Tuesday 12 April 2011

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 7-2- 2011 ΩΣ 13-2-2011


ΚΡΙΟΣ

Η αισθηματική σας ζωή θα έχει κάποια σκαμπανεβάσματα. Με αργή και σταθερή προσέγγιση θα βρείτε την αγάπη. Μην κάνετε γρήγορα βήματα και περιμένετε για το σωστό πρόσωπο. Η σεξουαλικότητα σας θα βρίσκετε σε υψηλά επίπεδα. Οικονομικά, είναι μια ευνοϊκή στιγμή για να ξεκινήσετε ένα νέο σχέδιο χρηματοδότησης ή να συνάψετε ένα δάνειο. Είστε αποφασισμένοι να αυξήσετε τα κέρδη σας και αυτό θα σας κάνει να αναζητήσετε τις κατάλληλες επιλογές.  Επενδύσεις σε ακίνητα, κερδοσκοπία ή αμοιβαία κεφάλαια είναι ευεργετικά.




Είναι καιρός για να βρεθεί μια ισορροπία μεταξύ των δικών σας αναγκών και των αναγκών των άλλων, αλλά και ο κατάλληλος χρόνος για συμβιβασμό και διαπραγμάτευση. Η περίοδος αυτή ευνοεί τη φαντασία και τα ταξίδια. Θα είστε πολύ δυναμικοί και θα επικεντρωθείτε στους στόχους σας στην εργασία. Θα είστε ευέλικτοι για να ασχοληθείτε με τις ευθύνες σας. Θα εργαστείτε ομαδικά και  θα κάνετε νέες επαγγελματικές συναναστροφές.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή την εβδομάδα η σχέση σας θα απαιτεί την προσοχή σας. Είναι μια καλή στιγμή για να επικεντρωθείτε στον σύντροφο σας, καθώς θα είστε πιο ήπιοι και δεκτικοί. Η αφοσίωση και η ευαισθησία θα είναι πιο σημαντική για εσάς απ’ ό, τι πριν. Εκτός από τις αισθησιακές απολαύσεις, θα υπάρχει και καλή ανταλλαγή σκέψεων. Θα εκπέμπετε στο ίδιο μήκος κύματος με το σύντροφο σας κι αυτό θα σας φέρει πιο κοντά. Αυτή είναι μία καλή στιγμή για να κάνετε μία σταθερή σχέση, όσοι από εσάς είστε μόνοι.

Θα είστε δυσαρεστημένοι με την παρούσα κατάσταση στην εργασία σας. Θα κάνετε κάποιες δηλώσεις ωθούμενοι από τις συγκινήσεις σας. Οι ευθύνες σας και ο φόρτος εργασίας σας θα αυξηθεί. Αυτή η εβδομάδα είναι πολλά υποσχόμενη για τους ελεύθερους επαγγελματίες. Θα λάβετε υποστήριξη από τους υφισταμένους σας που θα σας βοηθήσει να έχετε καλά κέρδη και συναλλαγές. Είναι αναγκαίος ο έλεγχος για να στραφείτε στην σωστή κατεύθυνση. Ωστόσο, είναι η στιγμή που θα θέλετε να εκφραστείτε. Η επικοινωνία σας θα ενισχυθεί. Θα περάσετε υπέροχα με αυτούς που αγαπάτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οικονομικά, η περίοδος αυτή θα είναι λίγο προβληματική για τη ροή του εισοδήματος σας. Αναπόφευκτες δαπάνες μπορούν να σας κάνουν να γίνετε στοχαστικοί. Θα πρέπει να δαπανήσετε  χρήματα για τους τακτικούς σας  λογαριασμούς και τις πληρωμές. Θα πρέπει να διαχειριστείτε τα οικονομικά σας με σύνεση. Οι επενδύσεις σε ακίνητα θα είναι ευνοϊκές. Αποφύγετε την επένδυση των χρημάτων σε μετοχές, αμοιβαία κεφάλαια ή ασφαλιστήρια συμβόλαια.

Οι ερωτικές σας υποθέσεις θα σας απασχολήσουν αυτήν την εβδομάδα. Αυτή είναι μία καλή χρονική περίοδος για να κάνετε ένα νέο βήμα σε μια καινούργια σχέση. Ωστόσο, τα πράγματα μπορεί να προχωρήσουν αργά, αλλά οι σχέσεις, που σχηματίζονται κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου αναμένεται να διαρκέσουν πολύ. Οι υφιστάμενες σχέσεις μπορεί να περάσουν μέσα από κάποια σκαμπανεβάσματα. Τα πάθη σας θα είναι ισχυρά και έντονα. Υπάρχει μια τάση να ζητάτε πολλά από την σχέση σας. Μην εξαναγκάζετε τις καταστάσεις. Συζητήστε  και γίνετε φιλικοί και θα μειώσετε τις τριβές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή η εβδομάδα αναδεικνύει τα συναισθήματα και την αγάπη σας. Ο αυθορμητισμός είναι το σύνθημα για σας τώρα, και ήρθε η ώρα να διασκεδάσετε, ειδικά με τους στενούς σας φίλους και το πρόσωπο που αγαπάτε. Το πάθος σας για οποιοδήποτε θέμα επιλέξετε, θα τρέχει αχαλίνωτο και θα ξεχειλίζετε από ενθουσιασμό. Η δημιουργική σας πλευρά στη δουλειά θα είναι στο προσκήνιο. Κάποιες αλλαγές μπορεί να ξεκινήσουν με επιτυχία. Είναι καλή στιγμή για τους ελεύθερους επαγγελματίες και για τους συγγραφείς. Οι επικοινωνίες ευνοούνται τώρα κάνοντας παρουσιάσεις ή συναντήσεις.

Οικονομικά, η περίοδος αυτή είναι καλή, αλλά θα πρέπει να υπολογίσετε τα έξοδα. Θα πρέπει να δαπανήσετε χρήματα για τους τακτικούς σας λογαριασμούς και τις πληρωμές. Ωστόσο, θα πρέπει να τα διαχειριστείτε με ισορροπία. Οι επενδύσεις θα πρέπει να αποφεύγονται για λίγες ημέρες, καθώς δεν θα σας χρησιμεύσουν. Θα πρέπει να είστε πρακτικοί και ρεαλιστές όσον αφορά τις στενές σχέσεις σας. Ωστόσο, οι αντιπαραθέσεις για ασήμαντα θέματα μπορεί να χαλάσουν τη γαλήνη σας. Επικεντρώστε την προσοχή σας στην οικογένεια σας καθώς επίσης και στα θέματα της σταδιοδρομίας σας.

ΛΕΩΝ

Ο έρωτας θα ανθίσει αυτή την εβδομάδα. Είναι δυνατό να ξεκινήσετε μια νέα σχέση και υπάρχουν πιθανότητες να βρείτε την αγάπη στην εργασία σας. Θα υπάρξει επίτευξη της ισορροπίας μεταξύ της ενέργειας που δαπανάτε στην εργασία σας και της ενέργειας που δαπανάτε για τις οικογενειακές σας υποθέσεις, κι αυτό έχει ουσιαστική σημασία για σας τώρα. Ισορροπημένη προσοχή απαιτείται στην προσωπική ζωή σας και θα επικεντρωθείτε στο να την κάνετε καλύτερη. Ήρθε η ώρα να δώσετε προτεραιότητα. Διαφορετικά, υπάρχει ο κίνδυνος να κουράσετε τον εαυτό σας.

Η οικογένεια σας ή κάποιο ζήτημα ιδιοκτησίας θα μπορούσε να τραβήξει την πλήρη προσοχή σας αυτή τη στιγμή. Αυτή την εβδομάδα θα επικεντρωθείτε σε οικονομικά θέματα σε σχέση με την εργασία σας. Η επέκταση ή η πραγματοποίηση αλλαγών, απαιτεί ένα χρονοδιάγραμμα. Οι συνάδελφοι και οι υφιστάμενοι σας θα σας φανούν χρήσιμοι μόνο αν έχετε αναπτύξει φιλικές σχέσεις μαζί τους νωρίτερα. Οι επικοινωνίες και η κοινωνική δικτύωση θα είναι επωφελείς για σας τώρα. Να είστε προσεκτικοί, αν ασχολείστε με θέματα ακίνητης περιουσίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οικονομικά, αυτή είναι μία ελπιδοφόρα εβδομάδα. Αναμένεται να λάβετε παροχές μέσω διαφόρων πηγών. Αυτή η εβδομάδα είναι ευνοϊκή για την επένδυση χρημάτων σε διαφορετικά σχέδια. Τα αμοιβαία κεφάλαια, οι μετοχές και τα ασφαλιστήρια συμβόλαια είναι επωφελή για σας. Θα θέλετε να βρίσκεστε περισσότερο στο σπίτι σας, για να ηρεμήσετε αυτή τη στιγμή. Χρησιμοποιήστε το ως ευκαιρία για να συνδεθείτε περισσότερο με τους ανθρώπους που είστε μαζί. Θα θέλετε να κάνετε ένα διάλειμμα απ’ όλα. Οι άλλοι θα σας πλησιάζουν περισσότερο και θα χρειαστεί να τρέξετε για κάποια θελήματα.

Προτείνεται να διατηρήσετε την ισορροπία με τους γύρω σας έτσι ώστε να μπορείτε να κάνετε πράγματα και για τον εαυτό σας και να εκπληρώσετε ομαλά όλες τις  δραστηριότητες σας. Θα έχετε μεγάλη ενεργητικότητα στην εργασία σας και πιθανό να ενεργείτε εντελώς παρορμητικά χωρίς να εξετάσετε τις συνέπειες. Εάν πρόκειται να αλλάξετε τη δουλειά σας, προσπαθήστε να αναβάλετε την τελική απόφαση για αργότερα. Θα νιώθετε ανησυχία για την ανάπτυξη της σταδιοδρομίας σας και η εναλλαγή των διαθέσεων σας θα σας δημιουργήσει σύγχυση. Μην βασίζεστε στους συναδέλφους ή στους υφισταμένους σας.

ΖΥΓΟΣ

Οικονομικά, αυτή είναι μία εβδομάδα για την οργάνωση των πόρων σας και των οικονομικών κονδυλίων. Θα πρέπει να οργανωθείτε σιγά-σιγά, καθώς η κατάσταση είναι λιγότερο σταθερή από ό, τι νομίζετε. Δεν είναι καλή στιγμή να υπογράψετε συμβόλαια, να δημιουργήσετε μία νέα επιχείρηση, ή να επενδύσετε χρήματα. Οι αγορές πολύτιμων αντικείμενων ή αλόγιστα έξοδα θα πρέπει επίσης να αποφεύγονται. Ωστόσο, οι υποθέσεις ακινήτων θα αποφέρουν οφέλη. Αυτή την εβδομάδα θα είστε περισσότερο με τους ανθρώπους που αγαπάτε και θα διασκεδάσετε μαζί τους.

Εάν είστε σε σχέση, τότε θα αισθάνεστε την ανάγκη να εκφράσετε τα συναισθήματα σας. Θα νιώσετε το βάθος των σχέσεων σας. Επίσης, εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τη σχέση που έχετε, τότε, θα σκεφτείτε για την ύπαρξη της και τη σημασία της στη ζωή σας. Οι ερωτικές σας επιθυμίες θα είναι υψηλές και θα ενεργείτε με πιο εκλεπτυσμένο τρόπο προκειμένου να πάρετε ευχαρίστηση στο έπακρο. Στη δουλειά σας, η φαντασία σας θα είναι ισχυρή και θα έχετε επιτυχία. Θα σας εμπνεύσει για να πάτε μπροστά. Θα απολαύσετε επίσης το έργο σας και θα αισθανθείτε χαλαροί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή την εβδομάδα θα είστε κουρασμένοι και θα αισθανθείτε κάποια ανησυχία και δυσαρέσκεια από την καθημερινή σας ρουτίνα. Θα θέλετε να αισθανθείτε ανανεωμένοι δίνοντας μία νέα προοπτική στη ζωή σας, ή να αποδράσετε με μια περιπέτεια που θα σας μεταφέρει μακριά από την πεζή ρουτίνα της ζωής σας. Τώρα θα έχετε μια πιο ολοκληρωμένη αίσθηση του σκοπού σας. Θα κάνετε μια προσπάθεια να ξεκινήσετε νέα έργα ή δραστηριότητες που θα επεκτείνουν το μυαλό σας, το πνεύμα σας για την περιπέτεια, και την ενεργοποίηση της φαντασίας σας.

Από οικονομική άποψη, αυτή η εβδομάδα φέρνει έσοδα από διάφορες πηγές. Η ροή του εισοδήματος σας θα είναι αργή, αλλά να είστε υπομονετικοί και πρακτικοί, και θα υπάρξουν εισροές χρημάτων. Θα έχετε κέρδη από μακρινές χώρες. Υπάρχει επίσης πιθανότητα για απρογραμμάτιστες δαπάνες. Είναι πιθανό να χρειαστεί να δανείσετε κάποια άτομα. Οι επενδύσεις σε αμοιβαία κεφάλαια και ασφαλιστήρια συμβόλαια είναι θετικά, αλλά αποφύγετε την ανάληψη ρίσκου σε ακίνητα, μετοχές και την κερδοσκοπία. Στην εργασία σας να είστε ευέλικτοι για να ασχοληθείτε με τις ευθύνες σας. Θα συμμετέχετε σε συνεδριάσεις ή επαγγελματικές εκδηλώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή την εβδομάδα επικεντρώνεται η ενέργεια σας στα οικονομικά σας και την οικογένεια σας. Το επίπεδο ενέργειας σας θα είναι υψηλό γι’ αυτό προτείνεται να το χρησιμοποιήσετε δημιουργικά. Η περίοδος αυτή ευνοεί τη φαντασία και τα ταξίδια. Εάν οι συνθήκες το επιτρέπουν, θα ταξιδέψετε, διαφορετικά θα εξερευνήσετε ξένους τόπους διαβάζοντας γι 'αυτούς. Είναι επίσης πιθανό κάποιο άτομο να σας προκαλέσει σύγχυση για κάτι. Οι συνεδριάσεις και οι διαπραγματεύσεις στην εργασία σας θα είναι τώρα σημαντικές.

Η αισθηματική σας ζωή βρίσκεται σε μία φάση όπου θα υπάρχουν κάποια σκαμπανεβάσματα. Μόνο, με αργή και σταθερή προσέγγιση θα πάρετε αυτό που ζητάτε. Μην κάνετε βιαστικές ενέργειες. Περιμένετε για το σωστό πρόσωπο. Εάν είστε δεσμευμένοι, τα ερωτικά πάθη σας θα είναι υψηλά. Μην έχετε μεγάλες προσδοκίες από το σύντροφο σας γιατί μπορεί να σας οδηγήσουν σε απογοητεύσεις. Η συνεργασία είναι το σωστό κλειδί για την ευτυχία. Οποιαδήποτε αρνητική στάση θα επιφέρει απώλεια γι’ αυτό προσπαθήστε να είστε φιλικοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή την εβδομάδα είναι μια ευνοϊκή στιγμή για να ξεκινήσετε ένα σχέδιο χρηματοδότησης ή να κάνετε έναν επωφελή για σας οικονομικό σχεδιασμό. Κάποιες δαπάνες για αγορές σε είδη πολυτελείας είναι δυνατή τώρα. Οι επενδύσεις σε ακίνητα, η κερδοσκοπία ή τα αμοιβαία κεφάλαια είναι ευεργετικά για σας. Μην ψάχνετε πολύ τα πράγματα και βγείτε από τις αμφιβολίες. Η υπεύθυνη στάση απέναντι στην εργασία σας θα λύσει πολλά προβλήματα. Οι ανώτεροι σας θα είναι αυστηροί μαζί σας και θα αισθανθείτε πίεση προκειμένου να τους ευχαριστήσετε.

Αυτή είναι μια πολλά υποσχόμενη περίοδος για όσους είστε μόνοι, και θα συναντηθείτε με ένα άτομο που θα είναι συμβατό με τα γούστα σας. Είναι μια καλή στιγμή για να επικεντρωθείτε στην αισθηματική σας ζωή, καθώς και στην ανάπτυξη της αυτοκυριαρχίας σας. Θα αισθάνεστε τους άλλους καθώς και τα εσωτερικά κίνητρα τους κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Χειριστείτε τα θέματα υπομονετικά. Είστε πρόθυμοι να αναλάβετε νέες προκλήσεις και να λύσετε τα προβλήματα. Είναι επίσης πιθανό να νιώσετε ότι κυριαρχήστε από ένα άτομο που είναι κοντά σας. Μπορείτε να έρθετε σε επαφή με ένα άτομο που είναι ιδιαίτερα δημιουργικό και χρήσιμο για την εργασία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή την εβδομάδα θα εστιαστείτε στις στενές σχέσεις σας οι οποίες θα επεκταθούν τώρα. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε μια νέα σχέση. Αλλά, εάν είστε ήδη δεσμευμένοι, τότε αυτή είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε κάτι από κοινού. Θα εξερευνήσετε περισσότερα για εσάς και το σύντροφο σας - θετικά ή αρνητικά. Μην στέκεστε όμως στα αρνητικά. Πρέπει να εξισορροπήσετε την σχέση σας για να έχει διάρκεια και σταθερότητα. Θυμηθείτε, κανένας δεν είναι τέλειος σε αυτόν τον κόσμο και αναζητώντας την τελειότητα θα μείνετε μόνοι. Οι διαπραγματεύσεις και η διπλωματία τονίζονται κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, δεδομένου ότι είναι μια ευνοϊκή στιγμή για να αρχίσετε να επαναπροσδιορίζετε την σχέση σας.

Στην εργασία σας, θα είστε σίγουροι για τον εαυτό σας και θα εργαστείτε δραστήρια. Η προώθηση των έργων σας είναι το κλειδί για τους στόχους σας τώρα. Οι ανώτεροι σας και οι συνάδελφοι σας θα εκτιμήσουν την εμπιστοσύνη σας. Ωστόσο, πρέπει να κάνετε συμβιβασμό σχετικά με κάποιο θέμα με τους ανωτέρους σας ή οποιοδήποτε συνάδελφο. Οικονομικά, η περίοδος αυτή είναι καλή για την εισροή χρημάτων, αλλά θα προκύψουν και κάποια έκτακτα έξοδα. Μπορεί να χρειαστεί να δαπανήσετε χρήματα για τους τακτικούς σας λογαριασμούς και τις πληρωμές. Γι’ αυτό θα πρέπει να διαχειριστείτε τα οικονομικά σας με ισορροπία.

ΙΧΘΥΣ

Αυτή θα είναι μια πολυάσχολη εβδομάδα για σας. Θέματα συνεργασιών έρχονται στο προσκήνιο. Η αυξημένη συνειδητοποίηση της ανάγκης για να κάνετε κάτι σημαντικό τονίζεται ιδιαίτερα τώρα. Θα θέλετε υποστήριξη αυτή τη στιγμή. Αν πιάσετε τον εαυτό σας να στεναχωριέστε από την έλλειψη υποστήριξης, αυτή είναι μια καλή στιγμή για να αναρωτηθείτε πόσο γλυκομίλητοι είστε, και να αναπτύξετε τον εαυτό σας ώστε να είστε διπλωματικοί. Τώρα είναι καιρός να συζητήσετε με κάποια άτομα που είχατε διαπληκτιστεί κατά το παρελθόν και να εξαλείψετε τις καταστάσεις που δημιουργούν αποστάσεις μεταξύ σας.

Αυτή την εβδομάδα θα εστιαστείτε στην εργασία σας. Θα θέλετε να αλλάξετε τις καθημερινές σας συνήθειες και να την βελτιώσετε. Οι αλλαγές θα σας δώσουν ικανοποίηση και επιτυχία. Είναι μια καλή στιγμή για όσους είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Οι επικοινωνίες ευνοούνται και θα φέρουν οφέλη. Είναι επίσης μία καλή χρονική περίοδος για την ανάλυση κάθε είδους, καθώς η κριτική σκέψη είναι τώρα στο αποκορύφωμα της. Αυτή η περίοδος χαρακτηρίζεται από την επιθυμία σας να τακτοποιήσετε τα πράγματα, και κανείς δεν μπορεί να σας εμποδίσει. Οι επενδύσεις θα πρέπει να αποφεύγονται για λίγες ημέρες.








No comments:

Post a Comment