Tuesday 12 April 2011

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 14-2- 2011 ΩΣ 20-2-2011


ΚΡΙΟΣ

Μια πολύ ελπιδοφόρα εβδομάδα για τα οικονομικά σας είναι αυτή για σας. Αν έχετε επιχείρηση που έχει σχέση με το εξωτερικό θα ανθίσει τώρα. Προσέξτε μόνο να μην γίνουν λάθη στην οικονομική διευθέτηση. Ως εκ τούτου, ρίξτε μια ματιά στον προϋπολογισμό σας. Οι δαπάνες για διασκέδαση ή για τα παιδιά αναμένεται να είναι αυξημένες αυτή την εβδομάδα. Οι επενδύσεις που αφορούν μετοχές, αμοιβαία κεφάλαια και ασφαλιστικά συμβόλαια είναι ευνοϊκές. Η πώληση της γης είναι επίσης ευνοϊκή.

Η αισθηματική σας ζωή θα πάει καλά και η αγάπη θα ανθίσει. Ωστόσο, οι σχέσεις σας θα βρίσκονται σε πλατωνικό επίπεδο. Αν είστε μόνοι, τότε αυτή την εβδομάδα είναι καλό να αναλάβετε πρωτοβουλίες και να κινηθείτε στην αναζήτηση ενός ερωτικού συντρόφου. Αν είστε σε σχέση, τότε κάποια διαφωνία ή παρεξήγηση μπορεί να δημιουργηθεί. Αποφύγετε τις λεκτικές συγκρούσεις για να διατηρήσετε την αρμονία. Οι πολλές σας δραστηριότητες θα σας κρατήσουν απασχολημένους και απορροφημένους. Σκεφτείτε πολύ, αναπτύξτε τη φαντασία σας, δείξτε τις πεποιθήσεις σας και τα συναισθήματα σας και όλα θα είναι υπέροχα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ενέργεια σας θα είναι πολύ έντονη αυτή την εβδομάδα και θα αναρωτιέστε τι να κάνετε με όλα αυτά που έχετε βάλει μέσα στο μυαλό σας. Θα υπάρχει εσωτερική αρμονία μέσα σας τώρα. Οι εσωτερικές συγκρούσεις μεταξύ συνειδητού και ασυνείδητου, οι σκέψεις και τα συναισθήματα σας φαίνεται να απουσιάζουν εντελώς ή να ελαχιστοποιούνται. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να φέρετε τα πράγματα εκεί που θέλετε, έχοντας μια πιο ολοκληρωμένη αίσθηση του σκοπού σας. Στη δουλειά σας θα είστε ενεργητικοί, αλλά η ανεξάντλητη ενέργεια σας, θα σας κάνει να μην μπορείτε να επικεντρωθείτε στην σωστή κατεύθυνση.

Θα υπάρξουν κάποια μικρά προβλήματα στην ολοκλήρωση των εργασιών σας. Μην βασίζεστε στους άλλους προκειμένου να εκτελέσετε την εργασία σας. Ωστόσο, είναι καλή στιγμή, για να θέσετε τα σχέδια σας σε δράση. Θα είστε πιο πρακτικοί, ρεαλιστικοί, και ιδιαίτερα η κρίση σας θα είναι σωστή και θα αντλείτε μεγάλη ικανοποίηση από την πρακτική υλοποίηση των στόχων σας. Σημαντικές συναντήσεις και διαπραγματεύσεις θα πρέπει να αναβληθούν για την ώρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οικονομικά, αυτή είναι ελπιδοφόρα εβδομάδα. Θα μπορέσετε να φέρετε τα πράγματα σε ισορροπία στην εργασία σας. Θα υπάρξει καλή ροή του χρήματος και, επίσης, οφέλη μέσα από διάφορες πηγές. Οι επενδύσεις σε αμοιβαία κεφάλαια και μετοχές θα είναι αποδοτικές αυτή τη φορά. Ο έρωτας και η αγάπη ευνοούνται κι αυτό θα σας κάνει να έχετε ενθουσιασμό και θα βρείτε τον κατάλληλο σύντροφο για εσάς. Είναι καιρός να βελτιώσετε την εξωτερική σας εμφάνιση για να ξεχωρίσετε. Έχετε τα μάτια σας ανοικτά για να βρείτε τον έρωτα της επιλογής σας τώρα. Εάν είστε δεσμευμένοι, τότε, αυτή είναι η στιγμή που θα θέλετε να περάσετε τις μέρες σας απολαμβάνοντας έντονες ερωτικές στιγμές με τον σύντροφο σας.

Έντονες  δραστηριότητες θα τραβήξουν την προσοχή σας αυτή την εβδομάδα και θα αισθάνεστε ότι η εργασία σας έχει παραμεληθεί. Η απόλαυση και η διασκέδαση θα είναι σημαντικές για σας αυτή την εβδομάδα. Τώρα θα μπορείτε να καταλάβετε τους γύρω σας και να έχετε μια ιδιαίτερη στιγμή με κάποιον που αγαπάτε. Γενικά η καλή διάθεση που θα έχετε και το αίσθημα της υποστήριξης και της αρμονίας θα σας κάνουν να περάσετε ευτυχισμένες στιγμές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή την εβδομάδα θα εστιάσετε την προσοχή σας στις οικογενειακές σας ευθύνες. Θα πρέπει να κάνετε έναν διαχωρισμό ανάμεσα στις απαιτήσεις της προσωπικής ζωής σας και στο τι απαιτείται από σας στην εργασία σας. Κάποιο είδος συμβιβασμού πρέπει να λάβει χώρα ο οποίος δεν φαίνεται να είναι ικανοποιητικός για σας. Οι εσωτερικές σας διαμάχες θα σας δημιουργήσουν δυσκολία για να δράσετε αποφασιστικά. Αυτή τη φορά θα επιδιώξετε την επέκταση και την ανάπτυξη στην εργασία σας. Η επανεξέταση και η αξιολόγηση των σχεδίων σας είναι απαραίτητα για σας τώρα.

Από οικονομικής απόψεως, αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να επανεξετάσετε και να διαχειριστείτε τα οικονομικά σας καλύτερα. Δεν είναι μια καλή στιγμή για να αναλάβετε το ρίσκο να επενδύσετε χρήματα σε μετοχές ή γενικά, στην επένδυση των χρημάτων θα πρέπει να φανείτε προσεκτικοί. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να μην ακούτε μόνο ό, τι είναι στο μυαλό και την ψυχή σας, αλλά να συγχωρήσετε και να ξεχάσετε. Διερευνήστε περισσότερο την ψυχή σας και αναπτύξτε εσωτερική ασφάλεια. Τώρα θα ψάχνετε για ένα λογικό και συναισθηματικό σύντροφο. Θα πρέπει επίσης να βάλετε την λογική σας προκειμένου να χειριστείτε σωστά τις αισθηματικές σας υποθέσεις.

ΛΕΩΝ

Δραστηριότητες του σπιτιού και της οικογένειας θα τονιστούν ιδιαίτερα αυτή την εβδομάδα. Αυτή είναι μια στιγμή γενικής αναδιοργάνωσης και αυξημένης ευαισθητοποίησης, και είναι μια εξαιρετική στιγμή για να έρθετε σε επαφή με τα συναισθήματα και τις ανάγκες σας. Τώρα θα κάνετε σχέδια για το μέλλον στοχεύοντας στην αναδιαμόρφωση του περιβάλλοντος σας και θα εστιαστείτε στις οικογενειακές σας δραστηριότητες. Ο έρωτας και η αγάπη θα ανθίσουν αυτή την εβδομάδα. Με τις λεκτικές ικανότητες σας θα τραβήξετε την προσοχή κάποιου ατόμου προς το μέρος σας. Αυξημένες θα είναι οι ερωτικές επιθυμίες σας. Εάν είστε δεσμευμένοι, θα είστε πιο συνεργάσιμοι με τον σύντροφο σας.

Μια πολυάσχολη εβδομάδα είναι αυτή για σας. Ενεργοποιούνται οι ικανότητες  επικοινωνίας σας και γενικά  θα είστε πολύ απασχολημένοι. Αυτή είναι μια ευνοϊκή στιγμή για να μάθετε κάτι καινούριο, να διεκπεραιώσετε με άνεση διάφορες καταστάσεις, φροντίζοντας για τις λεπτομέρειες της καθημερινής σας ζωής, καθώς και να διαμορφώσετε θετικές σχέσεις με τους άλλους. Είναι μια στιγμή που θα είστε περισσότερο ευαισθητοποιημένοι σε θέματα του κοινωνικού περιβάλλοντος σας, και θα έχετε αυξημένη εγρήγορση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα πορεία στην καριέρα σας και να φροντίσετε για τις καθημερινές εργασίες σας με την αυξημένη ενέργεια που έχετε. Στη δουλειά σας, μπορεί να ενεργείτε με ξαφνικές παρορμήσεις χωρίς να εξετάσετε τις συνέπειες. Εάν πρόκειται να αλλάξετε τη δουλειά σας, αναβάλετε την τελική απόφαση. Οι εσωτερικές σας ανησυχίες στέκονται εμπόδιο για την ανάπτυξη της σταδιοδρομίας σας. Η μεταβολή των διαθέσεων σας, θα σας δημιουργήσει σύγχυση. Μην βασίζεστε σε συναδέλφους ή στους υφισταμένους σας.

Οικονομικά, αυτή είναι μία εβδομάδα για την σωστή οργάνωση των κονδυλίων σας. Θα πρέπει να κάνετε μεθοδευμένες κινήσεις. Τα αλόγιστα έξοδα θα πρέπει επίσης να αποφεύγονται. Τα αισθηματικά σας θα είναι στα καλύτερα τους τώρα. Είναι μια καλή στιγμή να λύσετε τα προβλήματα σας και να τα αποσαφηνίσετε πιο εύκολα. Ο έρωτας και η αγάπη θα είναι σημαντικά για σας τώρα. Είναι καιρός να βελτιώσετε την σχέση σας ενώ οι ερωτικές σας επιθυμίες και τα πάθη σας θα είναι υψηλά. Αυτό που χρειάζεστε τώρα είναι αγάπη με βαθιά αισθήματα. Ο μαγνητισμός σας και η σεξουαλικότητα σας θα είναι εντυπωσιακά.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή την εβδομάδα αυξάνετε η ευαισθησία σας για την συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια και θέλετε να πατάτε σε ένα στέρεο έδαφος. Στη δουλειά σας, θα έχετε αυτοπεποίθηση και θα επικρατήσει εσωτερική αρμονία. Μπορείτε να προχωρήσετε σε δημιουργικές εργασίες και να εκφράσετε τον εαυτό σας με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση τώρα. Οι προσπάθειες σας ανταμείβονται αυτή τη στιγμή. Μια ενεργητική χρονική περίοδος είναι αυτή για σας. Αυτή την εβδομάδα θα είστε αποφασισμένοι να προχωρήσετε μπροστά. Κρατήστε υπό έλεγχο την αυξημένη ενέργεια σας.

Νέες ιδέες μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο. Νέα οράματα για το μέλλον και νέες εμπνεύσεις θα σας οδηγήσουν σε θετική εξελικτική πορεία. Οικονομικά, θέστε ρεαλιστικούς οικονομικούς στόχους, καθώς ο σωστός προϋπολογισμός και άλλα λογικά οικονομικά έργα σχεδιασμού, θα ευνοηθούν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Θα ανακαλύψετε τρόπους για να αυξήσετε το εισόδημα σας. Θα είστε πιο πρακτικοί τώρα και θα κάνετε αποταμίευση. Η περίοδος αυτή είναι γενικά καλή για να επενδύσετε. Τα αμοιβαία κεφάλαια, τα ασφαλιστικά συμβόλαια και οι μετοχές είναι επωφελείς για σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι καιρός να κάνετε υπομονή στα αισθηματικά σας. Αυτή τη φορά θα εστιαστείτε περισσότερο σε πρακτικά ζητήματα της ζωής από ό, τι στον έρωτα. Θα έχετε μία νέα άποψη για το πώς θα οργανώσετε τη ζωή σας καλύτερα, ώστε να αισθάνεστε άξιοι και ικανοί. Είναι επίσης μία θαυμάσια χρονική περίοδος για να ευχαριστήσετε τον εαυτό σας μέσα από την διασκέδαση. Μπορεί να βρείτε αυτή την εβδομάδα ένα άτομο που θα τραβήξει την προσοχή σας μέσα στο χώρο εργασίας σας ή μέσα από οποιαδήποτε ομάδα. Μια φιλία μπορεί επίσης να μετατραπεί σε μια σταθερή σχέση.

Μην εκνευρίζεστε από κάποιες διαμάχες και τριβές που μπορεί να προκύψουν με τους συνεργάτες σας, οι οποίες θα αντισταθμίζονται εύκολα. Με την κατανόηση και την σωστή συνεργασία θα εξομαλύνετε τις καταστάσεις. Αυτή είναι μια στιγμή που μπορείτε να αναμένετε μια μικρή ώθηση και κάποια επιπλέον υποστήριξη ή αναγνώριση από τους γύρω σας. Θα νιώθετε ότι μπορεί να φέρετε την αρμονία με τους άλλους και οι γραμμές επικοινωνίας θα είναι ανοιχτές. Θα έχετε την υποστήριξη που χρειάζεστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή την εβδομάδα θα αλλάξετε τον τρόπο έκφρασης σας και θα παρουσιάσετε τον εαυτό σας με εντελώς διαφορετικό τρόπο. Στη δουλειά σας, μπορεί να αισθανθείτε επιβεβαρυμένοι με την παρούσα θέση σας αλλά τώρα είναι η στιγμή που οι προσπάθειες σας θα αρχίζουν να ανταμείβονται. Θα είστε πολύ ενεργητικοί και ανυπόμονοι και θα θέλετε πολύ χρόνο για να ολοκληρώσετε το έργο σας αυτή τη στιγμή. Τα επιχειρήματα σας θα είναι εύστοχα. Αν αναζητάτε εργασία, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να την βρείτε.

Οικονομικά αυτή η εβδομάδα θα είναι γενικά καλή, αλλά θα ακολουθείται από σπατάλη. Αν έχετε να κάνετε με το εξωτερικό, τότε είναι πιθανό να λάβετε καλές παροχές. Δαπάνες για το σπίτι σας ή έξοδα σε πολυτελή αντικείμενα θα είναι επίσης αυξημένα. Η επένδυση σε αμοιβαία κεφάλαια και ασφαλιστήρια συμβόλαια είναι ευνοϊκή. Μπορεί να αισθανθείτε πάρα πολύ κοντά στο σπίτι σας, στην οικογένεια σας και στις πιο στενές συναισθηματικές σας σχέσεις. Θα λάβετε μεγάλη δύναμη και ικανοποίηση από την οικογένεια σας τώρα, αλλά αν δεν βαίνουν όλα καλώς στον τομέα αυτό, θα αισθάνεστε άσχημα μέσα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Αυτή την στιγμή κάντε μία παύση, κοιτάξτε πίσω σας, και αξιολογήστε την πρόοδο σας. Κάντε ένα διάλειμμα και αναλύστε τα πράγματα που συνέβησαν νωρίτερα. Θα αναθεωρήσετε κάποια πράγματα, αφήνοντας τα πίσω σας, και θα επαναφορτιστείτε πνευματικά και σωματικά. Τώρα θα μπορέσετε να εκπληρώσετε, να αισθανθείτε και να συνειδητοποιήσετε τις ανάγκες των άλλων. Στη δουλειά σας, οι ιδέες σας θα είναι πολλές αλλά η υψηλή ενέργεια σας μπορεί να χαλάσει τα πράγματα. Κινηθείτε προς τη σωστή κατεύθυνση με υπομονή. Η επιτυχία θα είναι δική σας. Αν έχετε επιχείρηση, είναι μία καλή χρονική περίοδος για τη σωστότερη διαχείριση της.

Νέες διαπραγματεύσεις και συναλλαγές θα αποδειχθούν κερδοφόρες. Ελέγξτε τη υπερβολική σπατάλη ενέργειας στο χώρο εργασίας σας. Τώρα θα φαίνεστε επιβλητικοί και δυναμικοί. Στα οικονομικά σας, τα κέρδη αναμένονται περισσότερα από πριν. Ωστόσο, θα είναι δύσκολο να αποτρέψετε τις δαπάνες σας. Κέρδη μπορεί να ληφθούν από ομαδικές δραστηριότητες. Οι επενδύσεις σε ασφαλιστήρια συμβόλαια θα είναι επωφελείς. Ωστόσο, να αποφύγετε την επένδυση σε οποιαδήποτε άλλη μορφή αυτήν την εβδομάδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή η εβδομάδα είναι θετική για να αναζητήσετε ένα σωστό σύντροφο για εσάς. Μην είστε ανυπόμονοι, για να μπορέσουν να προχωρήσουν τα πράγματα με τον σωστό τρόπο. Θα έχετε μια καταπληκτική ευκαιρία για να ανταποκριθείτε σε νέες γνωριμίες που θα κάνετε. Ακόμα κι αν είστε στο σπίτι λίγο περισσότερο από το συνηθισμένο, ο χρόνος που θα περάσετε με τους άλλους φαίνεται να είναι ιδιαίτερα παραγωγικός. Εάν είστε δεσμευμένοι, ο σύντροφος σας θα είναι φιλικός και ερωτικός μαζί σας. Θα μοιραστείτε τα συναισθήματα σας μαζί. Ωστόσο, οποιαδήποτε παρεξήγηση μπορεί να οδηγήσει σε τεταμένη συζήτηση. Να είστε υπομονετικοί και να συνεργαστείτε με τον σύντροφο σας.

Αυτή είναι μια περίοδος εποικοδομητικών επιτευγμάτων στην δουλειά σας. Θα είστε προσανατολισμένοι στην επίτευξη θετικών αποτελεσμάτων και αυστηροί  με τους υφισταμένους σας αν δεν είναι συνεργάσιμοι. Θα αντλήσετε μεγάλη ικανοποίηση από την εκπλήρωση των στόχων σας. Το κλειδί της επιτυχίας είναι να αξιοποιήσετε την ενέργεια σας και να αναγνωρίσετε τα λάθη σας και κάποιες μικρές ατέλειες οι οποίες σας κρατάνε πίσω. Μπορεί να επωφεληθείτε από την ικανότητα σας να δείτε τα πράγματα με διαφορετική οπτική γωνία και η δημιουργικότητα σας θα είναι υψηλή.

ΙΧΘΥΣ

Η αισθηματική σας ζωή θα ανθίσει αυτή την εβδομάδα και τα συναισθήματα σας θα είναι έντονα. Είναι η κατάλληλη στιγμή να συναντήσετε ένα άτομο που θα σας δείξει το ενδιαφέρον του. Οι ερωτικές σας επιθυμίες θα πληρούνται και τα συναισθήματα σας θα επεκταθούν. Τα πάθη σας θα είναι υψηλά, αλλά θα πρέπει να βρείτε τον σωστό τρόπο για να τα απελευθερώσετε. Η σωστή και αργή προσέγγιση είναι αυτό που χρειάζεστε τώρα. Οικονομικά θα υπάρξει καλή ροή του εισοδήματος σας. Οι επενδύσεις σε ασφαλιστήρια συμβόλαια, ακίνητα, και αμοιβαία κεφάλαια ευνοούνται τώρα. Χρήματα που επενδύονται τώρα θα φέρουν καλή απόδοση στο μέλλον.

Η κοινωνική δικτύωση, οι ομαδικές δραστηριότητες, καθώς και έσοδα από τις επιχειρήσεις θα σας απασχολήσουν αυτή την εβδομάδα. Το ενδιαφέρον σας θα επικεντρώνεται στις επαφές σας προς τους άλλους σε ένα κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο. Είναι μία χρονική περίοδος να έρθετε σε γόνιμη επαφή με τους άλλους. Αυτή την εβδομάδα σας δίνετε η δυνατότητα να κάνετε πράγματα πιο συνετά και να έχετε μια πιο ολοκληρωμένη αίσθηση του σκοπού σας. Στη δουλειά σας, θα είστε ενεργητικοί και θα θέλετε την τελειότητα.

No comments:

Post a Comment