Tuesday 12 April 2011

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 31-1 2011 ΩΣ 6-2-2011

ΚΡΙΟΣ


Οικονομικά αυτή η εβδομάδα θα είναι λίγο δύσκολη. Θα υπάρξει κάποια καθυστέρηση ή άρνηση πληρωμών. Οι επενδύσεις σε ασφαλιστήρια συμβόλαια ή αμοιβαία κεφάλαια θα είναι ευνοϊκές. Αποφύγετε το ρίσκο να επενδύσετε χρήματα σε μετοχές. Αυτή η εβδομάδα θα είναι επεκτατική και επινοητική. Τώρα θα είστε πιο πρακτικοί, ειδικά όταν πρόκειται για την αντιμετώπιση προβλημάτων και την συνεργασία με τους άλλους. Ξέρετε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε γι’ αυτό και πετυχαίνετε.

Η αγάπη και ο έρωτας στην σχέση σας θα ανθίσει. Είναι καιρός να εκφραστείτε μέσα από πράξεις και όχι λόγια. Οποιαδήποτε αρνητική στάση θα πρέπει να αποφεύγεται, δεδομένου ότι θα έχετε αρνητικά αποτελέσματα αργότερα. Να είστε θετικοί στην προσέγγιση σας απέναντι στους άλλους και να διατηρήσετε φιλική συμπεριφορά. Αυτό θα μειώσει τις περιττές αντιπαραθέσεις. Αποφύγετε τις φιλονικίες τώρα, πράγμα το οποίο θα σας φέρει σε μειονεκτική θέση. Κάποια εσωτερική ανησυχία που θα έχετε μπορεί να σας δημιουργήσει απογοήτευση. Προσπαθήστε να είστε υπομονετικοί.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή είναι μια εβδομάδα για βελτίωση στους σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Μπορείτε να αναμένετε μια κάποια επιπλέον υποστήριξη ή αναγνώριση από τους γύρω σας. Μπορεί να νιώθετε ότι είστε σε στενή συναισθηματική επαφή και σε αρμονία με τους άλλους. Οι γραμμές επικοινωνίας είναι ανοιχτές. Η υποστήριξη που χρειάζεστε βρίσκεται την κατάλληλη ώρα και την κατάλληλη στιγμή. Τώρα είναι η στιγμή που οι προσπάθειες σας θα αρχίζουν να ανταμείβονται. Θα είστε πολύ ενεργητικοί και ανυπόμονοι. Μπορεί να χρειάζεστε επιπλέον χρόνο για να ολοκληρώσετε το έργο σας αυτή τη στιγμή.

Είναι πιθανό να χάσετε την ψυχραιμία σας σε σχέση με τους υφισταμένους σας, αν δεν ελέγξετε τον εαυτό σας. Καλό θα ήταν οι συνεστιάσεις και οι διαπραγματεύσεις να αναβληθούν, γιατί τα πράγματα μπορεί να μην είναι τόσο σαφή αυτή τη φορά. Κάποιες αποφάσεις σας αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να αναθεωρηθούν πριν φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Μια μικρή δυσαρέσκεια θα υπάρξει στα οικονομικά σας. Αν έχετε όμως να κάνετε με το εξωτερικό ή έχετε επιχείρηση, τότε είναι πιθανό να έχετε καλές παροχές. Η επένδυση σε αμοιβαία κεφάλαια και ασφαλιστήρια συμβόλαια θα είναι ευνοϊκή. Αποφύγετε να ρισκάρετε σε μετοχές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή την εβδομάδα τα αισθηματικά σας θα έχουν κάποια σκαμπανεβάσματα. Μόνο με αργή και σταθερή προσέγγιση θα μπορέσετε να βρείτε έναν ερωτικό σύντροφο. Αποφύγετε την υπερβολική προθυμία και περιμένετε για το σωστό πρόσωπο. Είναι αναγκαίο να ελέγξετε κάποια πράγματα και να στραφείτε στο σωστό πρόσωπο. Είναι επίσης πιθανό να περιμένετε πολλά από το σύντροφο σας, αν είστε σε σχέση. Να μην επιβάλλετε την επιθυμία σας στην σχέση σας τώρα. Η παρορμητικότητα σας σε κάποια ζητήματα, θα ενισχύσει το πρόβλημα. Η υπομονή  είναι το κλειδί για την ευτυχία τώρα.

Η ανάγκη σας να επαναφορτίσετε τον εαυτό σας τόσο ψυχικά όσο και σωματικά θα σας κάνει να θέλετε να μείνετε για λίγο μόνοι σας. Παρά το γεγονός ότι οι ρυθμοί σας μπορεί να επιταχυνθούν, εσείς θα αισθάνεστε δυνατοί. Θα ξέρετε πού στέκεστε στο επάγγελμα σας και τι σκέφτονται οι άλλοι άνθρωποι για σας. Καλή εβδομάδα για την επέκταση των εργασιών σας και για να πάρετε συγκεκριμένες αποφάσεις στην εργασία σας. Θα έχετε τη δυνατότητα να επικεντρωθείτε στην επιτυχία των στόχων που κάνατε στο παρελθόν, και να αναλάβετε αποφασιστική δράση. Θα έχετε οφέλη μέσω των άλλων. Καίρια ζητήματα μπορούν να λυθούν τώρα, γι’ αυτό προβείτε σε συμφωνίες από την αρχή, και μην στέκεστε στις λεπτομέρειες.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή την εβδομάδα θα είστε με τους άλλους περισσότερο από το συνηθισμένο. Θα θέλετε να τους πλησιάσετε και να τους δώσετε ευχαρίστηση. Τώρα είναι η ώρα να ασχοληθείτε με τις δικές σας ανάγκες χωρίς όμως να επισκιάσετε τις ανάγκες των άλλων. Στα επαγγελματικά σας, θα έχετε λίγο περισσότερη ένταση από ότι συνήθως, και είναι η ώρα για να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα στον οικονομικό τομέα. Τα έργα σας θα αποδώσουν καρπούς, και γενικά θα επιλύσετε τις εκκρεμότητες σας. Περιορίστε τις δαπάνες σας για κάποιο χρονικό διάστημα, γιατί η κρίση σας δεν θα είναι σωστή.

Είναι μια στιγμή για να αναδείξετε τον εαυτό σας . Θα πρέπει να επικεντρωθείτε σε ό, τι σας δίνει χαρά. Αυτή η εβδομάδα ευνοεί τα χρήματα, την υγεία και τα ταξίδια. Εάν είστε μόνοι σας, περιμένετε την κατάλληλη στιγμή για να σας προσεγγίσει κάποιο άτομο. Αυτή τη φορά θα εστιάσετε την ενέργεια σας στη λήψη αποφάσεων και θα διερευνήσετε την εσωτερική πλευρά σας. Είναι καιρός να βελτιωθείτε και να αφήσετε τους άλλους να σας πλησιάσουν. Τα πάθη σας θα είναι υψηλά και θα νιώθετε ζήλια. Τώρα θα έχετε μια ανάγκη για έντονες συγκινήσεις.


ΛΕΩΝ

Οικονομικά αυτή είναι ελπιδοφόρα εβδομάδα. Θα υπάρξει καλή ροή του εισοδήματος σας. Προτείνεται όμως να κοντρολάρετε τις δαπάνες σας. Καλά κέρδη μπορεί να προκύψουν από ομαδικές δραστηριότητες. Οι επενδύσεις σε ασφαλιστήρια συμβόλαια, ακίνητα και αμοιβαία κεφάλαια ευνοούνται τώρα. Χρήματα που επενδύονται σε αγορά ακινήτων θα φέρουν καλή απόδοση. Η οικογένεια σας ή το σπίτι σας θα μπορούσαν να τραβήξουν την πλήρη προσοχή σας αυτή τη στιγμή.

Αυτή είναι μια εβδομάδα με μερικά σκαμπανεβάσματα κυρίως στον ψυχολογικό τομέα. Θα εστιαστείτε περισσότερο στον εαυτό σας. Έχετε ήδη παρατηρήσει και αισθάνεστε ότι η ζωή σας έχει πάρει άλλο προσανατολισμό και τώρα ζητάτε κάποια προσοχή. Τώρα είναι η ώρα για να βρείτε την ισορροπία σας ανάμεσα στην αυτονομία και την εξάρτηση. Τα συναισθήματα σας θα είναι έντονα αυτήν τη στιγμή. Είναι μια καλή στιγμή για να θέσετε σε προτεραιότητα τις δικές σας ανάγκες πρώτα, αλλά πάντα με σεβασμό απέναντι στους άλλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επαγγελματικά, μπορεί να βρείτε τα πράγματα να γίνονται αρκετά εκκεντρικά στο περιβάλλον σας, και μία από τις αιτίες μπορεί να είστε εσείς. Η πίεση που θα νιώθετε τώρα θα σας κάνει να δείξετε τις ικανότητες σας. Θα εστιάσετε την προσοχή σας σχετικά με το σχεδιασμό του προϋπολογισμού σας και την εξισορρόπηση των δαπανών σας. Θα προσπαθήσετε να επιλέξετε αυτό που αισθάνεστε ότι είναι κατάλληλο για εσάς και σας φέρνει ηρεμία. Οποιαδήποτε βραχυπρόθεσμη επένδυση ευνοείται αυτή τη στιγμή.

Αυτή την εβδομάδα τονίζετε η ικανότητα σας να επικοινωνείτε με τον εσώτερο εαυτό σας. Τα εσωτερικά εμπόδια διαλύονται και θα μπορέσετε να θεραπεύσετε τις πληγές, τώρα που έχουν έρθει στο φως. Τώρα θα έχετε νέες απόψεις για το πώς θα οργανώσετε τη ζωή σας καλύτερα, ώστε να προβάλετε την αξία σας και τις ικανότητες σας. Ωστόσο, διατηρείστε τον έλεγχο στις καταστάσεις για την αποφυγή των συγκρούσεων. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για τα αισθηματικά σας. Μην πάρετε όμως την ερωτική σας σχέση ως δεδομένη. Το ξεκίνημα νέων σχέσεων ευνοείται επίσης. Μια φιλία μπορεί επίσης να μετατραπεί σε μια σταθερή σχέση.

ΖΥΓΟΣ

Ίσως χρειαστεί να λάβετε επιπλέον προφυλάξεις για να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις τώρα, γι’ αυτό μην εξωθείτε τις καταστάσεις στα άκρα. Αυτό ισχύει περισσότερο κατά την εργασία σας. Κρατήστε το υψηλό επίπεδο ενέργεια σας υπό έλεγχο. Κάποιες παρατηρήσεις που θα γίνουν από άλλους θα σας φέρουν προβλήματα. Θα είστε ενεργητικοί γι’ αυτό θα ανοίξει ο δρόμος προς την επιτυχία. Νέες ιδέες και εμπνεύσεις θα είναι στο προσκήνιο. Οι επιδόσεις σας και οι ικανότητες σας θα είναι εντυπωσιακές και θα μπορέσετε να επηρεάσετε τους άλλους και τους ανταγωνιστές σας οι οποίοι μπορεί και να σας ζηλέψουν.

Μια πολύ καλή εβδομάδα για να κάνετε προσπάθεια για οικονομική άνοδο. Είναι μία στιγμή που θα έχετε οικονομικά οφέλη. Η επένδυση χρημάτων σε μακροπρόθεσμους στόχους θα είναι ευνοϊκή για σας. Αποφύγετε όμως τα έξοδα. Μπορεί να αισθανθείτε πάρα πολύ κοντά στο σπίτι σας και στις πιο στενές συναισθηματικές σας σχέσεις. Θα πάρετε μεγάλη δύναμη και ικανοποίηση από την οικογένεια σας τώρα, αλλά αν όλα δεν είναι καλά στον τομέα αυτό, θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες αυτή τη στιγμή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια πολυάσχολη εβδομάδα θα είναι αυτή για σας. Θα νιώθετε χαλάρωση και άνεση με το περιβάλλον σας, ενώ η ζεστασιά και η φιλική σας διάθεση θα τονιστούν. Προσπαθήστε να ξεφύγετε από την καθημερινότητα σας και αξιοποιήστε τη προσωπική χαρούμενη πλευρά σας. Θα ενθουσιαστείτε για τη δουλειά σας τώρα αλλά θα επιβαρυνθείτε περισσότερο. Προτείνεται να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και τα λόγια σας. Η υψηλή ενεργητικότητα  σας μπορεί να σας κάνει να δράσετε με λάθος τρόπο. Επανελέγξτε την εργασία σας, καθώς είναι δυνατόν να συμβούν λάθη. Τα υψηλά ιστάμενα πρόσωπα θα είναι αυστηρά μαζί σας αυτή τη φορά.

Ο έρωτας θα ανθίσει αυτή την εβδομάδα και τα συναισθήματα σας θα είναι έντονα καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Κάποιο άτομο θα σας πλησιάσει και θα έρθει κοντά σας. Οι επιθυμίες σας θα εκπληρωθούν και τα συναισθήματα σας θα επεκταθούν. Τα πάθη σας θα είναι υψηλά, αλλά θα πρέπει να βρείτε τον σωστό τρόπο για να τα απελευθερώσετε. Αυτό που χρειάζεστε τώρα είναι μία ήρεμη και συναισθηματική προσέγγιση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οικονομικά, αυτή είναι μια ελπιδοφόρα εβδομάδα και τα κέρδη αναμένονται περισσότερα από πριν. Ωστόσο, θα είναι δύσκολο να αποτρέψετε τις δαπάνες σας. Προτείνεται επίσης να φροντίσετε για οποιαδήποτε απώλεια. Οι επενδύσεις σε ασφαλιστήρια συμβόλαια θα είναι επωφελείς. Ωστόσο, αποφύγετε τις επενδύσεις σε οποιαδήποτε άλλη μορφή αυτήν την εβδομάδα. Στην οικογένεια σας θα επικρατήσει γαλήνη και ηρεμία. Θα θέλετε να είστε στο σπίτι σας τώρα.

Κάποιες αισθηματικές περιπέτειες θα σας γεμίσουν με πληρότητα που θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε ότι πάνω απ’ όλα είναι η καλή ζωή και τα συναισθήματα και όχι τα χρήματα. Θα αισθανθείτε ικανοποίηση και θετικές εμπειρίες. Αναδεικνύονται θέματα καριέρας τώρα. Αυτή μπορεί να είναι η τέλεια στιγμή για να αναδείξετε οποιαδήποτε εργασία είναι υπό ανάπτυξη. Ακόμη κι αν ο ρυθμός σας μπορεί να επιταχυνθεί και να γίνουν κάποια πράγματα την τελευταία στιγμή, μπορείτε να έχετε μια ιδέα του που ακριβώς στέκεστε στο επάγγελμα σας και τι σκέφτονται οι άλλοι άνθρωποι για σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή η εβδομάδα θα σας κάνει να σκέπτεστε πολύ, και η φαντασία σας θα είναι μεγάλη. Τα συναισθήματα σας και η ενεργητικότητα σας  θα επεκταθούν τώρα. Προβλήματα από το παρελθόν μπορούν και λύνονται τώρα, και θα συμφωνήσετε με τους άλλους ακόμα και στις λεπτομέρειες. Θα εργαστείτε σκληρά για να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις και τις υποχρεώσεις σας. Είστε πρόθυμοι να προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες, τις ιδέες, και σε άγνωστες καταστάσεις. Κάποια άτομα θα είναι αυστηρά μαζί σας και θα είναι δύσκολο να χειριστείτε την κατάσταση. Η ευελιξία είναι το κλειδί της επιτυχίας.

Οικονομικά, αυτή είναι ελπιδοφόρα εβδομάδα, αλλά κάποια απρόβλεπτα έξοδα θα σας δημιουργήσουν πρόβλημα αργότερα. Θα είστε λίγο στοχαστικοί σε σχέση με την  ροή των εσόδων σας. Εάν έχετε επαφές με μακρινές χώρες, διερευνήστε περισσότερο τις παροχές. Αποφύγετε οποιαδήποτε σημαντική απόφαση σχετικά με τα οικονομικά σας. Οι επενδύσεις σε μετοχές θα πρέπει να αποφεύγονται αυστηρά. Τα αμοιβαία κεφάλαια, τα ασφαλιστήρια συμβόλαια και επενδύσεις σε ακίνητα είναι επιθυμητά τώρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια ξαφνική ευκαιρία στην εργασία σας, ή κάποια μορφή βοήθειας σε σχέση με την καριέρα σας ή το σπίτι σας, θα μπορούσε να είναι μέρος της εικόνας αυτής της εβδομάδας. Θα υπάρξει ένα γεγονός που απαιτεί από εσάς να αναλάβετε πρωτοβουλίες και να δείξετε την υπεύθυνη πλευρά σας. Αυτή η εβδομάδα είναι καλή για οικονομικά θέματα. Θα λάβετε χρήματα απροσδόκητα. Αυτή είναι καλή στιγμή για να λάβετε χρήματα με τη μορφή δανείου η σαν ενίσχυση. Οι επενδύσεις είναι επίσης ευνοϊκές αυτή την εβδομάδα. Μετοχές, αμοιβαία κεφάλαια και ασφαλιστικά συμβόλαια είναι επιθυμητά.

Θα ζήσετε τώρα οικογενειακή γαλήνη και ευτυχία. Οι διαφορές, αν υπήρχαν νωρίτερα είναι πιθανό να επιλυθούν. Ωστόσο, η υψηλή ενεργητικότητα σας μπορεί να σας κάνει παρορμητικούς και να περιμένετε πολλά από το σύντροφο σας. Οι ερωτικές επιθυμίες σας θα είναι υψηλές. Προτείνεται να ελέγξετε την ψυχραιμία και την ενέργεια σας για να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις. Είστε πολύ πιο κοντά στα δικά σας άτομα και αισθάνεστε ικανοποιημένοι πολύ. Αυτή είναι η στιγμή για να απολαύσετε μαζί τους πολύ καλές στιγμές. Αυτή η εβδομάδα είναι καλή για να βρείτε τον κατάλληλο και σωστό σύντροφο για εσάς. Ευνοείται το ξεκίνημα μιας καινούργιας σχέσης.

ΙΧΘΥΣ

Αυτή θα είναι μια παθιασμένη εβδομάδα στα αισθηματικά σας, αλλά με λίγα σκαμπανεβάσματα. Είναι μια καλή στιγμή να ψάξετε για μια σωστή αισθηματική επιλογή. Μπορεί να σκεφτείτε ερωτικά τώρα ένα άτομο μέσα στο χώρο εργασίας σας. Αυτή τη φορά θα είστε ευαίσθητοι στις προσωπικές σας σχέσεις. Θα θέλετε να βελτιώσετε και να διατηρήσετε την αρμονία με το σύντροφο σας. Είναι μια καλή στιγμή για την επίλυση ορισμένων από τα χρέη σας. Μπορεί να αναγκαστείτε να κάνετε κάποιον οικονομικό διακανονισμό.  Θα διαπιστώσετε ότι έχετε υποστήριξη, είτε οικονομικά ή με άλλο τρόπο.

Τώρα θα σκέφτεστε τι σας κάνει να αισθάνεστε άνετα και ασφαλείς και θα πρέπει να δώσετε προσοχή στις ανάγκες των άλλων ανθρώπων και στο πώς θα αισθάνεστε άνετα μαζί τους. Θα είστε σε θέση να ακολουθήσετε τα σχέδια σας με συνέπεια, και θα κάνετε οτιδήποτε προκειμένου να βαδίσετε στην επιτυχία. Θα έχετε έμπνευση για να πάτε μπροστά. Θα απολαύσετε επίσης τα έργα σας και θα αισθανθείτε χαλαροί. Θα λάβετε καλή υποστήριξη από τους συναδέλφους  ή τους υφισταμένους σας.

No comments:

Post a Comment