Tuesday 12 April 2011

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 3-1 2011 ΩΣ 9-1-2011


ΚΡΙΟΣ

Δεν θα είναι και τόσο εύκολη η προσεχής εβδομάδα. Το πρόγραμμα σας θα είναι πολυάσχολο και θα είστε συνεχώς σε εγρήγορση προκειμένου να υπάρξει γύρω σας αρμονία. Κάποια αιφνίδια εξέλιξη στην εργασία σας, θα σας κάνει να εστιάσετε την προσοχή σας στα νέα ξεκινήματα. Θα μπορούσε επίσης να είναι και κάποια αλλαγή θέσης, αν είστε δυσαρεστημένοι με την παρούσα κατάσταση. Προχωρήστε, πριν είναι πολύ αργά. Έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας γιατί το μόνο που χρειάζεται είναι να συγκεντρώσετε κάποιες πληροφορίες και θα έχετε επιτυχία.

Είναι καλή χρονική περίοδος για τα οικονομικά σας, αλλά οι δαπάνες θα είναι πολλές. Είναι δυνατόν να αισθανθείτε κάποια ανασφάλεια γιατί τα έξοδα σας θα είναι απρόβλεπτα. Κάντε καλό προϋπολογισμό για τις ξαφνικές δαπάνες που θα προκύψουν. Θα χρειαστεί να εξισορροπήσετε την σχέση σας και απαιτείται να κάνετε κάποιες προσπάθειες. Εάν υπήρξε οποιοδήποτε πρόβλημα στο παρελθόν, τότε είναι σημαντικό να το χειριστείτε με προσοχή. Αποφύγετε τις συγκρούσεις και κάντε πιο φιλική την σχέση σας. Δεν είναι ευνοϊκή περίοδος για τη δημιουργία νέων σχέσεων.

ΤΑΥΡΟΣ

Αποφύγετε τις διαφωνίες με τους άλλους και επικεντρωθείτε στα οικονομικά σας σοβαρά. Θα διαπιστώσετε ότι κάποια πράγματα είναι εκτός λειτουργίας στη ζωή σας και θα θέλετε να το εξισορροπήσετε. Η πίεση στην εργασία σας θα είναι μεγαλύτερη τώρα λόγω της επιθυμίας σας να δημιουργήσετε την τελειότητα. Θα υπάρξει τώρα σύγκρουση μεταξύ των αιτημάτων της προσωπικής και της επαγγελματικής σας ζωής. Θα λάβετε την εκτίμηση που θέλετε στην εργασία σας απροσδόκητα και θα ενισχυθεί η φήμη σας.

Μια εβδομάδα με μερικά σκαμπανεβάσματα θα είναι αυτή για σας. Θα είστε απασχολημένοι στην εξισορρόπηση των προσωπικών και επαγγελματικών ευθυνών και μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας εξαντλημένο στο τέλος της εβδομάδας. Προσπαθήστε να ξαπλώσετε και να ξεκουραστείτε για λίγο. Μην τρέχετε για όλους και για όλα και καταναλώνετε άσκοπα την ενέργεια σας. Το βάρος και οι ευθύνες αυξάνονται. Είναι καιρός να διαχειριστείτε τα προβλήματα σας με ορθολογισμό. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι δεν θα έχετε πολύ προσωπικό χρόνο, αλλά επικεντρωθείτε στους στόχους σας και θα δείτε πολλές θετικές αλλαγές προς το καλύτερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οικονομικά θα υπάρξει σύντομα βελτίωση και θα έχετε όφελος από κάποιες κοινωνικές επαφές. Είναι επίσης πιθανό ότι οποιαδήποτε νέα αρχή θα φέρει καλά κέρδη. Δεν είναι μια καλή περίοδος για επενδύσεις. Η ερωτική σας σχέση απαιτεί την προσοχή σας, γιατί θα θέλετε να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας πάση θυσία. Πέραν του ότι χρειάζεστε το πάθος, θα νιώθετε την ανάγκη να μοιραστείτε τις σκέψεις σας και ποιοτικό χρόνο με το σύντροφο σας. Αποφύγετε τις συγκρούσεις ή να γίνετε ευερέθιστοι για ασήμαντες υποθέσεις. Αυτό θα χαλάσει την σχέση σας. Μια επίσκεψη σε φίλους ή συγγενείς αναμένεται να κάνετε.
Κάποια πράγματα στην ζωή σας δεν είναι και τόσο καλά ισορροπημένα αλλά θα μπορούσαν να είναι μέσω του συμβιβασμού. Οι άλλοι θα συμφωνήσουν μαζί σας γι’ αυτό είναι μία καλή στιγμή για να προωθήσετε τις ιδέες σας. Αυτή είναι μια στιγμή για να αφοσιωθείτε στην εργασία σας και τη ρουτίνα της καθημερινής σας ζωής. Προσπαθήστε να αποφύγετε κάποια αναταραχή στο χώρο εργασίας σας γιατί μπορεί να σας δημιουργήσει στρες. Αυτή την εβδομάδα θα ασχοληθείτε με τις οικογενειακές υποθέσεις σας. Θα σας απασχολούν οι σχέσεις σας με τους άλλους τόσο πολύ που δεν θα πάρετε σχεδόν καθόλου ανάσα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή είναι η εβδομάδα, όπου η σκληρή δουλειά σας αναγνωρίζεται. Η πίεση πάνω στην εργασία σας θα είναι αρκετή και θα σας είναι δύσκολο να χαλαρώσετε. Τα πράγματα όμως σύντομα θα βελτιωθούν. Η ροή του εισοδήματος σας  θα βελτιωθεί και το ίδιο ισχύει και για τις δαπάνες σας. Ωστόσο, προτείνεται να προγραμματίσετε σωστά τον προϋπολογισμό σας και να ακολουθήσετε αυστηρά ένα πρόγραμμα. Καλή στιγμή για να κάνετε αποταμίευση. Οι σχέσεις σας θα είναι ισορροπημένες και θα είστε σε αρμονία με το περιβάλλον σας. Το πολυάσχολο πρόγραμμα σας και ο  φόρτος εργασία σας θα σας αγχώσουν λίγο.

Το ιδιαίτερο βάρος στους οικονομικούς στόχους σας, δεν θα σας αφήσει να μοιραστείτε τον χρόνο σας και να επικεντρωθείτε σε συναισθηματικά ζητήματα. Θα είστε πολύ απασχολημένοι με την καθημερινή ρουτίνα σας. Η εξισορρόπηση των καταστάσεων πρέπει να είναι η λέξη-κλειδί τώρα για να αποφύγετε το ενδεχόμενο αναταραχών. Η ανισορροπία θα μπορούσε να προκαλέσει κάποιες εντάσεις ή συναισθήματα που δεν θα υποστηρίζονται από άλλους. Εκφραστείτε με ειλικρίνεια και αφήστε τους άλλους να σας καταλάβουν.

ΛΕΩΝ

Αυτή την εβδομάδα θα προσπαθήσετε να βρείτε απαντήσεις στα προβλήματα σας.
Οργανωθείτε και φροντίστε τις λεπτομέρειες. Οι πολλές συμβουλές, σας έχουν επηρεάσει, αλλά ζητήστε τις μόνο εάν τις χρειάζεστε. Τώρα θα απολαμβάνετε το περιβάλλον σας, και θα κάνετε επισκέψεις σε φίλους σας. Ο κύριος στόχος σας τώρα θα είναι το σπίτι σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα είστε πιο ενθουσιώδεις και ενεργητικοί στο να εκτελέσετε τις ευθύνες σας στη δουλειά. Το επίπεδο ενέργειας σας θα είναι υψηλό και θα το χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά. Νέες συναντήσεις θα επιφέρουν ευεργετικά αποτελέσματα.

Η ροή του εισοδήματος σας θα είναι καλύτερη από πριν. Αυτό θα σας κάνει να αναζητήσετε τρόπους για την επένδυση των χρημάτων σας για την εξασφάλιση του μέλλοντος σας. Τα αισθηματικά σας θα πάνε καλά μια και αυξάνετε ο μαγνητισμός σας και είστε διατεθειμένοι να τραβήξετε κοντά σας το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Η αρμονία που θα υπάρχει θα σας κάνει να νιώσετε καλά και θα περάσετε ευχάριστο χρόνο με τους αγαπημένους σας. Καλή στιγμή για να απολαύσετε τα συναισθήματα και την συντροφικότητα με το σύντροφο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή την εβδομάδα θα εστιαστείτε στην συναισθηματική και οικονομική σας ασφάλεια. Αξιοποιήστε στο έπακρο τις ευκαιρίες που έρχονται μαζί, αλλά να μάθετε να κάνετε σωστές διακρίσεις. Ο ανταγωνισμός μπορεί να είναι πιο έντονος τώρα, αλλά θα σας κάνει πιο δυνατούς και έτσι θα κερδίσετε τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη. Επικεντρωθείτε στο σπίτι και την οικογένεια σας τώρα και αναλάβετε δραστηριότητες σε σχέση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Καλή στιγμή για να περάσετε με αυτούς που αγαπάτε.

Αυτή την εβδομάδα θα επικεντρωθεί η ενέργεια σας στην επίτευξη ικανοποιητικών αποτελεσμάτων στην εργασία σας κι αυτό θα σας κάνει να σκεφτείτε πώς να επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας. Είναι καιρός να διερευνήσετε νέους ορίζοντες. Νέα οράματα για το μέλλον και νέες εμπνεύσεις είναι πιθανόν να υπάρξουν τώρα. Το κύρος σας θα αυξηθεί και κατά συνέπεια και οι υποχρεώσεις σας. Στα οικονομικά σας, θέστε ρεαλιστικούς οικονομικούς στόχους, και κάντε σωστό προϋπολογισμό. Τα  λογικά οικονομικά έργα σχεδιασμού θα ευνοηθούν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ανακαλύπτετε τώρα τρόπους για να αυξήσετε το εισόδημα σας. Αυτή είναι μία καλή χρονική περίοδος για την ροή του εισοδήματος σας.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή είναι μια περίοδος που μπορεί να σας οδηγήσει σε μεγαλύτερη ανεξαρτησία, προσωπική ελευθερία, και πιο αυθεντική έκφραση των προσωπικών σας απόψεων, και θα θέλετε να ζήσετε τη ζωή σας με τους δικούς σας όρους. Μπορείτε να βρείτε αυτή την εβδομάδα ένα άτομο που θα αφυπνίσει τα συναισθήματα σας. Μια φιλία μπορεί επίσης να μετατραπεί σε μια σταθερή σχέση. Αν είστε δεσμευμένοι, ο σύντροφος σας θα είναι δίπλα σας. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να θέσετε νέες απόψεις για το πώς θα οργανώσετε τη ζωή σας, ώστε να αισθάνεστε και να προβάλετε την αξία και την ικανότητα σας.

Αυτή την εβδομάδα θα συσχετιστείτε με τους άλλους ανθρώπους περισσότερο από πριν. Είναι καιρός να διατηρήσετε την ισορροπία σε σχέση με τις απαιτήσεις των άλλων ανθρώπων και τις δικές σας ανάγκες. Είναι πιθανό να αγνοήσετε τον εαυτό σας για την φροντίδα των άλλων. Οι επικοινωνίες και οι συναντήσεις στο χώρο εργασίας σας θα αυξηθούν και θα βρεθείτε ξαφνικά να περιβάλλεστε από πάρα πολλές δραστηριότητες. Το μυαλό σας τείνει να είναι ανήσυχο, εύκολα θα βαριέστε, και θα έχετε ανάγκη από συνεχή διέγερση. Χρησιμοποιήστε την δυναμικότητα σας για τον εντοπισμό και την επίλυση των προβλημάτων σας αντί να κατηγορείτε τους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή τη στιγμή κάντε μία παύση από τις υποχρεώσεις σας, κοιτάξτε πίσω, και αξιολογήστε την πρόοδο σας. Κάντε ένα διάλειμμα και αναλύστε τα πράγματα που συνέβησαν στο παρελθόν. Προτείνεται να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και να συγκρατήσετε τα λόγια σας γιατί τα νεύρα σας μπορεί να σας κάνουν να φερθείτε με λάθος τρόπο. Επανελέγξτε την εργασία σας, γιατί μπορεί να ανακαλύψετε λάθη. Οι προϊστάμενοι σας και τα υψηλά ιστάμενα πρόσωπα θα είναι αυστηρά μαζί σας αυτή τη φορά. Είναι επίσης πιθανό αυτή την εβδομάδα να διαχειριστείτε ορισμένα εκκρεμή ζητήματα του παρελθόντος.

Οικονομικά θα είστε λίγο στοχαστικοί σε σχέση με την εισροή των χρημάτων σας. Δεν θα είστε ικανοποιημένοι και θα θέλετε να τα βελτιώσετε. Θα θέλετε επίσης να εξετάσετε διάφορους τρόπους για να καλυτερέψετε την οικονομική σας κατάσταση. Ένας από αυτούς είναι η επένδυση των χρημάτων. Οι επενδύσεις σε αμοιβαία κεφάλαια και ακίνητα θα είναι επωφελείς. Αποφύγετε να ρισκάρετε σε μετοχές.
Αυτή την εβδομάδα θα αξιολογήσετε αυτούς που αγαπάτε. Μπορεί να ανησυχείτε για αυτούς.  Τα ανεξέλεγκτα συναισθήματα σας δεν θα σας αφήσουν να βρείτε τον κατάλληλο ερωτικό σύντροφο αυτή τη φορά. Τώρα θα θέλετε να σας διεκδικήσουν. Αναλύστε τον εαυτό σας βαθιά και στη συνέχεια να προχωρήσετε. Τα πάθη σας θα είναι υψηλά αλλά ελέγξτε την παρορμητικότητα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή την εβδομάδα η κοινωνικότητα σας θα αυξηθεί σημαντικά. Θα είστε πολύ πιο κοινωνικοί και ενεργητικοί για να προχωρήσετε μπροστά. Στην εργασία σας, θα δοθούν κίνητρα για βελτίωση και απόλαυση των όσων έχετε προσφέρει. Έχετε εσωτερική αρμονία που σας κάνει να ασχολείστε με την εργασία σας με ενθουσιασμό. Η ενέργεια σας θα επικεντρώνεται στις δημόσιες σχέσεις και η επικοινωνία με τους άλλους θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αποφύγετε όμως την βιασύνη. Κάποια αντιπαράθεση με τους συνεργάτες σας είναι πιθανή τώρα γι’ αυτό αποφύγετε την ανταλλαγή έντονων λέξεων. Θα είναι όμως προσωρινή.

Αυτή η εβδομάδα θα είναι καλή για οικονομικά θέματα. Θα λάβετε τα χρήματα που περιμένετε. Αυτή είναι καλή στιγμή για την παραλαβή χρημάτων με τη μορφή δανείου, η κάποιας οικονομικής ενίσχυσης. Οι επενδύσεις είναι επίσης ευνοϊκές αυτή την εβδομάδα. Τώρα μπορείτε να βρείτε οικογενειακή ευδαιμονία και φιλική ατμόσφαιρα. Οι διαφορές, αν υπήρχαν νωρίτερα είναι πιθανό να επιλυθούν. Ωστόσο, η υψηλή ενεργητικότητα σας μπορεί να σας κάνει παρορμητικούς. Αυτή η εβδομάδα είναι καλή για την αναζήτηση ενός σωστού συντρόφου για εσάς, αν είστε μόνοι. Εάν είστε δεσμευμένοι, μπορείτε να απολαύσετε έντονα συναισθήματα με το σύντροφο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελέγξτε την ψυχραιμία σας και την ενεργητικότητα σας για να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις. Είστε πολύ πιο κοντά στα δικά σας άτομα και θα αισθάνεστε ικανοποιημένοι πάρα πολύ. Αυτή είναι η στιγμή για να απολαύσετε χαρούμενες στιγμές μαζί τους. Δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες της ζωής σας και εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας. Η ανάγκη να επαναφορτίσετε τον εαυτό σας τόσο ψυχικά όσο και σωματικά είναι απαραίτητη για σας τώρα. Είναι η κατάλληλη στιγμή να προβείτε σε ορισμένες αποφάσεις.

Η εσωτερική σας αρμονία αντικατοπτρίζεται και στην εξωτερική σας εμφάνιση και αυτό συμβάλλει στην προσωπική επιτυχία σας. Οι άλλοι σας δίνουν αξία για τις ικανότητες σας και υπάρχει αρμονία με το περιβάλλον σας διαμέσου της επικοινωνίας  που είναι τώρα αποτελεσματική. Προσπαθείτε τώρα να εξισορροπήσετε διάφορες καταστάσεις στο χώρο εργασίας σας για να κάνετε τα πράγματα να λειτουργούν πιο ομαλά. Οι συναντήσεις και οι διαπραγματεύσεις θα αποδειχθούν κερδοφόρες. Προσοχή στις επαγγελματικές σας σχέσεις απαιτείται τώρα και προσπαθήστε να αποφύγετε τα απρόσεκτα λάθη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Μια πολυάσχολη εβδομάδα θα είναι αυτή για σας. Αυτή την εβδομάδα θα επικεντρωθεί η ενέργεια σας στο πώς να φέρετε ισορροπία σε διάφορους τομείς της ζωής σας, ιδίως στην εργασία σας και τις προσωπικές σας σχέσεις. Οι ομαδικές δραστηριότητες και η συντροφικότητας θα ενεργοποιηθούν ιδιαίτερα τώρα. Στην εργασία σας, θα προωθήσετε την αρμονία. Η ομαδική εργασία θα είναι επωφελής και θα έχετε πνεύμα ομαδικής εργασίας. Ωστόσο, μερικές φορές θα αισθανθείτε ότι βαριέστε. Οι σχέσεις με τους συναδέλφους σας, θα βελτιωθούν επίσης. Νέες επαγγελματικές προσαρμογές απαιτούνται τώρα.

Αυτή θα είναι μία παθιασμένη εβδομάδα για την αισθηματική σας ζωή, αλλά με λίγα σκαμπανεβάσματα. Είναι καλή στιγμή για να κάνετε μια σωστή επιλογή όσοι από εσάς είστε μόνοι. Μπορεί να σας έλξει ένα άτομο μέσα στο χώρο εργασίας σας. Αν είστε με κάποιο άτομο, τότε είναι καιρός να επισημοποιήσετε την σχέση σας. Αυτή τη φορά θα είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι στις ερωτικές σας σχέσεις. Θα θέλετε να τις βελτιώσετε και να διατηρήσετε την αρμονία με το σύντροφο σας. Θα θέλετε επίσης να κάνετε ένα σύντομο διάλειμμα από τις καθημερινές δραστηριότητες σας για να ανανεωθείτε συναισθηματικά με τον σύντροφο σας.

ΙΧΘΥΣ

Αυτή την εβδομάδα θα έχετε ανεπτυγμένη φαντασία και θα κάνετε νέα σχέδια για την προσεχή περίοδο. Θα έχετε επιτυχία στα σχέδια σας και σταθερότητα στην εργασία σας. Ωστόσο, οι ομαδικές δραστηριότητες δεν ευνοούνται και πολύ. Οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις δεν θα είναι και τόσο αποδοτικές. Εάν η επιχείρησή σας έχει σχέση με το εξωτερικό αναμένεται να έχετε καλές παροχές. Νέα κίνητρα είναι το κλειδί για την επιτυχία και για να κάνετε την εργασία σας πιο αποδοτική.

Θα υπάρξει καλή ροή του εισοδήματος σας, ιδίως, εάν σχετίζεται με μακρινούς τόπους ή το εξωτερικό. Είναι επίσης δυνατό να πάρετε χρήματα από το σπίτι σας ή από ακίνητα. Τα οικονομικά σας θα είναι ισορροπημένα. Θα είστε πιο υπολογιστικοί και πιο διαισθητικοί. Είναι ώρα να κάνετε νέα οικονομικά σχέδια και να ακολουθήσετε αυτό το οποίο σας ταιριάζει καλύτερα. Είναι μια καλή στιγμή για να ενεργοποιήσετε τη δημιουργικότητα σας και να κάνετε κάτι νέο και συναρπαστικό. Θα έχετε πολλή ενέργεια και θα επικεντρωθείτε σε θετικές επιδιώξεις. Μην πιέζετε τους άλλους για να έχετε θετικά αποτελέσματα.

No comments:

Post a Comment