Tuesday 12 April 2011

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 24-1- 2011 ΩΣ 30-1- 2011


ΚΡΙΟΣ

Οι ιδέες σας τώρα και οι απόψεις σας θα είναι διφορούμενες. Κάντε ένα διάλειμμα για να ξεκουραστείτε για λίγο, να συλλέξετε ενέργεια και να ανατροφοδοτήσετε τις  μπαταρίες σας. Εάν δεν αισθάνεστε καλά σας χρειάζεται επαρκή ανάπαυση. Οι ξαφνικές αλλαγές στην εργασία σας μπορεί να σας αφήσουν ανικανοποίητους. Το επίπεδο ενέργειας σας θα είναι υψηλό, αλλά θα είστε και ανοργάνωτοι παράλληλα, κι αυτό, θα δημιουργήσει εμπόδια στο εργασιακό σας περιβάλλον. Αποφύγετε τις συγκρούσεις με τους άλλους.

Αιφνίδια έξοδα θα κλονίσουν την ισορροπία του προϋπολογισμού σας. Δεν είναι μια θετική περίοδος για να επενδύσετε τα χρήματα σας σε οποιαδήποτε μορφή. Ωστόσο, είναι δυνατό να σπαταλήσετε ορισμένες από τις οικονομίες σας τώρα. Καλή χρονική περίοδος για να βελτιωθεί η υπάρχουσα σχέση σας. Πιθανόν να αντιμετωπίσετε κάποια διαφωνία με έναν συνάδελφο σας στην δουλειά. Απλά να έχετε υπομονή μέσα από τα σκαμπανεβάσματα και με την ακλόνητη δύναμη της θέλησης σας, η νίκη είναι δική σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή την εβδομάδα οι υποχρεώσεις σας στην εργασία σας θα είναι πολλές. Αυτό μπορεί να σας κάνει να εργαστείτε περισσότερο από το συνηθισμένο. Θα είναι δύσκολο για σας να αντιμετωπίσετε τα ξαφνικά προγράμματα και θα έχετε άγχος. Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα υπομονετικά. Η συνεργασία με τους άλλους θα σας βοηθήσει πολύ. Στα οικονομικά σας αιφνίδιες, απροσδόκητες δαπάνες μπορεί να κλονίσουν την ισορροπία του προϋπολογισμού σας. Δεν είναι ευνοϊκή χρονική περίοδος για την επένδυση χρημάτων σε οποιαδήποτε μορφή.

Στα αισθηματικά σας, θα είστε στοχαστικοί και θα αναλύσετε τα πράγματα που συνέβησαν στο άμεσο παρελθόν. Να μην ενεργείτε εγωιστικά με τους ανθρώπους γύρω σας, καθώς υπάρχουν πιθανότητες να έρθετε σε σύγκρουση και να τους πληγώσετε άσχημα. Ελέγξτε την ομιλία σας, και προσπαθήστε να λύσετε οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρχει. Αυτή είναι μία εβδομάδα που θα θέλετε να εκφραστείτε με τόλμη περισσότερο από το συνηθισμένο. Θέλετε να σας υποστηρίξουν και να σας αναγνωρίσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι μία καλή χρονική περίοδος για τα οικονομικά σας. Εάν έχετε επαφές με μακρινές χώρες, διερευνήστε για περισσότερες παροχές. Επενδύσεις σε μακροπρόθεσμα σχέδια θα φέρουν καλά οφέλη. Αυτή θα είναι για σας μία παθιασμένη εβδομάδα στα αισθηματικά σας, αλλά με λίγα σκαμπανεβάσματα. Αν είστε μόνοι, τότε αυτή είναι μία καλή στιγμή να ψάξετε για μια σωστή επιλογή. Μπορεί να νιώσετε ερωτικά σκιρτήματα μέσα στο χώρο εργασίας σας. Αυτή τη φορά θα είστε πολύ ευαίσθητοι στις προσωπικές σας σχέσεις. Θα θέλετε να τις βελτιώσετε και να διατηρήσετε την αρμονία.

Αυτή την εβδομάδα θα επικεντρωθεί η ενέργεια σας στην περαιτέρω ανάλυση κάποιων σχεδίων  στο χώρο εργασίας σας. Αυτή θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη και γεμάτη εβδομάδα, όπου θα οργανώσετε και θα κάνετε την εργασία σας με χαρούμενη διάθεση. Κάποιες αποφάσεις για την καριέρα σας πρέπει να ληφθούν τώρα για να σταθεροποιηθεί και αυτό θα σας κάνει να αναζητήσετε νέες επιλογές. Αποφύγετε την ομαδική εργασία αυτή την εβδομάδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι καιρός να δείξετε τον καλύτερο εαυτό σας προς τα έξω και να είστε βέβαιοι ότι οι άλλοι θα σας αναγνωρίσουν. Ωστόσο, οι διαπραγματεύσεις δεν θα είναι και τόσο αποδοτικές. Εάν έχετε επιχείρηση αναμένεται να λάβετε καλές παροχές. Θα υπάρξει καλή ροή του εισοδήματος σας, ιδίως, εάν σχετίζεται με μακρινούς τόπους ή το εξωτερικό. Είναι επίσης δυνατό να λάβετε χρήματα από ακίνητα. Οι επενδύσεις σε αμοιβαία κεφάλαια, ασφαλιστήρια συμβόλαια ή ακίνητα είναι επωφελείς. Αποφύγετε να επενδύσετε σε μετοχές.

Αποφύγετε τα σκληρά λόγια για την αποτροπή των συγκρούσεων. Κάποιο είδος συμβιβασμού απαιτείται τώρα. Θα σας δοθούν κίνητρα στην εργασία σας. Τα γεγονότα θα σας κρατήσουν απασχολημένους. Θα υπάρξει κάποια ξαφνική αλλαγή.
Θα είστε τώρα πιο ευαισθητοποιημένοι με τα άτομα της οικογένειας σας. Αν οι σχέσεις σας είχαν διαταραχθεί, τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα και οι σχέσεις σας θα είναι πιο αρμονικές. Αποφύγετε τις λεκτικές επιθέσεις και να είστε υπομονετικοί για να αποφευχθούν άσκοπες συγκρούσεις.


ΛΕΩΝ

Στα αισθηματικά σας, όσοι είστε μόνοι θα θέλετε να κάνετε μια μακροχρόνια σχέση, αλλά αυτή η εβδομάδα δεν είναι και τόσο κατάλληλη. Τώρα θα είστε πιο πρακτικοί, όταν πρόκειται για συνεργασία με τους άλλους. Θα ξέρετε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε και θα μπορείτε να λειτουργήσετε χωρίς βιασύνη κάνοντας χρήση της λογικής σας. Αυτή η εβδομάδα είναι καλή για συναντήσεις και επισκέψεις σε φίλους. Τα συναισθήματα των γύρω σας θα είναι έντονα και θα περάσετε ωραίες στιγμές. Τώρα θα επικεντρωθεί η ενέργεια σας στα οικονομικά σας και στην οικογένεια σας.

Κάποιες συναντήσεις που θα έχετε στην εργασία σας θα επεκτείνουν τους ορίζοντες σας. Θα είστε ευέλικτοι για να ασχοληθείτε με τις ευθύνες σας. Μην παίρνετε τώρα αποφάσεις εύκολα εάν δεν είστε σίγουροι ότι όλα είναι αποσαφηνισμένα. Στα οικονομικά σας, είναι μια ευνοϊκή στιγμή για να ξεκινήσει ένα νέο σχέδιο χρηματοδότησης ή να συνάψετε ένα δάνειο. Δαπάνες για αγορές σε είδη πολυτελείας είναι δυνατόν να συμβούν. Θα υπάρξουν κέρδη μέσω των συνεργατών σας. Επενδύσεις σε ακίνητα, η μετοχές είναι ευεργετικά για σας τώρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή είναι μια πολλά υποσχόμενη περίοδος για όσους είστε μόνοι, και θα συναντήσετε ένα άτομο που θα είναι συμβατό με το γούστο σας. Είναι μια καλή στιγμή για να επικεντρωθείτε σε θέματα εργασίας, καθώς και στην ανάπτυξη των ικανοτήτων σας. Μπορεί να έχετε αυξημένη διαίσθηση για τους άλλους καθώς και για τα εσωτερικά κίνητρα τους κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Είναι μια εποχή όπου θα βγουν κάποια πράγματα στην επιφάνεια από πρόσωπα που είναι στην καθημερινότητα σας. Οικονομικά μπορεί να είστε σε ρευστή κατάσταση. Ο προϋπολογισμός σας μπορεί να είναι χαοτικός γι’ αυτό προσέξτε.

Θα υπάρξει όφελος μέσω κάποιου συνεργάτη σας και θα κάνετε νέες επιχειρηματικές συναλλαγές. Τώρα θα είστε σε αρμονία με το περιβάλλον σας και κάποιες συναντήσεις που θα κάνετε μπορεί να αποδειχθούν εξαιρετικά επωφελείς. Θα υπάρχει αρμονία εσωτερικά μέσα σας και οι εσωτερικές συγκρούσεις  φαίνεται ότι ελαχιστοποιούνται ή εξαλείφονται τελείως. Καλή ημέρα για να εφαρμόσετε τα σχέδια σας.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή την εβδομάδα θα επικεντρωθείτε στις στενές σχέσεις σας. Θα σας δοθεί καλή ευκαιρία για την προβολή των ικανοτήτων σας στο χώρο εργασίας σας, ώστε να έρθετε στο προσκήνιο. Οι ευθύνες στη δουλειά σας θα αυξηθούν και θα απολαύσετε αρκετά οφέλη. Οι ανώτεροι σας θα είναι λίγο αυστηροί μαζί σας αλλά θα θέλουν να σας  ευχαριστήσουν. Η υπεύθυνη στάση απέναντι στην εργασία σας θα λύσει πολλά προβλήματα. Είναι καιρός να ψάξετε για νέους ορίζοντες στην καριέρα σας. Θα εργαστείτε σκληρά για να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις των περιστάσεων.

Από οικονομική άποψη, θα φροντίσετε για την ομαλή ροή του εισοδήματος σας. Νέες επενδύσεις κάθε είδους θα πρέπει να αναβληθούν ειδικά αν σχετίζονται με ακίνητα. Οι οικογενειακές σας ευθύνες θα απαιτήσουν από σας κάποια χρήματα. Θα πρέπει να δώσετε περισσότερη προσοχή στα οικονομικά σας και στη σωστή διαχείριση τους για να κυλήσουν τα πράγματα ομαλά. Οι ερωτικές σας φαντασιώσεις θα είναι ισχυρότερες τώρα. Αναμένεται να απολαύσετε τα καλύτερα στον έρωτα και την αγάπη και θα βρείτε κάποιο άτομο που θα σας αναστατώσει συναισθηματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι σχέσεις σας μπορεί να περάσουν  μέσα από κάποια σκαμπανεβάσματα. Τα πάθη σας θα είναι ισχυρά και έντονα. Είναι καλή περίοδος για να κάνετε νέα βήματα στην αισθηματική σας ζωή. Ωστόσο, τα πράγματα μπορεί να προχωρήσουν αργά, αλλά η σχέση που θα κάνετε  κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου αναμένεται να διαρκέσει πολύ. Οικονομικά, αυτή είναι ελπιδοφόρα εβδομάδα. Αναμένεται να λάβετε παροχές μέσω διαφόρων πηγών. Αυτή η εβδομάδα είναι ευνοϊκή για την επένδυση χρημάτων σε διαφορετικά σχέδια. Τα αμοιβαία κεφάλαια, οι μετοχές και τα ασφαλιστήρια συμβόλαια είναι επωφελή και θα σας αποφέρουν κέρδη.

Αυτή την εβδομάδα θα είστε απασχολημένοι στη διαχείριση της καθημερινής σας ρουτίνας και θα θέλετε να εξομαλύνετε τις συνθήκες του περιβάλλοντος σας. Δεν θα είστε ικανοποιημένοι από το εργασιακό σας περιβάλλον γιατί η πίεση θα είναι μεγαλύτερη και θα πρέπει να οργανωθείτε. Αποφύγετε τη χρήση σκληρών λέξεων για να διατηρήσετε την αρμονία γύρω σας. Είναι μια καλή στιγμή για να ενεργοποιήσετε τη δημιουργικότητα σας και να κάνετε κάτι νέο και συναρπαστικό.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Στα αισθηματικά σας, τα αισθήματα αγάπης θα είναι έντονα, και εύκολα θα γίνετε αποδεκτοί από τους άλλους. Καλή χρονική περίοδος για διανοητική εργασία, αλλά θα πρέπει να προσέξετε να μην επικρίνετε τους άλλους εξαιτίας της νευρικότητας σας. Είναι ώρα για να αποκαταστήσετε την τάξη και την ομαλή λειτουργία στο σπίτι σας. Θα υπάρξουν κάποια μπερδέματα κι αυτό θα σας κουράσει λίγο και θα σας κάνει να ξοδέψετε αρκετό από τον χρόνο σας. Τώρα χρειάζεται λίγη προσοχή, να διατηρήσετε τη υπομονή  σας και να κάνετε ό, τι μπορείτε για να επιδείξετε τις ικανότητες σας.

Αυτή την εβδομάδα θα είστε στα καλύτερα σας απολαμβάνοντας τα πάντα. Θα έχετε αρμονία μέσα σας τώρα. Κάποιες εσωτερικές συγκρούσεις μεταξύ συνειδητού και ασυνείδητου, μεταξύ των σκέψεων και των συναισθημάτων σας, φαίνεται να απουσιάζουν εντελώς ή να ελαχιστοποιούνται. Θα επικεντρωθείτε στην ορθή κατεύθυνση της πορείας σας χάρη στην σκληρή δουλειά σας. Θα κάνετε μεγαλεπήβολα  σχέδια τα οποία θα οδηγήσουν στην επιτυχία τα σχέδια σας. Η τύχη θα σας ευνοήσει και θα σας επιβραβεύσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οικονομικά, θα υπάρξει σταθερή ροή του εισοδήματος σας και θα είστε σε ισορροπία στην εργασία σας. Θα υπάρξουν οφέλη από διάφορες πηγές. Οι σχέσεις σας θα είναι ισορροπημένες και θα δημιουργήσετε αρμονία στο σπίτι σας. Είναι δυνατόν να έχετε κάποιες λεκτικές συγκρούσεις γι’ αυτό προτείνεται να διατηρήσετε τον έλεγχο για να μην στεναχωρηθείτε αργότερα. Κρατήστε τα μάτια σας ανοικτά για να αρπάξετε κάποιες ευκαιρίες που θα σας δοθούν και θα βρείτε την αγάπη της επιλογής σας.

Αυτή την εβδομάδα θα εστιάσετε την προσοχή σας στις οικογενειακές σας ευθύνες γενικότερα. Οποιαδήποτε εκκρεμότητα μπορεί επίσης να επιστήσει την προσοχή σας. Θα μπορέσετε τώρα να κάνετε σωστό διαχωρισμό ανάμεσα στις απαιτήσεις της προσωπικής ζωής σας και στο τι απαιτείται από σας στην εργασία σας και θα αναγκαστείτε να κάνετε κάποιο είδος συμβιβασμού που δεν φαίνεται να είναι ικανοποιητικός για σας. Θα έχετε κάποιες εσωτερικές διαμάχες και θα σας είναι δύσκολο να δράσετε αποφασιστικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από οικονομικής απόψεως, αυτή την εβδομάδα θα επανεξετάσετε στο πώς να  διαχειριστείτε καλύτερα τα οικονομικά σας. Η απόκτηση χρημάτων είναι δυνατή μόνο με φιλική διάθεση. Δεν είναι μια καλή στιγμή για να αναλάβετε το ρίσκο να επενδύσετε χρήματα σε μετοχές. Οι επενδύσεις σε ακίνητα και αμοιβαία κεφάλαια θα είναι ευνοϊκές. Ο έρωτας και η αγάπη θα ανθίσουν αυτή την εβδομάδα και μπορεί να συναντήσετε κάποιο άτομο που θα σας αναστατώσει καθώς θα είναι αυξημένες οι ερωτικές σας επιθυμίες.

Αποφύγετε οποιαδήποτε παρορμητική ή απαιτητική συμπεριφορά καθώς επίσης και τις λεκτικές συγκρούσεις για να διατηρήσετε την αρμονία. Η ομαλή συνεργασία θα λύσει πολλά προβλήματα αν υπήρχαν νωρίτερα. Η εργασία σας θα είναι αυξημένη και θα πρέπει να διαχειριστείτε με έξυπνο τρόπο την ξαφνική πίεση. Η επικοινωνία και η σωστή προσέγγιση των άλλων θα είναι ουσιαστική. Στη δουλειά σας θα έχετε αυτοπεποίθηση και θα επικρατήσει εσωτερική αρμονία. Μπορείτε να προχωρήσετε σε δημιουργικές εργασίες και θα εκφράσετε τον εαυτό σας με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση τώρα.


ΙΧΘΥΣ

Αυτή την εβδομάδα θα είστε αποφασισμένοι να προχωρήσετε μπροστά. Θα έχετε δημιουργικές ιδέες και σαφείς σκέψεις. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να πάρετε αποφάσεις και να φροντίσετε για διανοητική εργασία. Οι προσπάθειες σας θα αποδώσουν αυτή τη στιγμή. Πρόκειται για μια ενεργητική χρονική περίοδο. Η ροή του εισοδήματος σας θα είναι καλή αλλά η επένδυση χρημάτων σε μετοχές θα πρέπει να αποφεύγεται. Οι επενδύσεις σε αμοιβαία κεφάλαια ή ασφαλιστήρια συμβόλαια  είναι επιθυμητές.

Αυτή η εβδομάδα ευνοεί την ενεργό συμμετοχή σας στις κοινωνικές επαφές και στον ρομαντισμό. Η ισχυρή σας επιθυμία για ευχαρίστηση αυξάνεται. Εάν όμως  είστε δεσμευμένοι, τότε η σχέση σας μπορεί να είναι δύσκολη λόγω του ότι θα έχετε αυξημένες προσδοκίες από τον σύντροφο σας. Κάποιο πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί στο παρελθόν μπορεί να έρθει στην επιφάνεια και να δημιουργηθεί σύγκρουση. Είναι καλύτερα να μιλήσετε για να γεφυρωθεί το χάσμα, αν τα πράγματα δεν πηγαίνουν και τόσο καλά για λίγες ημέρες. Η υπομονή είναι το κλειδί για την διατήρηση της αρμονίας.

No comments:

Post a Comment