Tuesday 12 April 2011

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 4-4-2011 ΩΣ 10-4-2011


ΚΡΙΟΣ

Αυτή την εβδομάδα ευνοείται ο έρωτας και η αγάπη και τα συναισθήματα σας θα επεκταθούν. Είναι καιρός να βελτιώσετε την εξωτερική σας εμφάνιση και να ανοίξετε την αγκαλιά σας για να καλωσορίσετε αυτήν την χρονική περίοδο της αγάπης.
Τώρα θα ξεχωρίζετε, γι’ αυτό κρατήστε τα μάτια σας ανοικτά και θα συναντήσετε την αγάπη της επιλογής σας, εάν είστε μόνοι. Είναι επίσης δυνατό να συναντήσετε κάποιο άτομο ξαφνικά ή απρόσμενα. Εάν είστε δεσμευμένοι, τότε, αυτή είναι η στιγμή που θα θέλετε να περάσετε τις μέρες σας απολαμβάνοντας χαρούμενες και ερωτικές στιγμές με τον σύντροφο σας.

Έντονες κοινωνικές δραστηριότητες, σας περιμένουν τώρα και θα θέλετε να βγείτε έξω και να απολαύσετε την καλή παρέα. Θα παρασυρθείτε γι’ αυτό προσέξτε την εργασία σας που πιθανόν να την παραμελήσετε. Η απόλαυση και η διασκέδαση θα είναι συστατικό στοιχείο αυτής της εβδομάδας. Θα εστιάσετε την προσοχή σας στις οικογενειακές σας ευθύνες γενικότερα και θα προσπαθήσετε να εξισορροπήσετε διάφορους τομείς της ζωής σας για να κάνετε τα πράγματα να λειτουργούν πιο ομαλά. Είναι καιρός να προχωρήσετε μπροστά βάζοντας νέους στόχους στην σταδιοδρομία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή την εβδομάδα θα επανεξετάσετε στο πώς να διαχειριστείτε τα οικονομικά σας. Θα έχετε οικονομικά οφέλη μέσω του (της) συζύγου σας ή του συντρόφου σας. Η απόκτηση είναι δυνατή μόνο με φιλική διάθεση. Δεν είναι μια καλή στιγμή για να αναλάβετε ρίσκα στο να επενδύσετε χρήματα σε μετοχές ή οποιαδήποτε άλλη κερδοσκοπία. Οι επενδύσεις σε ακίνητα και αμοιβαία κεφαλαία είναι ευνοϊκές. Αυτή είναι μια στιγμή που θα επικεντρωθείτε περισσότερο στην εργασία σας. Θα αναπτύξετε περισσότερη υπομονή και θα οργανώσετε τις εργασίες σας  απομακρύνοντας οποιοδήποτε εμπόδιο πράγμα το οποίο σας βοηθάει στο να ρέει το έργο σας ομαλά.

Ο έρωτας και η αγάπη θα ανθίσουν αυτή την εβδομάδα και θα είστε πολύ πιο ελκυστικοί στους άλλους. Τώρα θα αισθάνεστε πιο χαλαροί και θα έχετε έμπνευση. Αυτή την εβδομάδα ευνοείτε ο χορός και η διασκέδαση. Αν είστε μόνοι, τότε μπορεί να συναντήσετε κάποιο άτομο που θα σας εντυπωσιάσει. Οι ερωτικές σας επιθυμίες θα είναι αυξημένες. Αν είστε με κάποιο άτομο, τότε θα περάσετε αξέχαστες στιγμές και θα μοιραστείτε τα συναισθήματα σας μαζί. Οι επιθυμίες σας θα βρουν ανταπόκριση. Είναι μια τέλεια στιγμή για να βιώσετε την αγάπη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή την εβδομάδα θα είστε απασχολημένοι στη διαχείριση της καθημερινής ρουτίνας της εργασίας σας. Οι επαφές με τους άλλους θα αυξηθούν. Οι ικανότητες σας θα αναγνωριστούν, και η εμπιστοσύνη στους άλλους θα σημαίνει τα πάντα για σας τώρα. Θα είστε ανοικτοί σε νέες προσεγγίσεις και συμπεριφορές. Οικονομικά θέματα θα βγουν στην επιφάνεια και θα ανακαλύψετε νέους τρόπους για να αυξήσετε το εισόδημα σας, Θα περάσετε μια σύντομη και μικρή οικονομική κρίση αλλά αυτό θα σας παρακινήσει να βρείτε νέους τρόπους για να βγάλετε χρήματα. Μπορεί να είναι δύσκολο για σας τώρα να βρεθεί μια ισορροπία μεταξύ των ευθυνών σας και της επιθυμίας για οικονομική ικανοποίηση.

Τυχερά γεγονότα συμβαίνουν ως άμεσο αποτέλεσμα της καλής σας θέλησης και της ευγλωττίας σας.
Θα τραβήξετε την προσοχή των άλλων και θα κάνετε καλή εντύπωση. Δεν θα θέλετε τώρα να περιορίζεστε ή να εξαρτάστε από τους άλλους και αυτή είναι μια καλή στιγμή για να εντοπίσετε τις προσωπικές δυνάμεις σας και να διορθώσετε καταστάσεις που μπορεί να έχουν ήδη ματαιωθεί ή να έχουν λειτουργήσει κατασταλτικά. Θα αντιμετωπίσετε αρκετές προκλήσεις, και έτσι θα αξιολογήσετε τη δύναμη σας. Προτείνεται, ωστόσο, να μην υπερβείτε τα όρια σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή την εβδομάδα ευνοείται η ενεργός συμμετοχή σας σε κοινωνικές εκδηλώσεις και στον ρομαντισμό. Είναι δυνατόν όσοι είστε μόνοι να κάνετε μία νέα σχέση που θα έχει έντονα συναισθήματα.
Η ισχυρή επιθυμία για ευχαρίστηση αυξάνεται. Εάν είστε δεσμευμένοι, τότε η σχέση σας μπορεί να είναι δύσκολη λόγω του ότι θα έχετε υψηλές προσδοκίες από τον σύντροφο σας. Τα νεύρα που θα έχετε μπορεί να δημιουργήσουν διατάραξη της σχέσης με τον σύντροφο σας. Η υπομονή είναι η σωστή λέξη-κλειδί για τώρα. Εάν έχετε κάποια ερωτήματα δεν είναι η κατάλληλη χρονική περίοδος για συζητήσεις.

Στην εργασία σας, η έλλειψη σωστής κατεύθυνσης και αυτογνωσίας θα σας κάνει να κοιτάξετε βαθιά μέσα σας για να διερευνήσετε τις επιθυμίες σας. Θα σας είναι λίγο δύσκολο να εκφραστείτε με άμεσο και απλό τρόπο. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην αίσθηση ότι δεν είστε και τόσο ικανοποιημένοι από την πορεία κάποιων γεγονότων γι’ αυτό, θα επανεκτιμήσετε τους στόχους και τις ανάγκες σας. Αυτή είναι καλή χρονική περίοδος για την ροή του εισοδήματος σας. Τώρα θα θέλετε να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση χρησιμοποιώντας κάποιες προοδευτικές ιδέες σας. Τα αμοιβαία κεφάλαια, τα ασφαλιστικά συμβόλαια και οι μετοχές είναι επωφελείς για σας.

ΛΕΩΝ

Αυτή η εβδομάδα είναι υπέρ του έρωτα, τονίζοντας τον ρομαντισμό και το σεξ- απήλ σας. Θα αισθάνεστε αρμονία και θα έχετε ζεστές κοινωνικές επαφές. Μπορεί να γνωρίσετε κάποιο άτομο μέσα από ομαδικές δραστηριότητες, αν είστε μόνοι. Η νέα σχέση, εφόσον γίνει, θα έχει βάθος συναισθημάτων και μακροπρόθεσμα θα εξελιχθεί. Για όσους είστε δεσμευμένοι, κάποια θέματα του παρελθόντος μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια. Είναι επίσης πιθανό να θέλετε να ασκήσετε έλεγχο στον σύντροφο σας. Να είστε θετικοί στην προσέγγιση σας και να διατηρήσετε μία φιλική συμπεριφορά.

Μια κοινωνικά πολυάσχολη εβδομάδα θα είναι αυτή για σας. Θα επικεντρωθεί η ενεργητικότητα σας στην κοινωνικότητα και θα κάνετε κάποιες προσπάθειες για τη επέκταση της. Στη δουλειά σας, τα πράγματα αναμένεται να πάνε σύμφωνα με τα θέλω σας. Είναι πάρα πολύ θετική χρονική περίοδος στον επαγγελματικό σας τομέα και θα δουλεύετε άνετα. Τώρα θα αντιληφθείτε καλύτερα τα πλεονεκτήματα της κοινωνικής δικτύωσης, και μπορείτε να βρείτε κάποιες νέες ιδέες μέσα από τους άλλους τώρα. Η συνεργασία με τους άλλους θα φέρει πολύ καλά οφέλη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή την εβδομάδα θα έρθετε σε επαφή με τους άλλους ανθρώπους περισσότερο από το συνηθισμένο. Τώρα καλείστε να εξισορροπήσετε την εργασία σας και το σπίτι σας. Οι οικογενειακές σας ευθύνες θα είναι εξίσου σημαντικές με τα θέματα της σταδιοδρομίας σας. Στην εργασία σας, θα αναλώσετε πολύ ενέργεια προκειμένου να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Τα πράγματα στην εργασία σας θα κινούνται αργά. Ωστόσο, θα έχετε ενθουσιασμό και οι επικοινωνίες θα είναι επωφελείς για σας τώρα.

Κύριος στόχος σας θα είναι τα οικονομικά σας. Αν είχατε ήδη προβλήματα, θα επικεντρώσετε όλη την ενέργεια σας για να τα βελτιώσετε. Οι νέες ιδέες σας μπορούν να αποδειχθούν εποικοδομητικές. Το βλέμμα σας είναι στραμμένο στο μέλλον και όχι στο παρελθόν, και η επιθυμία σας είναι να κάνετε ένα άλμα προς τα εμπρός. Η σταδιοδρομία σας, τα επαγγελματικά σας συμφέροντα, ή η κοινωνική σας θέση θα μπορούσε να είναι καταλύτες για τη διαδικασία αυτή. Θα είστε λίγο ανήσυχοι. Μερικές φορές, αυτή η επιπλέον ενέργεια μπορεί να μην σας αφήσει να δείτε τα πράγματα ξεκάθαρα. Έτσι, περιμένετε την κατάλληλη στιγμή προκειμένου να δράσετε.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή την εβδομάδα θα αισθανθείτε κάποιους οικονομικούς περιορισμούς. Τα έσοδα σας θα είναι συνηθισμένα, αλλά οι δαπάνες σας θα είναι υψηλές.
Μόνο με σωστό προγραμματισμό θα μπορέσετε να ελέγξετε την κατάσταση. Αυτή η εβδομάδα δεν σας ευνοεί για επενδύσεις. Ωστόσο, θα έχετε ιδιαίτερη επιθυμία να ασχοληθείτε με θέματα ακίνητης περιουσίας ή οποιαδήποτε ανακαίνιση στο σπίτι. Το σπίτι, η οικογένεια σας ή κάποιο θέμα ιδιοκτησίας θα μπορούσε να τραβήξει την πλήρη προσοχή σας αυτή τη στιγμή.

Αυτή η εβδομάδα ευνοεί την αισθηματική σας ζωή και τα ταξίδια. Εάν είστε μόνοι, περιμένετε να σας προσεγγίσει κάποιο πρόσωπο. Αλλά περιμένετε λίγο μέχρι να  διερευνήσετε αν το πρόσωπο αυτό είναι κατάλληλο για σας. Εάν είστε δεσμευμένοι, τα πάθη σας θα είναι έντονα και πιθανόν να αισθανθείτε κτητικότητα και ζήλια. Προσέξτε οποιεσδήποτε παρορμητικές αποφάσεις που μπορεί να επηρεάσουν την σχέση σας. Είναι επίσης δυνατόν μόνοι σας να δημιουργείτε τα προβλήματα, ώστε να καλύψετε την ανάγκη σας για έντονες συγκινήσεις. Μόνο με τρυφερότητα και αγάπη η σχέση σας θα γίνει ισχυρότερη από πριν και, συνεπώς, θα υπάρξει σταθερότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή η εβδομάδα θα είναι πολύ πιο ενεργητική και θα είστε πολύ πιο επικοινωνιακοί αλλά θα σας κάνει κάπως ανήσυχους. Θα έχετε την ανάγκη περισσότερο από κάθε άλλη στιγμή να αλλάξετε κάποια πράγματα από τη ζωή σας και από τη συνήθη ρουτίνα σας. Οι άλλοι θα θελήσουν να σας πλησιάσουν και θα χρειαστεί να κάνετε κάποια θελήματα για κάποια άτομα ενώ θα τρέχετε για να τα προλάβετε. Ένα σημαντικό έγγραφο θα σας απασχολήσει τώρα, ή μια ξαφνική ανάγκη να κάνετε ένα σύντομο ταξίδι. Ωθήστε να βρείτε μια ισορροπία τώρα αφήνοντας τον εαυτό σας ελεύθερο και με την τόλμη σας να εκπληρώσετε αυτά που έχετε στο μυαλό σας.

Τώρα θα θέλετε να σταθεροποιήσετε κάποια πράγματα στην ζωή σας και θα είστε ικανοί να προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες και σε άγνωστες καταστάσεις. Είναι μια καλή στιγμή για να ενταχθείτε σε οργανώσεις και ομάδες και να συμμετέχετε σε συνεδριάσεις ή κοινωνικές εκδηλώσεις. Μπορείτε να βρείτε δημιουργικές λύσεις στα προβλήματα σας τώρα. Η ευελιξία και η σωστή κατανομή των υποχρεώσεων σας είναι το κλειδί της επιτυχίας. Θα είστε πιο δραστήριοι, και μπορεί να διαπιστώσετε ότι έχετε περισσότερη ενέργεια και να αισθάνεστε περισσότερη χαρά για να περάσετε χρόνο με τους άλλους, αλλά και για να βοηθήσετε κάποια δικά σας πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή η εβδομάδα θα είναι επεκτατική και επινοητική, και η αγάπη στις σχέσεις σας θα ανθίσει.
Είναι καιρός να εκφραστείτε μέσα από πράξεις και όχι μόνο λόγια. Προσέξτε μόνο οποιαδήποτε αρνητική συμπεριφορά, δεδομένου ότι θα καταστεί δύσκολο μετά για να έρθετε πιο κοντά στον σύντροφο σας. Να είστε θετικοί στην προσέγγιση σας και να διατηρήσετε φιλική συμπεριφορά. Αυτό θα μειώσει τις περιττές αντιπαραθέσεις. Θέματα που αφορούν τα παιδιά θα αρχίσουν να βελτιώνονται, εφόσον προυπήρχε πρόβλημα νωρίτερα.

Αυτή την εβδομάδα θα είστε απασχολημένοι στο πώς να χειριστείτε κάποια  ζητήματα στην δουλειά σας και στην εξισορρόπηση τους. Στην εργασία σας η πίεση θα είναι μεγαλύτερη αλλά τώρα μπορείτε να συνειδητοποιήσετε τους καρπούς της σκληρής δουλειάς σας που έχει γίνει νωρίτερα. Οι συνάδελφοι σας και τα υψηλά ιστάμενα πρόσωπα περιμένουν πολλά από εσάς. Έχετε πολύ ενέργεια για να πάρετε πρακτικές και χρήσιμες για τη σταδιοδρομία σας αποφάσεις. Μπορεί να φαίνεστε τώρα απέναντι στους άλλους επιβλητικοί και δυναμικοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα νιώθετε τώρα περισσότερη ένταση από ότι συνήθως, στον οικονομικό τομέα, και γενικά θα σας απασχολήσουν οι εκκρεμότητες σας. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ελέγξετε τις δαπάνες σας για κάποιο χρονικό διάστημα, και να περιοριστείτε στα απολύτως αναγκαία, αλλά αυτό θα σας είναι δύσκολο να το κάνετε τώρα, επειδή η κρίση σας δεν θα είναι πάντα σωστή. Ακόμα, δώστε την προσοχή σας σε ό, τι πληρωμές έχετε να κάνετε, και είναι σίγουρο ότι με την κατάλληλη προσέγγιση τα πράγματα θα διευθετηθούν θετικά για σας πολύ σύντομα. Ευνοϊκή χρονική περίοδος για να επενδύσετε κάποια χρήματα ή να πληρώσετε τα χρέη σας.

Ζητήματα που έχουν να κάνουν με τα προσφιλή σας πρόσωπα θα βγουν στην επιφάνεια και θα ασχοληθείτε τώρα με τις δικές σας ανάγκες επισκιάζοντας τις ανάγκες των άλλων. Τα οικογενειακά προβλήματα που σας απασχολούν τον τελευταίο καιρό πρόκειται να πάνε πολύ καλύτερα από πριν. Έχετε τα κίνητρα για να βρείτε νέους τρόπους να βελτιώσετε την κατάσταση. Αυτή την εβδομάδα μπορεί να αισθάνεστε εξάντληση ή να θέλετε κάποιο χρόνο για τον εαυτό σας προκειμένου να αξιολογήσετε τις συνθήκες του περιβάλλοντος σας. Σκεφτείτε καλά προτού  αποφασίσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή την εβδομάδα θα κλειστείτε για λίγο στον εαυτό σας σκεφτόμενοι τις δικές σας ανάγκες και τί σημασία έχουν κάποια πρόσωπα στη ζωή σας. Θα θέλετε να βελτιώσετε τον εαυτό σας ως προσωπικότητα και θα είστε πιο συναισθηματικοί από το συνηθισμένο. Θα δείτε τα πράγματα να γίνονται αρκετά εκκεντρικά στο περιβάλλον σας και μία από τις αιτίες μπορεί να είστε εσείς. Παρά την πίεση που θα νιώθετε, θα προβάλετε τις ικανότητες σας. Η σκληρή δουλειά είναι η λέξη-κλειδί τώρα για να βγείτε από το συναισθηματικό αδιέξοδο που νιώθετε.

Οικονομικά θα είστε λίγο στοχαστικοί σχετικά με τις εισροές των χρημάτων σας.
Δεν θα είστε και τόσο ικανοποιημένοι και θα θέλετε να τα βελτιώσετε. Θα επινοήσετε επίσης διάφορους τρόπους προκειμένου να αυξήσετε την οικονομική σας κατάσταση. Ένας από αυτούς είναι και η επένδυση των χρημάτων. Οι επενδύσεις σε αμοιβαία κεφάλαια και ακίνητα θα είναι επωφελείς. Αποφύγετε οποιεσδήποτε επενδύσεις  σε μετοχές. Αναλύστε βαθιά κάποια πράγματα και στη συνέχεια προχωρήστε. Ο ερωτισμός και τα πάθη σας θα είναι υψηλά. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις τώρα γιατί θα φτάνετε στα άκρα επειδή τα συναισθήματα σας θα είναι σε υψηλά επίπεδα.

ΙΧΘΥΣ

Αυτή την εβδομάδα θα αξιολογήσετε αυτούς που είναι κοντά σας. Μπορεί να ανησυχήσετε για κάποιο άτομο και να θέλετε να το βοηθήσετε. Μια πολυάσχολη εβδομάδα είναι αυτή για σας και θα είστε πιο κοινωνικοί και φιλικοί. Θα θέλετε να είστε με τους φίλους σας περισσότερο από το συνηθισμένο. Να είστε διπλωματικοί προκειμένου να κρατήσετε την αρμονία με τους φίλους σας. Τώρα τονίζεται η ικανότητα σας να αντιλαμβάνεστε και να επικοινωνείτε  με τον εσώτερο εαυτό σας και να αναλύσετε κάποια πράγματα σε βάθος.

Τώρα θα κάνετε ένα διάλειμμα από τα εμπόδια που περνάτε και αυτό σας επιτρέπει να θεραπεύσετε τις πληγές του παρελθόντος. Πράγματα που γίνονται στα κρυφά θα αποφέρουν καρπούς, αν και ίσως χρειαστεί να πάρετε επιπλέον προφυλάξεις. Θα επιβαρυνθείτε περισσότερο στην εργασία σας γιατί θα χρειαστεί να επανελέγξετε κάποια πράγματα και να διορθώσετε τα λάθη σας. Δεν θα είναι και τόσο ικανοποιητική εβδομάδα για τα οικονομικά σας. Είτε θα πρέπει να πληρώσετε τα χρέη σας, ή κάποιοι λογαριασμοί σας θα πρέπει να εξοφληθούν. Οι δαπάνες αναμένεται να είναι περισσότερες γι’ αυτό χειριστείτε την κατάσταση υπομονετικά.



Ακρόαση
Φωνητική ανάγνωση

Λεξικό - Προβολή λεπτομερούς λεξικού


No comments:

Post a Comment