Tuesday 12 April 2011

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 21-2-2011 ΩΣ 27-2-2011


ΚΡΙΟΣ

Ο μαγνητισμός σας θα είναι ισχυρός και θα προσελκύσετε την εκτίμηση, την αγάπη και την προσοχή των άλλων αυτή τη στιγμή. Τα ερωτικά συναισθήματα και μια επιθυμία για την ομορφιά θα είναι έντονα τώρα. Μπορείτε να ομορφύνετε το περιβάλλον σας, και να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην εξωτερική σας εμφάνιση. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας ή να κάνετε κάτι για να διασκεδάσετε. Μη χάσετε τις ευκαιρίες για να έρθετε σε επαφή με κάποιο άτομο που θα σας δείξει το ενδιαφέρον του.

Εάν είστε δεσμευμένοι, η σχέση σας θα βελτιωθεί και θα μοιραστείτε βαθιά συναισθήματα μαζί. Τα πάθη σας και τα συναισθήματα σας θα είναι έντονα. Θα επικεντρωθεί η ενέργεια σας στην εργασία σας και στην κοινωνική σας ζωή ενώ σημειώνεται πρόοδος τώρα. Στην εργασία σας, θα επιδιώξετε τώρα την ανάπτυξη. Είναι καιρός να ψάξετε για νέους ορίζοντες στην καριέρα σας. Θα εργαστείτε σκληρά για να ανταποκριθείτε στις αυξημένες απαιτήσεις. Θα είστε πρόθυμοι να προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες και στις άγνωστες καταστάσεις. Είναι μια καλή στιγμή για να αναπτύξετε νέα επιχειρηματικά σχέδια ή στόχους.

ΤΑΥΡΟΣ

Σας δίνετε αυτή την εβδομάδα η δυνατότητα της ανανέωσης και της αναζωογόνησης που αφορούν τους στόχους της σταδιοδρομίας σας. Είναι μια στιγμή για να επικεντρωθείτε  στα στοιχεία της προσωπικότητας σας που σας προβάλουν στην κοινωνία ως επαγγελματίες. Η αυτοκυριαρχία και η αυτοπειθαρχία είναι απαραίτητες αυτή τη στιγμή. Οικονομικά, αυτή είναι ελπιδοφόρα εβδομάδα, αλλά απρόβλεπτα έξοδα μπορεί να σας δημιουργήσουν πρόβλημα αργότερα.

Θα εστιάσετε την προσοχή σας στις προσωπικές σχέσεις σας τώρα. Κάποιες παρανοήσεις ή λεκτικές παρατηρήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις. Αποφύγετε να είστε εγωιστές. Προσπαθήστε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας ιδιαίτερα αν έχουν ήδη διαταραχθεί. Είναι μια καλή στιγμή για να ξεχωρίσετε στο χώρο της εργασίας σας. Αυτή τη φορά θα είστε πολύ ευαίσθητοι στις προσωπικές σας σχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια εβδομάδα με μερικά σκαμπανεβάσματα. Αυτή την εβδομάδα θα νιώσετε χαμηλή ενεργητικότητα και πρέπει να διατηρήσετε την ζωτικότητα σας παρά το πολυάσχολο πρόγραμμα σας. Θα εξαντληθείτε λίγο περισσότερο τώρα στην εργασία σας. Τα πράγματα δεν θα πάνε όπως επιθυμείτε. Θα πρέπει να κάνετε την προσπάθεια σας και να λειτουργήσετε με ορθολογισμό. Θα θέλετε να αλλάξετε κάποια πράγματα στην δουλειά σας αν δεν είστε ήδη ικανοποιημένοι με την παρούσα κατάσταση. Μπορεί να είστε αδιάλλακτοι και οξύθυμοι. Να είστε προσεκτικοί για να αποφύγετε τα απότομα λόγια.

Θα είστε στοχαστικοί όσον αφορά την ροή των εσόδων σας. Εάν έχετε επαφές με μακρινές χώρες, διερευνήστε περισσότερο τις παροχές. Η ροή των οικονομικών σας θα είναι αργή, αλλά σταθερή. Εξετάστε με προσοχή τα πρακτικά ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά σας. Μια πολλά υποσχόμενη στιγμή για να επενδύσετε τα χρήματα σας. Μπορεί να αισθανθείτε αόριστη ανησυχία και δυσαρέσκεια με τις σχέσεις σας έτσι όπως είναι τώρα. Θέλετε περισσότερα, αλλά ίσως υπερβολικά. Η διάθεση σας θα είναι καλή αλλά δεν θα βασίζεται στην πραγματικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή την εβδομάδα θα έχετε αυξημένη ενεργητικότητα και αυτή η ενέργεια μπορεί να αποτελέσει δημιουργική δύναμη. Εάν είστε σε σχέση, τότε προτείνεται να βάλετε το εγώ σας κατά μέρος για να απολαύσετε την αρμονία στη σχέση σας. Αποφύγετε οποιαδήποτε σημαντική απόφαση σχετικά με τα οικονομικά σας. Οι επενδύσεις ή η κερδοσκοπία θα πρέπει να αποφεύγονται αυστηρά. Τα αμοιβαία κεφάλαια και τα ασφαλιστήρια συμβόλαια είναι επιθυμητά τώρα.


Αυτή την εβδομάδα θα διοχετεύσετε την ενέργεια σας στη δημιουργία ισορροπίας μεταξύ της εργασίας σας και της διασκέδασης σας. Θα γίνετε πιο πρακτικοί στην εργασία σας και η παραγωγικότητα μπορεί να είναι αργή, αλλά θα είναι σταθερή. Οι προσπάθειες σας θα είναι αισθητές και θα ανοίξουν τον δρόμο προς την επιτυχία. Επίσης θα γίνετε πιο πειθαρχημένοι και με επαγγελματικό πνεύμα. Μια καλή στιγμή για να έχετε επιτυχία. Είναι μια στιγμή που θα νιώθετε δυσαρέσκεια με την παρούσα κατάσταση των οικονομικών σας και η ανησυχία σας θα σας κάνει να αναζητήσετε πιο εύκολους τρόπους για να πολλαπλασιάσετε τα χρήματα σας.

ΛΕΩΝ


Τα αισθηματικά σας θα πάνε πολύ καλά αυτή την εβδομάδα. Θα εκφραστείτε πιο έντονα και θα παρακινήστε περισσότερο από την καρδιά σας και θα είστε σε θέση να κατανοήσετε τα αισθήματα του συντρόφου σας. Αυτό θα σας κάνει να έχετε έντονα και ρομαντικά συναισθήματα μεταξύ σας. Είναι πολύ καλή χρονική περίοδος για να κάνετε την υπάρχουσα σχέση σας πιο ισχυρή και να την στηρίξετε. Αυτή είναι επίσης μία ευνοϊκή στιγμή για όσους είστε μόνοι για να βρείτε κάποιο άτομο και να εκφράσετε τα συναισθήματα σας.

Προσέξτε την υπερβολή και την υπερεκτίμηση στα οικονομικά σας. Θα αισθάνεστε ανασφάλεια και τώρα θα θέλετε να εξασφαλιστείτε οικονομικά. Αυτή την εβδομάδα θα δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στην εργασία σας, κι αυτό θα σας κάνει να νιώθετε εξαντλημένοι. Μπορεί να αισθάνεστε κάπως αδικημένοι στην δουλειά σας και μερικές φορές θα αισθάνεστε ενοχλημένοι. Τώρα θα θέλετε περισσότερα, και θα απαιτείτε κάποια πράγματα. Διοχετεύστε καλά την ενεργητικότητα σας γιατί τότε μόνο, αυτή η ενέργεια μπορεί να αποτελέσει δημιουργική δύναμη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή την εβδομάδα, η ροή του εισοδήματος σας θα είναι σταθερή, αλλά παράλληλα θα έχετε πάρα πολλά έξοδα κι αυτό θα σας κάνει να αισθανθείτε κάποια ανασφάλεια. Δεν θα είστε και τόσο ικανοποιημένοι από τα χρήματα σας και θα σας είναι δύσκολο να τα αυξήσετε. Κάντε υπομονή για λίγες ημέρες και η οικονομική σας κατάσταση θα βελτιωθεί. Στα αισθηματικά σας θα αισθάνεστε πολύ σίγουροι για να χειριστείτε την σχέση σας. Θα δουλέψετε για να την βελτιώσετε και θα το πετύχετε αργά μεν, αλλά θα υπάρξουν καλά αποτελέσματα αργότερα.

Θα είστε πρακτικοί, πιο οργανωμένοι και πιο σαφείς σε ό, τι κάνετε. Είναι επομένως μία καλή στιγμή για να βελτιώσετε τις υπάρχουσες σχέσεις σας. Αποφύγετε την βιασύνη και περιμένετε τα πράγματα να διορθωθούν από μόνα τους. Αυτή την εβδομάδα θα εστιάσετε την προσοχή σας για να υλοποιήσετε τα σχέδια σας. Είναι πιθανό να αισθάνεστε περιορισμένοι και αγχωμένοι. Θα έχετε πολλές ιδέες και ενέργεια για να φέρετε κάποιες αλλαγές στην εργασία σας, πράγμα που θα φέρει βελτιώσεις.

ΖΥΓΟΣ

Πολλά εμπόδια που αφορούν τις μελλοντικές εξελίξεις σας μπορεί να δοκιμάσουν την υπομονή σας. Λειτουργήστε με ορθολογισμό και θα λύσετε πολλά προβλήματα. Τα οικονομικά σας θα πάνε αρκετά καλά αυτή την εβδομάδα. Ήρθε η ώρα να επενδύσετε κάποιο ποσό αλλά θα πρέπει να κινηθείτε με προσοχή, γιατί κάθε λάθος μπορεί να σας φέρει απώλεια. Μια πολύ ελπιδοφόρα εβδομάδα για τα αισθηματικά σας. Όσοι είστε μόνοι, θα έρθετε σε επαφή με ένα άτομο της επιλογής σας. Τώρα θα είστε σε θέση να κατανοήσετε τα κρυμμένα συναισθήματα των άλλων. Τα πάθη σας θα είναι έντονα και θα θέλετε να εκφράσετε την αγάπη σας.

Αυτή την εβδομάδα η προσοχή σας θα εστιάζετε στο να καλυτερέψετε τις συνθήκες στην ζωή σας και το κύριο μέλημα σας θα είναι θέματα που έχετε να μοιραστείτε με τους άλλους. Η πίεση στην εργασία σας δύσκολα θα σας αφήσει να κάνετε άλλα πράγματα αυτή την εβδομάδα. Οι ευθύνες θα αυξηθούν και είναι καιρός να βάλετε προτεραιότητα για τη σωστή διαχείριση τους. Κάποια προβλήματα θα σας κάνουν να νιώσετε  ανήσυχοι για κάποιο χρονικό διάστημα, αλλά τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν τελικά με λίγη προσπάθεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια απροσδόκητη δαπάνη μπορεί να διαταράξει τα οικονομικά σας σχέδια. Κάποια νέα σχετικά με ένα δάνειο ή κάποιες διαπραγματεύσεις, μπορεί να συμβούν τώρα. Θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις σχετικά με τα οικονομικά σας αλλά θα χρειαστείτε πολύ υπομονή. Ο έρωτας και η αγάπη απαιτούν την προσοχή σας. Είναι η ώρα για όσους είστε μόνοι να επικεντρωθείτε σε νέες ευκαιρίες. Θα υπάρξει τώρα δυνατότητα να δημιουργήσετε μια νέα σχέση. Κρυφά συναισθήματα για κάποιο άτομο μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια. Αποφύγετε τον εγωισμό και εκφράστε τα συναισθήματα σας για να διατηρηθεί η αρμονία.

Αυτή είναι η εβδομάδα κατά την οποία θα θέλετε να εξισορροπήσετε την εργασία σας και το σπίτι σας με αποτελεσματικότητα. Αυτή η εβδομάδα είναι πολλά υποσχόμενη για όσους είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Οι ευθύνες στη δουλειά σας θα αυξηθούν και θα απολαύσετε τους καρπούς των προσπαθειών σας στην εργασία σας. Οι άλλοι θα είναι συνεργάσιμοι μαζί σας. Από οικονομική άποψη, φροντίστε για την σταθερή ροή του εισοδήματος σας ειδικά εάν προέρχεται από διάφορες πηγές. Είναι καιρός να διαχειριστείτε σωστά τα οικονομικά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή την εβδομάδα θα εστιάσετε την ενέργεια σας στα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις σας. Οι ευθύνες στην εργασία σας θα αυξηθούν. Θα νιώσετε εκτός ελέγχου μερικές φορές και θα πρέπει να συγχρονιστείτε με τους άλλους. Κάποιος συμβιβασμός είναι υποχρεωτικός στην εργασία σας. Οποιαδήποτε σύγκρουση με κάποιον συνάδελφο μπορεί να σας ανησυχήσει. Θα είστε σε θέση να χειριστείτε τα θέματα που σας απασχολούν με θάρρος. Θα κάνετε σκληρές προσπάθειες για την επίτευξη των στόχων σας.

Οι οικογενειακές ευθύνες θα απαιτήσουν από εσάς κάποια χρήματα. Θα πρέπει να δοθεί περισσότερη προσοχή στα οικονομικά σας και τη σωστή διαχείριση τους για να ρέουν τα πράγματα πιο ομαλά. Μπορεί να υπάρχει πολύ φασαρία γύρω σας και συχνά να αισθάνεστε σύγχυση. Προτείνεται να περιμένετε την κατάλληλη στιγμή για να πάρετε τις τελικές αποφάσεις. Όσοι είστε δεσμευμένοι θα τα πάτε πολύ καλά με τον σύντροφο σας. Θα έρθετε πιο κοντά μεταξύ σας και θα αισθανθείτε ικανοποίηση. Γενικά, η καλή αίσθηση που θα έχετε και το αίσθημα της υποστήριξης και της αρμονίας θα σας κάνουν να περάσετε ευτυχισμένες στιγμές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλή χρονική περίοδος για την εισροή χρημάτων. Αναμένεται να έχετε ικανοποίηση διαμέσου των προσπαθειών σας. Η οικονομική επιτυχία είναι επίσης δυνατή μέσω φίλων ή συγγενών. Ευνοϊκή χρονική περίοδος για να ξεκινήσετε ένα νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα ή να χειριστείτε θέματα ακινήτων. Οι επενδύσεις που θα γίνουν θα φέρουν θετικά αποτελέσματα. Αυτή η εβδομάδα σας υπόσχεται καλές στιγμές στα αισθηματικά σας. Ωστόσο, προσέξτε την συμπεριφορά σας γιατί μερικές φορές, περιμένετε πολλά από τον σύντροφο σας. Παρά τα προβλήματα που θα προκύψουν, οι παρεξηγήσεις θα γεφυρωθούν συζητώντας τα πράγματα από κοινού. Δώστε λίγο χώρο στο σύντροφο σας.

Στη δουλειά σας, θα είστε υπερφορτωμένοι με ευθύνες και θα είστε ενεργητικοί και δραστήριοι για να εκτελέσετε την εργασία σας. Ωστόσο, τα υψηλά ιστάμενα πρόσωπα θα είναι αυστηρά μαζί σας αλλά, οι συνάδελφοι και οι υφιστάμενοι σας θα σας φανούν χρήσιμοι μόνο αν έχετε καλλιεργήσει εκ των προτέρων φιλικές σχέσεις μαζί τους νωρίτερα. Οι επικοινωνίες και η κοινωνική δικτύωση θα είναι επωφελείς για σας τώρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οικονομικά, αυτή είναι μία ελπιδοφόρα εβδομάδα. Αναμένεται να λάβετε παροχές μέσω διαφόρων πηγών. Αυτή η εβδομάδα είναι ευνοϊκή για την επένδυση χρημάτων σε διαφορετικά σχέδια. Τα αμοιβαία κεφάλαια, οι μετοχές και τα ασφαλιστήρια συμβόλαια θα είναι επωφελή για σας. Να είστε προσεκτικοί, αν ασχολείστε με θέματα ακίνητης περιουσίας. Στη δουλειά σας, θα κάνετε κάποιο είδος συμβιβασμού το οποίο δεν φαίνεται και τόσο ικανοποιητικό για σας. Η επανεξέταση και η αξιολόγηση των ικανοτήτων σας και νέα σχέδια είναι απαραίτητα για σας τώρα. Να μην εξαρτάστε από τους υφισταμένους σας.

Αυτή η εβδομάδα ευνοεί τον έρωτα και το ρομαντισμό, και διευρύνει το μαγνητισμό σας. Είναι καιρός να βελτιώσετε την εμφάνιση σας για να ξεχωρίσετε. Είναι η καλύτερη στιγμή για να βρείτε τον έρωτα έτσι όπως τον θέλετε, γι’ αυτό, κρατήστε τα μάτια σας ανοικτά. Αν είστε με κάποιο άτομο, θα έρθετε πιο κοντά και θα κατανοείτε ο ένας τον άλλον. Αυτή την εβδομάδα θα εστιάσετε την προσοχή σας στις οικογενειακές σας ευθύνες γενικότερα. Οποιαδήποτε εκκρεμότητα σχετικά με την οικογένεια σας μπορεί να σας απασχολήσει. Θα προσπαθήσετε τώρα να καταλάβετε πώς να εξισορροπήσετε διάφορους τομείς της ζωής σας και να κάνετε τα πράγματα να λειτουργούν πιο ομαλά.

ΙΧΘΥΣ

Αυτή την εβδομάδα θα επανεξετάσετε πώς να διαχειριστείτε τα οικονομικά σας. Θα έχετε οφέλη που θα ακολουθούνται όμως από έξοδα. Δεν είναι και τόσο καλή στιγμή για να ρισκάρετε να επενδύσετε χρήματα σε μετοχές. Οι επενδύσεις σε ακίνητα και σε αμοιβαία κεφάλαια είναι ευνοϊκές. Ο έρωτας και η αγάπη θα ανθίσουν αυτή την εβδομάδα. Θα είστε συνεπαρμένοι από τα συναισθήματα που θα νιώσετε και θα αισθάνεστε πιο χαλαροί. Οι ερωτικές σας επιθυμίες θα είναι αυξημένες. Αυτή την εβδομάδα θα διασκεδάσετε πολύ. Αποφύγετε την παρορμητική ή απαιτητική συμπεριφορά. Οικογενειακά θέματα χρειάζονται προσοχή. Οποιαδήποτε σύγκρουση μπορεί να αναζωπυρώσει την παρεξήγηση. Συζητήστε τα πράγματα πριν να χειροτερέψουν.

Θα βρίσκεστε τώρα περισσότερο με τους δικούς σας ανθρώπους και θα είστε απασχολημένοι με τα προβλήματα τους. Οι ευθύνες στο χώρο εργασίας σας θα είναι αυξημένες αλλά παρόλα αυτά θα νιώσετε καλά, γεμάτοι αυτοπεποίθηση για να τις αντιμετωπίσετε. Τώρα θα δείξετε τις ικανότητες σας στους ανωτέρους σας οι οποίοι θα είναι εντυπωσιασμένοι από την απόδοση σας. Συναντήσεις και επαφές θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες για επέκταση στην εργασία σας.

No comments:

Post a Comment