Tuesday 12 April 2011

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 17-1 2011 ΩΣ 23-1-2011


ΚΡΙΟΣ

Αυτή την εβδομάδα θα είστε στα καλύτερα σας και θα απολαμβάνετε τα πάντα. Στη δουλειά σας, θα είστε υπερφορτωμένοι με ευθύνες αλλά θα είστε πολύ ενεργητικοί κατά την εκτέλεση της εργασίας σας. Ωστόσο, θα νιώσετε ότι ορισμένα πράγματα καθυστερούν. Δώστε προτεραιότητα στην καριέρα σας και κάντε ένα χρονοδιάγραμμα. Τα υψηλά ιστάμενα πρόσωπα θα είναι λίγο αυστηρά μαζί σας. Οι συνάδελφοι και οι υφιστάμενοι σας θα σας είναι χρήσιμοι μόνο αν έχετε καλλιεργήσει φιλικές σχέσεις μαζί τους νωρίτερα. Οι επικοινωνίες και η κοινωνική δικτύωση θα είναι επωφελής για σας τώρα.

Οικονομικά, αυτή είναι μία ελπιδοφόρα εβδομάδα. Θα υπάρξει σταθερή ροή του εισοδήματος σας και αναμένεται να λάβετε διάφορες παροχές μέσω διαφόρων πηγών. Αυτή η εβδομάδα είναι ευνοϊκή για την επένδυση χρημάτων σε διαφορετικά σχέδια.
Θα δώσετε έμφαση τώρα στο σπίτι και την οικογένεια σας. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να μην φανείτε εγωιστές και να ακούτε μόνο ό, τι είναι στο μυαλό σας, αλλά να συγχωρήσετε και να ξεχάσετε. Μπορείτε να διερευνήσετε και να αναπτύξετε μια αίσθηση εσωτερικής ασφάλειας. Δραστηριότητες σε σχέση με το  σπίτι σας θα τονιστούν ιδιαίτερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή την εβδομάδα ευνοείται ο έρωτας και η αγάπη και επεκτείνεται ο μαγνητισμός σας. Είναι καιρός να βελτιώσετε την προσωπικότητα σας για να ξεχωρίσετε. Κρατήστε τα μάτια σας ανοικτά για να βρείτε τον έρωτα και την αγάπη, είτε μέσα από κοινωνικές επαφές, είτε σε φιλικό περιβάλλον. Τώρα θα διασκεδάζετε με τους αγαπημένους σας και οι κοινωνικές επαφές θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές για σας. Αυτή είναι μια στιγμή αναδιοργάνωσης και αυξημένης ευαισθητοποίησης για να έρθετε σε επαφή με τα συναισθήματα και τις ανάγκες σας.

Μια πολυάσχολη εβδομάδα είναι αυτή για σας. Ενεργοποιούνται οι επικοινωνιακές σας ικανότητες και η μάθηση, και γενικά θα έχετε ένα γεμάτο πρόγραμμα. Αυτή είναι μια ευνοϊκή στιγμή για να μάθετε κάτι καινούριο, να επιλύσετε με άνεση τα προβλήματα σας, να φροντίσετε για τις λεπτομέρειες της καθημερινής σας ζωής, καθώς και να διαμορφώσετε ομαλές σχέσεις με τους άλλους. Αυτή είναι μια στιγμή που θα αφοσιωθείτε στην εργασία σας και στη ρουτίνα της καθημερινής σας ζωής. Κάποια αναταραχή στο χώρο εργασίας σας μπορεί να σας δημιουργήσει στρες. Εκκρεμή ζητήματα του παρελθόντος σας απασχολούν τώρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι μια στιγμή που θα είστε περισσότερο ευαισθητοποιημένοι σε θέματα οικογενειακά, και θα είστε σε εγρήγορση. Είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα πορεία στην ζωή σας και να φροντίσετε για τις καθημερινές σας εργασίες με την αυξημένη ενεργητικότητα που έχετε. Τώρα θα κινήστε για την εξισορρόπηση των προσωπικών και επαγγελματικών σας ευθυνών. Θα αισθανθείτε ότι δεν είστε ικανοποιημένοι με τη παρούσα κατάσταση. Αυτή τη φορά θα επιδιώξετε την επέκταση και την ανάπτυξη στην εργασία σας. Η επανεξέταση και η αξιολόγηση των ικανοτήτων και των σχεδίων σας είναι απαραίτητα για σας τώρα.

Από οικονομικής απόψεως, αυτή την εβδομάδα θα επανεξετάσετε και θα κάνετε μία νέα διαχείριση των οικονομικών σας. Η επένδυση χρημάτων και η κερδοσκοπία θα φέρει καλά αποτελέσματα. Στην προσωπική σας ζωή, αυτήν την εβδομάδα θα είστε περισσότερο χαρούμενοι και θα διασκεδάσετε με τους στενούς σας φίλους. Μπορείτε να απολαύσετε έντονες ερωτικές στιγμές με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Θα θέλετε επίσης να εκφράσετε τα συναισθήματα σας και θα αισθάνεστε πιο χαλαροί. Η έμπνευση σας θα είναι αυξημένη τώρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή την εβδομάδα ευνοείστε πολύ στην αισθηματική σας ζωή. Αν είστε μόνοι, τότε μπορεί να συναντήσετε ένα πρόσωπο που θα σας τραβήξει την προσοχή. Οι ερωτικές επιθυμίες σας θα είναι αυξημένες. Αφιερώστε  λίγο χρόνο για τις σχέσεις σας και τη συντροφικότητα. Τα πράγματα θα είναι καλά αν θέσετε την ανάλογη προτεραιότητα. Καλή στιγμή για να περάσετε ευχάριστα με αυτούς που αγαπάτε. Τα συναισθήματα των γύρω σας θα είναι πολύ σαφή.

Κάποια αναταραχή στο χώρο εργασίας σας και μία μικρή διαφωνία με κάποιον συνεργάτη σας μπορεί να σας δημιουργήσει στρες. Γενικά όμως, αυτή την εβδομάδα θα υπάρχει αρμονία και φιλική ατμόσφαιρα με τους γύρω σας. Θα έχετε την τάση να σκεφτείτε το σκοπό σας και τους στόχους σας. Θα τείνετε να εστιαστείτε πολύ σε ό, τι σας έχει μείνει ημιτελές. Στη δουλειά σας, η εργασία σας θα είναι αυξημένη αλλά θα νιώσετε αυτοπεποίθηση για να την αντιμετωπίσετε. Θα δείξετε με την παρουσία σας, τις ικανότητες σας στους ανωτέρους σας. Τώρα οι ανώτεροι σας θα είναι εντυπωσιασμένοι από την απόδοση σας.

ΛΕΩΝ


Αυτή η εβδομάδα πρόκειται να είναι πολύ καλύτερη από πριν. Η ροή του εισοδήματος  σας θα είναι καλή αλλά οποιαδήποτε επένδυση χρημάτων σε μετοχές θα πρέπει να αποφεύγεται. Οι επενδύσεις σε αμοιβαία κεφάλαια ή ασφαλιστήρια συμβόλαια είναι επιθυμητές και αποδοτικές. Οι συνεργάτες σας θα σας βοηθήσουν να κάνετε ένα άλμα μπροστά. Οι συναντήσεις και οι κοινωνικές επαφές θα είναι αποτελεσματικές. Αν έχετε επιχείρηση που συσχετίζεται με το εξωτερικό, θα έχετε επίσης και θετικά οικονομικά αποτελέσματα. Συναντήσεις και επαφές θα ανοίξουν νέους ορίζοντες για επέκταση.

Μπορεί να είναι λίγο δύσκολο για σας να βρεθεί μια ισορροπία μεταξύ των ευθυνών σας και της επιθυμίας για αυτό -ικανοποίηση.  Αποφύγετε να είστε απρόσεκτοι για να διατηρηθεί η ισορροπία τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά σας ζητήματα. Επικεντρωθείτε στο σπίτι και την οικογένεια σας τώρα και περάστε ευχάριστα τον χρόνο σας με τους αγαπημένους σας. Οικονομικές διευθετήσεις, θα σας κρατήσουν απασχολημένους. Η δημιουργικότητα σας ευνοεί την πρόοδο στην εργασία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτή την εβδομάδα ευνοούνται οι νέες κοινωνικές επαφές. Αυξάνετε η ευαισθησία σας και θα θέλετε να έχετε συναισθηματική ασφάλεια. Θα έχετε νέες ιδέες για το πώς θα οργανώσετε τη ζωή σας, ώστε να προβάλετε την αξία σας και την ικανότητα σας. Μια ισχυρή επιθυμία για ευχαρίστηση αυξάνεται τώρα. Ο έρωτας και η αγάπη ανθίζει αυτή την εβδομάδα. Οι ερωτικές σας φαντασιώσεις για την αγάπη θα είναι ισχυρές, η φαντασία σας θα είναι απεριόριστη, και οι δημιουργικές σας παρορμήσεις ισχυρές. Εάν είστε δεσμευμένοι, τότε η σχέση σας μπορεί να είναι λίγο δύσκολη λόγω του ότι θα έχετε αυξημένες προσδοκίες από τον σύντροφο σας.

Αυτή την εβδομάδα θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας και την οικογένεια θα βγουν στην επιφάνεια. Αυτή είναι μια πολυάσχολη χρονική περίοδος και θα αισθάνεστε ενεργητικοί αλλά παράλληλα θα νιώθετε και συναισθηματική εμπλοκή. Εστιαστείτε στο να βελτιώσετε την προσωπικότητα σας όπως επίσης και την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, δεδομένου ότι είναι απαραίτητο  να κάνετε μια θετική εντύπωση στους άλλους. Ωστόσο, σημαντικός παράγοντας είναι η αυθεντικότητα στην παρουσίαση του εαυτού σας στους άλλους.

ΖΥΓΟΣ

Μην αποκαλύπτετε τα πάντα για τον εαυτό σας στους άλλους, αλλά είναι σημαντικό για σας τώρα να ελέγξετε τις παρορμήσεις μας και να ενισχύσετε την πίστη στον εαυτό σας. Αυτή είναι μια στιγμή που θα είστε δυνατοί και θα απολαμβάνετε νέες εμπειρίες. Οι προσπάθειες σας αποδίδουν καλά αυτή τη στιγμή. Μια ενεργητική χρονική περίοδος παρουσιάζεται τώρα και θα είστε αποφασισμένοι να προχωρήσετε μπροστά. Κρατήστε υπό έλεγχο την αυξημένη ενέργεια σας. Νέα οράματα για το μέλλον και νέες εμπνεύσεις θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Η δύναμη σας θα αυξηθεί και κατά συνέπεια θα φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας.

Οικονομικά, νέα χρηματοδοτικά σχέδια, θα ευνοηθούν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Θα ανακαλύψετε τρόπους για να αυξήσετε το εισόδημα σας. Τα αμοιβαία κεφάλαια, τα ασφαλιστικά συμβόλαια και οι μετοχές είναι επωφελείς για σας τώρα.
Αυτή τη φορά θα εστιαστείτε περισσότερο σε πρακτικά ζητήματα της ζωής από ό, τι στα αισθηματικά σας. Θα συναντήσετε κάποιο άτομο, αν είστε μόνοι, μέσα στο χώρο εργασίας σας ή από κάποια ομαδική δραστηριότητα. Μια φιλία μπορεί επίσης να μετατραπεί σε μια σταθερή σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή την εβδομάδα θα είστε προσεκτικοί και θα αξιολογηθεί η εργασία σας. Απροσδόκητες και παράξενες καταστάσεις μπορεί να προκύψουν. Η δημόσια ζωή σας θα είναι πιο δραστήρια από ό, τι συνήθως. Μπορεί να χρειαστεί να εργάζεστε τώρα περισσότερο από πριν. Η διπλωματική σας στάση θα φέρει και θετικά αποτελέσματα. Μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιες διαφωνίες στις απόψεις σας με κάποιον συνάδελφο. Θα υπάρξει παγίωση των υφιστάμενων σχεδίων σας. Θα είναι μια χρονική περίοδος για διασκέδαση και συμμετοχή σε κοινωνικές εκδηλώσεις.

Αν είστε δεσμευμένοι, απαιτείτε κατανόηση και συνεργασία για να ενισχυθεί ο δεσμός σας. Δραστηριότητες γύρω από τα παιδιά σας, θα σας απασχολήσουν κάποιο χρονικό διάστημα. Στα οικονομικά σας θα υπάρχουν έξοδα και μπορεί να χρειαστεί να δαπανήσετε για τους τακτικούς λογαριασμούς σας και τις πληρωμές σας. Αυτή τη φορά είναι αναγκαίος ο σχεδιασμός για την αύξηση του εισοδήματος σας. Οι επενδύσεις σε μετοχές ή κερδοσκοπία δεν είναι τόσο ευνοϊκές αυτές τις μέρες. Τα αισθηματικά σας θα σας απασχολήσουν αρκετά τώρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δώστε προσοχή στις στενές σχέσεις σας και αποβάλλετε οποιοδήποτε πρόβλημα, εάν υπάρχει. Μην ενθουσιάζεστε με κάθε άτομο που σας πλησιάζει, καθώς δεν θα είναι σταθερό. Εάν είστε δεσμευμένοι, τα πάθη σας θα είναι υψηλά και θα μοιραστείτε έντονες ερωτικές στιγμές με τον σύντροφο σας. Χρησιμοποιήστε την δυναμική ενέργεια σας για τον εντοπισμό και την επίλυση των προβλημάτων αντί να κατηγορείτε τους άλλους. Η λήψη αποφάσεων θα είναι πιο δύσκολη τώρα, γιατί μπορεί να νιώσετε διχασμένοι ανάμεσα σε δύο επιλογές.

Αυτή θα είναι μια πολυάσχολη εβδομάδα. Θα είστε απασχολημένοι με τη κοινωνική δικτύωση, τις νέες επαφές και τις ομαδικές δραστηριότητες. Εστιαστείτε στο να κάνετε νέες επαφές σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο. Τώρα θα έχετε αυξημένη ευαισθητοποίηση απέναντι στους άλλους και ο εγωισμός σας θα είναι μειωμένος. Η διπλωματικότητα σας θα σας βοηθήσει να κρατήσετε την αρμονία με τους φίλους σας. Προτείνεται να κρατήσετε την ψυχραιμία και τα λόγια σας, αν κάτι σας εκνευρίσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επανελέγξτε την εργασία σας γιατί είναι πιθανόν να συμβούν λάθη. Θα είστε στοχαστικοί και θα αναλύσετε τα πράγματα που συνέβησαν στο άμεσο παρελθόν. Να μην ενεργείτε με δεσποτικό τρόπο στους ανθρώπους γύρω σας, καθώς υπάρχουν πιθανότητες να τους δυσαρεστήσετε. Πρόκειται για μια εξαιρετική στιγμή για δημόσιες σχέσεις, πωλήσεις, και το marketing. Είναι επίσης μια καλή χρονική περίοδος για διασκέδαση και συμμετοχή σε κοινωνικές εκδηλώσεις.

Στα οικονομικά σας, θα είστε προβληματισμένοι για την εισροή των χρημάτων σας. Δεν θα είστε ικανοποιημένοι και θα θέλετε να τα βελτιώσετε. Θα χρησιμοποιήσετε διάφορους τρόπους για να πετύχετε αύξηση της οικονομικής σας κατάστασης. Ένας από αυτούς είναι η επένδυση των χρημάτων. Αποφύγετε να ρισκάρετε σε μετοχές. Θα ανησυχείτε τώρα για την ερωτική σας σχέση και θα θέλετε να σας διεκδικήσει το πρόσωπο που αγαπάτε. Θα έχετε μία εξαντλητική μέρα στη δουλειά. Θα πάρετε κάποιες αποφάσεις που θα επηρεάσουν τους άλλους.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αναλύστε βαθιά κάποια πράγματα και στη συνέχεια προχωρήστε. Ελέγξτε την ψυχραιμία σας σε επιχειρηματικές συναντήσεις ή διαπραγματεύσεις τώρα. Σταματήστε να έχετε άγχος και επαναφορτίστε τον εαυτό σας τόσο ψυχικά όσο και σωματικά. Αποφύγετε την ανταλλαγή έντονων λέξεων και προσπαθήστε να μην επιβάλλετε την επιθυμία σας στους άλλους. Μπορείτε τώρα να ομορφύνετε το περιβάλλον που ζείτε και θα θέλετε να διασκεδάσετε. Μη χάσετε τις ευκαιρίες γύρω σας για να έρθετε σε επαφή με νέα άτομα.


Ο προσωπικός μαγνητισμός σας θα είναι ισχυρός και θα προσελκύσετε την εκτίμηση, την αγάπη και την προσοχή των άλλων. Τα συναισθήματα σας θα είναι έντονα και θα δώσετε ιδιαίτερη σημασία στην εξωτερική σας εμφάνιση και την ανανέωση σας. Αυτή είναι μια εβδομάδα που θα είστε απασχολημένοι με την καριέρα σας και τις  ευθύνες σας. Τώρα είναι ώρα για σχεδιασμό και οι σκέψεις σας θα είναι αποδοτικές. Τα οικονομικά σας θέματα θα τακτοποιηθούν. Θα λάβετε χρήματα, είτε με τη μορφή δανείου είτε σαν ενίσχυση. Οι επενδύσεις είναι επίσης ευνοϊκές αυτή την εβδομάδα.

ΙΧΘΥΣ

Αυτή την εβδομάδα θα επικεντρωθείτε στη δουλειά σας και στις δημόσιες υποθέσεις σας ως επί το πλείστον. Θα είστε πιο κοινωνικοί και ενεργητικοί για να προχωρήσετε μπροστά. Στην εργασία σας, θα σας δοθούν κίνητρα για τη βελτίωση της και θα εστιάσετε την προσοχή σας για την ανάπτυξη νέων προγραμμάτων εργασίας και νέων στόχων, καθώς θα υπάρξει μια νέα αίσθηση ανανέωσης και αναζωογόνησης σε σχέση με τους στόχους της σταδιοδρομίας σας. Είναι μια στιγμή για να επικεντρωθείτε στα στοιχεία της προσωπικότητας σας που θα σας προβάλουν στην κοινωνία.

Η σχέση σας θα βελτιωθεί και θα μοιραστείτε βαθιά συναισθήματα μαζί με τον σύντροφο σας. Δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες που σας απασχολούν εμπιστευόμενοι τη διαίσθηση σας. Θα υπάρξουν κέρδη που θα ακολουθούνται από έξοδα. Επαναλαμβανόμενη προσπάθεια απαιτείται στην εργασία σας. Θα είναι μία εξαντλητική χρονική περίοδος στη δουλειά σας. Θα αισθανθείτε συναισθηματική φόρτιση και κάποιες αναμνήσεις από το παρελθόν μπορεί να βγουν στην επιφάνεια. 

No comments:

Post a Comment