Tuesday 12 April 2011

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 10-1-2011 ΩΣ 16-1-2011


ΚΡΙΟΣ

Θα είστε τώρα πιο ευαίσθητοι όσον αφορά τα προβλήματα της οικογένειας σας και σε σχέση με την ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σπίτι σας. Αν είναι ήδη διαταραγμένες οι σχέσεις σας, θα υπάρξει αρμονία και άνεση. Είναι ώρα να περάσετε ρομαντικές στιγμές με το σύντροφο σας και να απολαύσετε μαζί τον έρωτα και το πάθος. Ενεργοποιείστε όλες τις δυνατότητες σας για να δείξετε την αγάπη σας και τα συναισθήματα σας. Ο σύντροφος σας θα σας καταλαβαίνει πολύ καλύτερα τώρα.
Επαγγελματικά ωθήστε ψηλά και θα έχετε αναγνώριση.

Συναντήσεις στο χώρο της εργασίας σας απαιτούν την προσοχή σας. Αποφύγετε τα απρόσεκτα λάθη. Οποιαδήποτε σύγκρουση, αν υπήρχε νωρίτερα μπορεί να επιλυθεί. Καλή εβδομάδα για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες γιατί μπορείτε και σκέφτεστε πρακτικά. Μια πολυάσχολη εβδομάδα θα είναι αυτή για σας όπου θα επικεντρωθεί η ενέργεια σας στα οικονομικά και την οικογένεια σας. Το επίπεδο ενέργειας σας θα είναι υψηλό και θα το χρησιμοποιήσετε δημιουργικά. Η περίοδος αυτή ευνοεί τη φαντασία σας και τα ταξίδια. Στην εργασία, θα είστε ευέλικτοι για να ασχοληθείτε με τις ευθύνες σας.

ΤΑΥΡΟΣ


Είναι μια ευνοϊκή στιγμή για να ξεκινήσετε την κατάρτιση ενός οικονομικού σχεδίου ή να συνάψετε ένα δάνειο. Οι δαπάνες για αγορές σε είδη πολυτελείας θα είναι αυξημένες. Ευνοϊκή χρονική περίοδος για να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο ή οτιδήποτε για τον εαυτό σας και μόνο. Οι επενδύσεις σε ακίνητα, ή σε αμοιβαία κεφάλαια ή η κερδοσκοπία είναι ευεργετικές. Αυτή είναι μια πολλά υποσχόμενη περίοδος για όσους από εσάς είστε μόνοι, και θα συναντήσετε ένα πρόσωπο που είναι συμβατό με τα γούστα σας. Είναι μια καλή στιγμή για να επικεντρωθείτε στα αισθηματικά σας θέματα, καθώς και στην ανάπτυξη αυτοκυριαρχίας.

Τώρα μπορεί να κατανοείτε καλύτερα τους άλλους καθώς και τα εσωτερικά κίνητρα τους κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Είναι μια εποχή όπου η διαίσθηση σας θα είναι αυξημένη. Είναι επίσης πιθανό να νιώσετε ότι κυριαρχείστε από ένα άτομο που είναι κοντά σας. Προτείνεται να το χειριστείτε υπομονετικά. Επίσης, είναι καλή στιγμή να διευθετήσετε τα φλέγοντα προβλήματα με το σύντροφο σας. Αυτή είναι μια καθοριστική στιγμή για την σχέση σας. Οι δραστηριότητες γύρω από την δουλειά σας θα είναι χρονοβόρες και απαιτητικές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή την εβδομάδα θα είστε σε αρμονία με το περιβάλλον σας. Σημαντικές συναντήσεις μπορεί να αποδειχθούν εξαιρετικά επωφελείς γιατί θα υπάρχει αρμονία μεταξύ των προθέσεων σας και του τι πραγματικά θέλετε. Οι εσωτερικές συγκρούσεις φαίνεται να ελαχιστοποιούνται ή να εξαλείφονται τελείως. Καλή εβδομάδα για να εφαρμόσετε τα σχέδια σας. Κάποιο είδος συμβιβασμού θα πρέπει να κάνετε τώρα στην δουλειά σας γιατί οι ανώτεροι σας θα είναι αυστηροί μαζί σας και θα αισθανθείτε λίγο άβολα προκειμένου να τους ευχαριστήσετε. Η υπεύθυνη στάση απέναντι στην εργασία σας θα επιλύσει πολλά προβλήματα.

Μια πολυάσχολη εβδομάδα θα είναι αυτή για σας. Αυτή την εβδομάδα θα επικεντρωθείτε στις στενές σχέσεις σας. Η οικογένεια σας θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ζωή σας τώρα. Αυτή είναι η φάση κατά την οποία μπορείτε να προετοιμαστείτε για τους μελλοντικούς σας στόχους. Οι επικοινωνίες με τους άλλους θα είναι σημαντικές, καθώς θα δημιουργήσετε την βάση για την επικείμενη επιτυχία. Τώρα θα γίνετε πιο πρακτικοί, όταν πρόκειται για την συνεργασία με τους άλλους. Ξέρετε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε και μπορείτε να λειτουργήσετε χωρίς βιασύνη. Κάποιες επαγγελματικές συναντήσεις θα σας ωθήσουν στην κοινωνική αναγνώριση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα αισθηματικά σας, θα σας απασχολήσουν αυτή την εβδομάδα. Καλή στιγμή για να αναμένετε τη δημιουργία μίας νέας σχέσης όσοι από εσάς είστε μόνοι. Μπορείτε να βρείτε την αγάπη στο χώρο εργασίας σας. Όσοι είστε δεσμευμένοι, οι εντάσεις που θα υπάρξουν θα σας κάνουν να αναλώσετε ενέργεια για την επίτευξη της ισορροπίας στην σχέσεις σας. Οι υφιστάμενες σχέσεις μπορεί να περάσουν μέσα από κάποια σκαμπανεβάσματα. Τα ερωτικά σας πάθη θα είναι ισχυρά και έντονα. Θα υπάρχει μια τάση να θέλετε και να ζητάτε πολλά από την σχέση σας.

Στην εργασία σας, θα είστε σίγουροι για τον εαυτό σας και θα εργαστείτε δραστήρια. Θα προωθήσετε τους στόχους σας, ενώ, οι ανώτεροι σας και οι συνάδελφοι σας, θα σας συμπαρασταθούν. Ωστόσο, θα πρέπει να κάνετε συμβιβασμό σχετικά με κάποιο θέμα που θα προκύψει με κάποιον συνάδελφο. Στα οικονομικά σας, θα υπάρξουν αναπόφευκτες δαπάνες που θα σας κάνουν στοχαστικούς. Θα πρέπει να ξοδέψετε χρήματα για τους τακτικούς σας λογαριασμούς και τις πληρωμές. Ωστόσο, θα αισθάνεστε οικονομικά περιορισμένοι, και θα πρέπει να κάνετε σωστή διαχείριση.


ΛΕΩΝ

Μια πολυάσχολη εβδομάδα είναι αυτή για σας. Αυτή την εβδομάδα θα εστιαστείτε στην εργασία σας. Οι αλλαγές για την ικανοποίηση των αναγκών σας στην εργασία σας θα στεφθούν με επιτυχία. Είναι καλή στιγμή για τους ελεύθερους επαγγελματίες και για όσους από εσάς εργάζονται στα μέσα ενημέρωσης και για τους συγγραφείς. Οι επικοινωνίες ευνοούνται τώρα. Θα υπάρξει μία μικρή διαφωνία με κάποιον συνεργάτη σας. Αποφύγετε να δείξετε υπερβολική προθυμία στην δουλειά σας.
Αν έχετε επιχείρηση, τότε είναι μια εποχή που θα φροντίσετε γι’ αυτήν και για το χειρισμό της κάθε λεπτομέρειας, καθώς και για την αύξηση της αποτελεσματικότητας της με την αναδιοργάνωση των εργασιών.

Από οικονομικής απόψεως, αυτή η εβδομάδα δεν είναι και πολύ ελπιδοφόρα, γιατί είναι πιθανό να πάρετε λιγότερα από τα αναμενόμενα. Κάθε πληρωμή μπορεί να σταματήσει ή να καθυστερήσει ή μπορεί να σας ζητηθεί επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση δυσαρέσκειας. Οι επιχειρήσεις που έχουν σχέση με το εξωτερικό θα ανθίσουν τώρα. Οι δαπάνες για διασκέδαση, βόλτες ή για τα παιδιά αναμένονται να είναι υψηλές αυτή την εβδομάδα. Οι επενδύσεις που αφορούν μετοχές, αμοιβαία κεφάλαια και ασφαλιστικά συμβόλαια είναι ευνοϊκές. Η πώληση της γης είναι επίσης ευνοϊκή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το ειδύλλιο θα ανθίσει αυτή την εβδομάδα. Η ευαισθησία σας θα αυξηθεί και θα γίνετε πιο ερωτικοί τώρα. Εάν είστε δεσμευμένοι θα υπάρξει  μία μικρή διαφωνία με τον σύντροφο σας. Θα σκέφτεστε τώρα πρακτικά και ρεαλιστικά όσον αφορά την σχέση σας. Θα θέλετε να βρίσκετε ευχαρίστηση στα απλά πράγματα που σας κάνουν ευτυχισμένους και θα αισθανθείτε αναζωογονημένοι απολαμβάνοντας τον ελεύθερο χρόνο σας μαζί με το πρόσωπο που αγαπάτε.

Αυτή την εβδομάδα θα αναλάβετε αρκετές υποχρεώσεις αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί για να μην επικρίνετε τους άλλους λόγω της νευρικότητας σας. Θα επιδιώκετε να αποκαταστήσετε την τάξη και την ομαλή λειτουργία μέσα στην οικογένεια σας. Κάποια μπερδέματα θα εμφανίζονται και θα σας κουράσουν, αλλά με τον χρόνο τα πράγματα θα ομαλοποιηθούν. Καλή περίοδος για τα οικονομικά σας. Τώρα είναι καιρός να συλλέξετε τους καρπούς των μακροπρόθεσμων σχεδίων σας τα οποία θα αποφέρουν ικανοποιητικά κέρδη. Είναι επίσης μια ευνοϊκή στιγμή για να ξεκινήσετε ένα σχέδιο χρηματοδότησης, ή να συνάψετε ένα δάνειο.

ΖΥΓΟΣ

Μια εβδομάδα όπου θα εστιαστείτε σε οικογενειακά θέματα ως επί το πλείστον. Νέες αλλαγές αναμένονται στην καριέρα σας. Είναι καιρός να διερευνήσετε νέους ορίζοντες και αν ψάχνετε για μια νέα θέση εργασίας, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάτε μπροστά. Ωστόσο, να είστε βέβαιοι και να διακρίνετε καλά ότι οι αλλαγές που πρόκειται να κάνετε στην καριέρα σας είναι ευεργετικές και δεν υπάρχουν κενά. Η ερωτική σας σχέση θα πάει πολύ καλύτερα αυτή την εβδομάδα, και θα τονιστούν τα συναισθήματα σας. Αυτή είναι μια στιγμή που η σχέση σας θα δυναμώσει.

Μπορεί τώρα να έχετε αυξημένη συνειδητοποίηση στις ανάγκες των άλλων καθώς και να καταλάβετε τα εσωτερικά κίνητρα τους. Είναι μια εποχή όπου θα αναπτυχθεί οικειότητα και θα έρθετε πιο κοντά με τους άλλους γύρω σας. Θα έχετε την εκτίμηση τους απροσδόκητα. Είναι μια καλή στιγμή για να ενεργοποιήσετε τη δημιουργικότητα σας και να κάνετε κάτι νέο και συναρπαστικό. Τώρα θα είστε πιο πρακτικοί και θα ασχολείστε με την συνεργασία σας με τους άλλους. Μια καλή στιγμή για να σκεφτείτε και να αξιολογήσετε τη κοινωνική θέση σας. Οι ανθρωπιστικές σας επιδιώξεις τονίζονται περισσότερο τώρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια σχετικά ταραχώδης εβδομάδα είναι αυτή για σας. Θα έρθουν στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν την σχέση σας κυρίως. Ιδιαίτερο βάρος θα δώσετε στην διατήρηση της. Θα είστε πολύ ευαίσθητοι και τις περισσότερες φορές θα νιώθετε μόνοι. Θα είστε ιδιαίτερα απασχολημένοι στο να θέσετε πρόγραμμα στην εργασία σας κι αυτό θα σας κάνει απορροφημένους και σκεπτικούς. Χειριστείτε τα θέματα πρακτικά και δώστε πολύ προσοχή και χρόνο. Η σωστή κατανομή των σχεδίων σας και οι σωστές προτεραιότητες είναι σημαντικές για σας τώρα.

Θα είστε πολύ καλύτερα στα οικονομικά. Οι επενδύσεις σε ακίνητα, κερδοσκοπία ή αμοιβαία κεφάλαια είναι επίσης ευεργετικές. Καλή στιγμή για να ξεκινήσετε ένα νέο σχέδιο χρηματοδότησης. Θα υπάρξουν όμως, δαπάνες για αγορές σε είδη πολυτελείας. Οι διαπραγματεύσεις και η διπλωματία τονίζονται κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, δεδομένου ότι είναι μια ευνοϊκή στιγμή για να ξεκινήσετε νέες σχέσεις ή να επαναπροσδιορίσετε τις ήδη υπάρχουσες. Η αυξημένη συνειδητοποίηση της ανάγκης σας για να κάνετε κάτι σημαντικό ή να πιαστείτε από κάπου ή να βασιστείτε κάπου, τονίζονται ιδιαίτερα αυτή την εβδομάδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να επιλύσετε κάποια προβλήματα που θα υπάρξουν στον χώρο εργασίας σας. Αν βλέπετε ότι υπάρχει έλλειψη υποστήριξης από τους συνεργάτες σας, είναι μια καλή στιγμή για να αναρωτηθείτε πόσο γλυκομίλητοι είστε, και στο πόσο διπλωματικά φέρεστε. Είναι επίσης μία καλή χρονική περίοδος για να κάνετε νέες επαφές και να κάνετε κάτι από κοινού στην δουλειά σας. Το πεπρωμένο σας δίνει τώρα την ευκαιρία να αφήσετε πίσω το παρελθόν και να ενσωματώσετε στη ζωή σας νέους ανθρώπους, έργα και συνήθειες.

Έχετε πολλή ενέργεια γι’ αυτό επικεντρωθείτε σε θετικές επιδιώξεις και μην πιέζετε τους άλλους. Ξέρετε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε και μπορείτε να λειτουργήσετε χωρίς βιασύνη και παρόρμηση. Οι δράσεις σας τώρα θα έχουν θετικά αποτελέσματα.
Οι συναντήσεις και οι διαπραγματεύσεις θα αποδειχθούν αποτελεσματικές. Προσοχή στις οικογενειακές σας σχέσεις απαιτείται τώρα. Είναι καιρός να κάνετε την καθημερινή εργασία σας με ορθολογισμό. Θα υπάρξει πολύ πίεση τώρα γιατί θα έχετε την επιθυμία για τελειότητα. Η ανάγκη σας για ένα αρμονικό περιβάλλον, θα σας κάνει να προσπαθήσετε να αποφύγετε τις συγκρούσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια πολυάσχολη εβδομάδα είναι αυτή για σας. Αυτή την εβδομάδα θα είστε απασχολημένοι με τον χειρισμό των υποθέσεων της εργασίας σας ως επί το πλείστον. Προαναγγέλλετε μια εποχή νέων δεδομένων στην καθημερινή σας ρουτίνα, και η οποία θα ικανοποιεί την ζωή σας. Είναι μία χρονική περίοδος που θα ασχοληθείτε περισσότερο με την επιχείρηση σας, στο πώς να χειριστείτε τις λεπτομέρειες, καθώς και στην αύξηση της αποτελεσματικότητας της με την αναδιοργάνωση ή απλώς δουλεύοντας με ενθουσιασμό για να φέρετε θετικά αποτελέσματα.

Είναι επίσης μία καλή χρονική περίοδος για ανάλυση κάθε είδους, καθώς η κριτική σκέψη είναι τώρα στο αποκορύφωμα της. Αυτή η περίοδος χαρακτηρίζεται από την επιθυμία να τακτοποιήσετε τα πράγματα στην ζωή σας και να δείτε τι είναι χρήσιμο για σας. Τα οικονομικά θέματα μπορεί να σας ανησυχήσουν περισσότερο απ’ ότι συνήθως. Ξέρετε όμως πολύ καλά πώς να διαχειριστείτε τα κεφάλαια σας. Η σκληρή δουλειά σας θα ανταμειφθεί. Είναι καιρός να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας. Μπορείτε να κάνετε νέες επενδύσεις οι οποίες θα είναι κερδοφόρες. Τα ακίνητα και τα αμοιβαία κεφάλαια θα είναι επίσης ευεργετικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή η εβδομάδα είναι πολλά υποσχόμενη για τη δημιουργία μίας νέας σχέσης αν είστε μόνοι σας. Η σχέση που θα κάνετε τώρα θα διαρκέσει για πολύ, αν και τα πράγματα ενδεχομένως να προχωρήσουν αργά. Αν έχετε κάποια σχέση χρειάζεται να δώσετε κάποιο χρόνο και προσοχή στο τι θα κάνετε. Τα πάθη σας θα είναι υψηλά και έντονα. Κάποια αλλαγή στη συμπεριφορά του συντρόφου σας μπορεί να φέρει πολλά προβλήματα. Προσπαθήστε να συγκρατηθείτε όσο το δυνατόν, προκειμένου να αποφευχθούν οι συγκρούσεις.

Αυτή θα είναι μια παθιασμένη εβδομάδα για σας, και θα αισθάνεστε περισσότερο έντονα συναισθήματα από το συνηθισμένο. Οι ερωτικές σας φαντασιώσεις θα είναι ισχυρές. Σκεφτείτε θετικά και μην είστε καχύποπτοι, διαφορετικά, κάποιες παρεξηγήσεις είναι δυνατόν να συμβούν. Είναι πολύ καλή εβδομάδα για την εισροή εσόδων, αλλά και για τις δαπάνες σας τις οποίες θα καταφέρετε να τις κοντρολάρετε. Θα δαπανήσετε χρήματα για τους τακτικούς λογαριασμούς και για πληρωμές. Οι επενδύσεις που γίνονται τώρα θα είναι επωφελείς. Νέες επενδύσεις σε βραχυπρόθεσμα σχέδια θα αποφέρουν περισσότερα κέρδη. Η δημιουργική έκφραση σας θα φέρει επιτυχία στην καριέρα σας.

ΙΧΘΥΣ

Μια εβδομάδα που θα διασκεδάσετε ενώ η δημιουργικότητα σας θα ανυψώσει τα συναισθήματα και το μυαλό σας. Θα είστε ενθουσιώδεις στην εργασία σας και θα κάνετε ένα άλμα μπροστά αφού ήδη έχετε προετοιμαστεί. Το κοινωνικό σας περιβάλλον σας θα σας βοηθήσει στην ομαλή πορεία των πραγμάτων και θα σας στηρίξει πολύ. Ο ρομαντισμός και τα συναισθήματα σας τονίζονται επίσης, και θα περάσετε χαρούμενες στιγμές με τον σύντροφο σας χάρη στις δικές σας προσπάθειες. Έχετε τώρα σαφή επίγνωση των αναγκών σας και τον τρόπο να τις διεκδικήσετε από τους άλλους.

Η δημιουργικότητα σας θα φέρει κόσμο γύρω σας. Θα μπορούσατε να διαπιστώσετε ότι τα μικρά πράγματα στη ζωή σας είναι που σας κάνουν ευτυχισμένους. Θα υπάρξει κάποια εσωτερική σύγκρουση μεταξύ των αιτημάτων της προσωπικής και της επαγγελματικής σας ζωής. Έχετε μια ισχυρή ανάγκη τώρα για να βρεθείτε με τους άλλους και να μοιραστείτε τα προβλήματα σας. Απολαύστε τις αρμονικές, ειρηνικές και δημιουργικές σχέσεις. Θα κάνετε σημαντικές επιχειρηματικές συναλλαγές και θα ρίξετε ένα νέο φως στα πράγματα που σας προβληματίζουν.

No comments:

Post a Comment