Tuesday 12 April 2011

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 28-2-2011 ΩΣ 6-3-2011


ΚΡΙΟΣ

Αυτή η εβδομάδα πρόκειται να είναι πολύ καλύτερη από τις προηγούμενες. Η ροή του εισοδήματος σας θα είναι καλή παρά του ότι θα υπάρχει κάποια καθυστέρηση σε πληρωμές. Η επένδυση χρημάτων σε μετοχές θα πρέπει να αποφεύγεται. Οι επενδύσεις σε αμοιβαία κεφάλαια είναι επιθυμητές. Ευνοείτε η συμμετοχή σας σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Στη δουλειά σας, θα έχετε αυτοπεποίθηση και εσωτερική αρμονία. Μπορεί να προχωρήσετε σε δημιουργικές εργασίες και να εκφράσετε τον εαυτό σας με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση τώρα. Οι προσπάθειες σας ανταμείβονται αυτή τη στιγμή. Μια ενεργητική χρονική περίοδος είναι αυτή για σας και αυτή η ενέργεια σας, σας κάνει πιο αποφασισμένους να προχωρήσετε.

Στην αισθηματική σας ζωή, αν είστε μόνοι, θα κάνετε μία γνωριμία η οποία όμως μπορεί να σας κάνει να νιώσετε κάποια ανησυχία. Η επιθυμία για ευχαρίστηση αυξάνεται. Εάν είστε δεσμευμένοι, τότε η σχέση σας μπορεί να είναι δύσκολη λόγω του ότι θα έχετε υπερβολικές προσδοκίες από τον σύντροφο σας. Το πάθος σας θα είναι έντονο και θα επιθυμείτε περισσότερο την ικανοποίηση. Μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθεί τώρα μια ισορροπία μεταξύ των ευθυνών σας και της επιθυμίας σας για αυτό -ικανοποίηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Η οικογένεια και τα παιδιά σας θα έχουν τώρα υπερβολικές απαιτήσεις από εσάς. Τώρα θα έχετε έντονη επιθυμία να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινής σας ζωής. Είναι καιρός να θέσετε νέους οικονομικούς στόχους, καθώς και να κάνετε σωστό προϋπολογισμό και άλλα λογικά οικονομικά έργα σχεδιασμού που μπορεί να έχετε αγνοήσει εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα. Ανακαλύπτετε τώρα τρόπους για να αυξήσετε το εισόδημα σας. Η περίοδος αυτή είναι γενικά καλή για να επενδύσετε. Τα αμοιβαία κεφάλαια, τα ασφαλιστικά συμβόλαια και οι μετοχές θα είναι επωφελείς. Η πώληση γης είναι ευνοϊκότερη από την αγορά.

Αυτή την εβδομάδα θα εστιαστείτε περισσότερο σε πρακτικά ζητήματα της ζωής από ό, τι στον έρωτα και την αγάπη. Αν είστε μόνοι, τότε μπορεί να συναντήσετε κάποιο άτομο μέσα στο χώρο εργασίας σας ή σε κάποια κοινωνική εκδήλωση. Μια φιλία μπορεί επίσης να μετατραπεί σε μια σταθερή σχέση. Αν είστε δεσμευμένοι, θα πρέπει να προσέξετε την συμπεριφορά σας γιατί μπορεί να υπάρξει μία μικρή τριβή, η οποία όμως θα ξεπεραστεί εύκολα. Μόνο με κατανόηση και σωστή  συνεργασία θα ενισχυθεί ο δεσμός μεταξύ σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή είναι μια στιγμή που μπορεί να αναμένετε κάποια επιπλέον υποστήριξη ή αναγνώριση από τους γύρω σας. Θα είστε σε αρμονία με τους άλλους. Στην εργασία σας, θα είστε πιο δραστήριοι και θα αναλώνετε περισσότερο χρόνο και ενέργεια από το συνηθισμένο. Τα υψηλά ιστάμενα πρόσωπα θα είναι όμως λίγο αυστηρά μαζί σας γι’ αυτό για να έχετε αποτελέσματα απαιτείται διπλωματική στάση τώρα. Μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιες διαφωνίες στις απόψεις σας με κάποιον συνάδελφο.

Στα οικονομικά σας αυτή την εβδομάδα θα υπάρξει κάποια δυσαρέσκεια. Αν έχετε να κάνετε με το εξωτερικό, τότε είναι πιθανό να έχετε καλές παροχές. Είναι καλή στιγμή για να διευθετήσετε την σωστή ροή των οικονομικών σας και να κάνετε τις απαραίτητες τροποποιήσεις. Ωστόσο, οι επενδύσεις σε μετοχές δεν είναι ευνοϊκές αυτές τις μέρες. Μπορεί να αισθανθείτε πάρα πολύ κοντά τώρα στην οικογένεια σας, και στις πιο στενές συναισθηματικές σας σχέσεις. Αν δεν πάνε κάποια πράγματα καλά σε αυτόν τον τομέα, τότε θα εστιάσετε την προσοχή σας στο να κάνετε ορισμένες βελτιώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αισθηματική σας ζωή θα ανθίσει αυτή την εβδομάδα και θα νιώθετε έντονα συναισθήματα. Αν είστε μόνοι, τότε κάποιο άτομο αναμένεται να σας πλησιάσει. Οι ερωτικές σας επιθυμίες θα εκπληρωθούν και τα συναισθήματα σας θα επεκταθούν. Τα πάθη σας θα είναι έντονα, αλλά θα πρέπει να βρείτε τον σωστό τρόπο για να τα απελευθερώσετε. Μην είστε εγωιστές ή απαιτείτε υπερβολικά πράγματα από τον σύντροφο σας, γιατί τότε είναι δυνατόν να αντιμετωπίσετε αρνητικές καταστάσεις.

Ένα σημαντικό έγγραφο θα σας προβληματίσει τώρα, ή μια ξαφνική ανάγκη να τρέξετε για ένα σημαντικό θέλημα ή να κάνετε ένα σύντομο ταξίδι. Ωθήστε στο να βρείτε μια ισορροπία τώρα. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο και εκφράσετε την τόλμη σας για την εκπλήρωση των δραστηριοτήτων σας. Η πίεση στην εργασία σας αυξάνεται αλλά θα νιώσετε αυτοπεποίθηση και θα την αντιμετωπίσετε. Θα δείξετε με την παρουσία σας τις ικανότητες σας στους ανωτέρους σας οι οποίοι θα είναι εντυπωσιασμένοι από την απόδοση σας.

ΛΕΩΝ

Αυτή η εβδομάδα ευνοεί την ενεργό συμμετοχή σας σε κοινωνικές εκδηλώσεις και τον ρομαντισμό. Αν είστε μόνοι, τότε θα μπείτε σε μία σχέση αλλά θα είναι μόνο για να περάσετε κάποιες καλές στιγμές. Αν είστε σε σχέση, τότε δεν θα είναι και τόσο σταθερή και μπορεί να σας επιφέρει κάποια ανησυχία. Θα έχετε ισχυρή επιθυμία για ευχαρίστηση και διασκέδαση. Θα διαθέσετε τον χρόνο σας με την οικογένεια και τα παιδιά σας και θα έχετε έντονη επιθυμία να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της ζωής σας. Οικονομικά, αυτή η εβδομάδα πρόκειται να είναι πολύ καλύτερη από πριν.

Στην εργασία σας, θα αισθάνεστε λίγο απογοητευμένοι και δυσαρεστημένοι με την παρούσα κατάσταση. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να αλλάξετε οτιδήποτε ή να λάβετε οριστικές αποφάσεις. Αξιολογήστε και αναλύστε την παρούσα κατάσταση η οποία θα πρέπει να γίνει τώρα. Αν έχετε επιχείρηση, θα αισθάνεστε άγχος κατά την εκτέλεση των δραστηριοτήτων σας. Χρησιμοποιήστε αυτή τη φορά την λογική σας για να ελέγξετε την παρούσα κατάσταση και να την κάνετε να ρέει ομαλά. Πρέπει να καταβάλετε προσπάθειες για να έχετε τη μέγιστη απόδοση. Μπορεί να μην είστε και τόσο ικανοποιημένοι. Να είστε προσεκτικοί για ενδεχόμενες τριβές.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή την εβδομάδα θα απολαύσετε την συντροφικότητα με το πρόσωπο που αγαπάτε. Το πάθος σας θα είναι υψηλό και θα επιθυμείτε περισσότερο την συναισθηματική ικανοποίηση. Μπορεί να σας είναι δύσκολο τώρα να βρείτε μια ισορροπία μεταξύ των ευθυνών σας και της επιθυμίας σας να δώσετε στην σχέση σας. Η ροή του εισοδήματος σας θα είναι καλή. Η επένδυση χρημάτων σε μετοχές θα φέρει καλή απόδοση. Κάποιες οικονομικές συναλλαγές θα πρέπει να τις αναβάλετε για αργότερα. Είναι μια στιγμή για να αναδείξετε ό, τι έχετε και να επικεντρωθείτε στην αποκόμιση ανταμοιβών.

Αυτή την εβδομάδα θα επικεντρωθείτε στον εαυτό σας. Ψάχνετε για να τραβήξετε την προσοχή αυτή τη στιγμή, καθώς αισθάνεστε ότι η ζωή σας έχει πάρει άλλον προσανατολισμό. Αυτή είναι ώρα να δράσετε με αυτοπεποίθηση. Η εξεύρεση της ισορροπίας μεταξύ της αυτονομίας και της εξάρτησης αποτελούν τις λέξεις-κλειδιά τώρα. Τα συναισθήματα σας θα είναι έντονα αυτήν τη στιγμή. Είναι μια καλή στιγμή για να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας πρώτα, αλλά πάντα με σεβασμό προς τους άλλους.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή η εβδομάδα θα είναι επεκτατική και επινοητική, και ο ρομαντισμός και η αγάπη στην σχέση σας θα ανθίσει. Είναι καιρός να εκφραστείτε μέσα από πράξεις και όχι μόνο με λόγια. Οποιαδήποτε αρνητική στάση θα πρέπει να αποφεύγεται, δεδομένου ότι θα καταστεί δύσκολο να επαναφέρετε την αρμονία. Είναι επίσης πιθανό ορισμένα πράγματα να ξεφύγουν από τον έλεγχο σας. Να είστε θετικοί στην προσέγγιση σας και να διατηρήσετε φιλική συμπεριφορά. Αυτό θα μειώσει τις περιττές αντιπαραθέσεις. Θέματα που αφορούν τα παιδιά θα αρχίσουν να βελτιώνονται, εφόσον υπήρχε κάποιο πρόβλημα νωρίτερα.

Οικονομικά αυτή η εβδομάδα θα είναι λίγο δύσκολη. Μην βασίζεστε σε πράγματα που δεν είναι της αρμοδιότητας σας. Θα έχετε λίγο περισσότερη ένταση από ότι συνήθως. Είναι η ώρα για να ξεκαθαρίστε τα πράγματα στον οικονομικό τομέα, να ανταμειφθείτε για τα έργα σας που έχουν αποδώσει καρπούς, και γενικά να ασχοληθείτε με τις οικονομικές εκκρεμότητες σας. Οι επενδύσεις σε ασφαλιστήρια συμβόλαια ή αμοιβαία κεφάλαια είναι ευνοϊκές. Αποφύγετε να αναλάβετε το ρίσκο να επενδύσετε χρήματα σε μετοχές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στη δουλειά σας, μπορεί να αισθανθείτε ότι βαρύνεστε με την παρούσα θέση σας και τις υποχρεώσεις σας και τώρα είναι η στιγμή που οι προσπάθειες σας θα αρχίσουν να ανταμείβονται. Θα είστε ενεργητικοί και πολύ ανυπόμονοι. Μπορεί να χρειάζεστε επιπλέον χρόνο και ενέργεια για να ολοκληρώσετε το έργο σας αυτή τη στιγμή. Αν αναζητάτε εργασία, τότε αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να βρείτε. Έχετε πολύ αυξημένη ενέργεια για να πάρετε αποφάσεις για την σταδιοδρομία σας. Μπορεί να φαίνεστε επιβλητικοί και δυναμικοί.

Οικονομικά αυτή η εβδομάδα θα είναι συνηθισμένη. Θα υπάρξει κάποια μικρή δυσαρέσκεια στη ροή του εισοδήματος σας. Αν έχετε να κάνετε με το εξωτερικό ή έχετε επιχειρήσεις, τότε είναι πιθανό να λάβετε καλές παροχές. Οι δαπάνες στο σπίτι σας ή σε είδη πολυτελείας θα είναι αυξημένες. Οι επενδύσεις σε αμοιβαία κεφάλαια και ασφαλιστήρια συμβόλαια θα είναι ευνοϊκές. Θα αισθανθείτε πάρα πολύ κοντά στο σπίτι σας, την οικογενειακή σας ζωή, και τις πιο στενές συναισθηματικές σας σχέσεις. Μπορείτε να σχεδιάσετε τώρα με μεγάλη δύναμη και ικανοποίηση από την οικογένεια σας, αλλά αν όλα δεν είναι καλά στον τομέα αυτό, θα αισθάνεστε συναισθηματική ανεπάρκεια αυτή τη στιγμή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή είναι μια εβδομάδα για ενδοσκόπηση. Οι συνθήκες θα είναι τέτοιες έτσι ώστε θα έχετε μια γενικότερη ανάγκη να είστε μόνοι. Είστε ήδη απασχολημένοι με τις καθημερινές σας δραστηριότητες και συμμετέχετε ενεργά στις υποχρεώσεις σας. Ήρθε η ώρα να εξισορροπήσετε τη ζωή σας αλλά δεν θα σας είναι εύκολο. Θέματα που έρχονται στο φως προέρχονται από βαθιά μέσα σας. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να έρθετε σε επαφή με αυτά που είναι κρυμμένα και είναι κάτω από την επιφάνεια. Ένα μυστικό είναι δυνατόν να αποκαλυφθεί.

Η αισθηματική σας ζωή θα ανθίσει αυτή την εβδομάδα και θα υπάρξει ανάταση στα συναισθήματα σας. Αν είστε μόνοι, τότε είναι η κατάλληλη στιγμή να αναμένετε κάποιο άτομο να έλθει κοντά σας. Οι επιθυμίες σας θα εκπληρωθούν και τα συναισθήματα σας θα επεκταθούν. Εάν είστε σε σχέση, τα πάθη σας θα είναι υψηλά αλλά θα πρέπει να δώσετε βάση σε τυχόν αντιπαραθέσεις λόγω αλληλοσυγκρουόμενων απόψεων με τον σύντροφο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Οικονομικά, αυτή είναι μία ελπιδοφόρα εβδομάδα και τα κέρδη αναμένονται να είναι περισσότερα από πριν. Ωστόσο, θα σας είναι δύσκολο να αποτρέψετε τις δαπάνες σας. Κέρδη μπορεί να προκύψουν από ομαδικές δραστηριότητες. Οι επενδύσεις σε ασφαλιστήρια συμβόλαια είναι επωφελείς τώρα για σας. Στην εργασία σας, το μυαλό σας κάνει θαύματα. Ωστόσο, η υψηλή ενεργητικότητα σας μπορεί να χαλάσει τα πράγματα. Σας συμβουλεύουμε να εστιάσετε την ενέργεια σας στη σωστή κατεύθυνση και με υπομονή η επιτυχία θα είναι δική σας.

Είναι μία καλή χρονική περίοδος για τη φροντίδα και την σωστή διαχείριση των προβλημάτων σας. Νέες διαπραγματεύσεις και συναλλαγές θα αποδειχθούν κερδοφόρες. Ο χρόνος που θα περάσετε με άλλα άτομα φαίνεται να είναι ιδιαίτερα παραγωγικός. Εάν είστε δεσμευμένοι ο σύντροφος σας θα είναι φιλικός και θα μοιραστείτε τα συναισθήματα σας μαζί. Ωστόσο, θα υπάρξει κάποια απόσταση που θα είναι προσωρινή ή λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αισθηματική σας ζωή θα είναι στις καλύτερες στιγμές της τώρα. Αν είστε μόνοι, τότε αυτή η εβδομάδα είναι θετική για την αναζήτηση ενός σωστού συντρόφου για εσάς. Αποφύγετε να είστε ανυπόμονοι, καθώς θα χαλάσουν τα πράγματα και δεν θα προχωρήσουν με σωστό τρόπο. Θα έχετε μια καταπληκτική ευκαιρία για να ανταποκριθείτε σε ένα πρόσωπο που θα ενδιαφερθεί για σας. Χαλαρώστε και αισθανθείτε άνετα με το περιβάλλον σας, και με τη ζεστασιά και τη λάμψη σας θα έλξετε τους άλλους προς το μέρος σας.

Αυτή την εβδομάδα θα εστιαστείτε σας σε κοινωνικές δραστηριότητες περισσότερο. Τώρα θα συνειδητοποιήσετε τον ρόλο που διαδραματίζετε στη ζωή των άλλων, καθώς ο σύζυγος, ο γονέας ή κάποιος φίλος είναι ένα σημαντικό συστατικό στοιχείο στη γενική ευτυχία σας. Ψάχνετε από τους φίλους σας τώρα την ηθική συμπαράσταση. Μπορεί να κάνετε μια ανθρωπιστική χειρονομία ή να βρεθείτε ξαφνικά γύρω από πολλούς ανθρώπους, ίσως μετά από μια περίοδο σχετικής μοναξιάς. Στην εργασία σας, θα σας δοθούν κίνητρα για βελτίωση. Θα έχετε πίεση στην δουλειά σας αλλά θα την εκτελέσετε αποτελεσματικά.

ΙΧΘΥΣ

Η ενέργεια σας θα επικεντρώνεται στις δημόσιες σχέσεις σας και η επικοινωνία σας με τους άλλους θα είναι καλή και φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αποφύγετε την βιασύνη. Οι συναντήσεις που θα κάνετε τώρα θα είναι επωφελείς. Τώρα είναι η ώρα για σχεδιασμό και οι σκέψεις σας θα είναι εποικοδομητικές. Ωστόσο, δεν είναι μια καλή στιγμή για επέκταση. Περιμένετε την κατάλληλη στιγμή και μέχρι τότε, απλά, ρίξτε μια επιπλέον ματιά στα σχέδια σας.

Αυτή η εβδομάδα είναι καλή για οικονομικά θέματα. Θα λάβετε χρήματα από πολλές κατευθύνσεις. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να ενισχυθείτε οικονομικά με τη μορφή δανείου η οποιασδήποτε άλλης οικονομικής ενίσχυσης. Οι επενδύσεις είναι επίσης ευνοϊκές αυτή την εβδομάδα. Οι μετοχές, τα αμοιβαία κεφάλαια και τα ασφαλιστικά συμβόλαια είναι επιθυμητά και ευνοϊκά. Αν είστε μόνοι, τότε αυτή η εβδομάδα είναι καλή για την αναζήτηση ενός σωστού συντρόφου για εσάς. Η δημιουργία νέων σχέσεων ευνοείται. Εάν είστε παντρεμένοι, μπορείτε να απολαύσετε έντονα συναισθήματα με τον σύντροφο σας. Χαλαρώστε και αισθανθείτε άνετα.

No comments:

Post a Comment