομο που ενδιαφέρεστε θα αλλάξει συμπεριφορά προς το καλύτερο απέναντι σας.

Στα οικονομικά σας θα είστε λίγο στοχαστικοί για την εισροή των χρημάτων σας. Δεν θα είστε ικανοποιημένοι και θα θέλετε να τα βελτιώσετε. Επίσης θα εξετάσετε διάφορους τρόπους προκειμένου να αυξήσετε  και να καλυτερεύσετε την οικονομική σας κατάσταση. Ένας από αυτούς είναι και η επένδυση των χρημάτων. Οι επενδύσεις σε αμοιβαία κεφάλαια και ακίνητα θα είναι επωφελείς. Αποφύγετε να ρισκάρετε σε μετοχές. Είναι καλή χρονική περίοδος για την ανάπτυξη νέων επιχειρηματικών σχεδίων και στόχων, καθώς έχετε μια αίσθηση ανανέωσης και αναζωογόνησης, σχετικά με τους στόχους και την σταδιοδρομία σας.

ΙΧΘΥΣ

Αυτή η εβδομάδα αναδεικνύει τα ζητήματα της εργασίας σας, καθώς και θέματα υγείας τόσο σε ψυχικό όσο και σε πνευματικό επίπεδο. Στη δουλειά σας, οι ιδέες σας θα είναι πολλές και εποικοδομητικές. Ωστόσο, η υψηλή σας ενεργητικότητα και οι παρορμήσεις σας μπορεί να χαλάσουν τα πράγματα. Σας συμβουλεύουμε να εστιάσετε την δυναμικότητα σας στη σωστή κατεύθυνση και με υπομονή. Η επιτυχία θα είναι δική σας. Θα είστε προσανατολισμένοι μόνο στο αποτέλεσμα. Έχετε μια επιμονή τώρα στο να βρείτε με γρήγορο τρόπο πρακτικές λύσεις και να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον της σταδιοδρομίας σας. Μπορεί να φαίνεστε επιβλητικοί και δυναμικοί.

Οικονομικά, αυτή είναι ελπιδοφόρα εβδομάδα καθώς τα κέρδη αναμένονται να είναι περισσότερα από πριν. Ωστόσο, θα είναι δύσκολο να αποτρέψετε τις δαπάνες σας. Να αποφύγετε τις επενδύσεις σε οποιαδήποτε μορφή. Τώρα θα απελευθερωθείτε από τις ενοχές και θα αναπτύξετε την πίστη και την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Ήρθε η ώρα να αφήσετε πίσω ορισμένες από τις ανησυχίες σας και να αναπτύξετε την συμπόνια και την κατανόηση των άλλων, γνωρίζοντας ότι ούτε εσείς ούτε και οι άλλοι είναι τέλειοι. Τώρα θα απελευθερωθείτε από τις εμμονές σας με τους κανόνες, τις λεπτομέρειες, και τους φόβους σας να κάνετε όλα τα πράγματα τέλεια.


No comments:

Post a Comment