Tuesday 12 April 2011

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 7-3 -2011 ΩΣ 13-3-2011


ΚΡΙΟΣ

Αυτή την εβδομάδα μπορείτε να έχετε οικογενειακή ευδαιμονία και φιλική ατμόσφαιρα. Οι διαφορές, αν υπήρχαν νωρίτερα είναι πιθανό να επιλυθούν. Ωστόσο, η υψηλή ενεργητικότητα σας μπορεί να σας κάνει παρορμητικούς και δεν θα νιώθετε την ανάγκη για να κάνετε οποιαδήποτε στενή σχέση. Τώρα θα εστιαστείτε σε θέματα της σταδιοδρομίας σας. Ξαφνικά θα είστε στο προσκήνιο. Είναι καιρός να δείξετε το καλύτερο, αλλά να είστε βέβαιοι ότι έχετε εξετάσει κάποια πράγματα γιατί αργότερα μπορεί να αγχωθείτε. Το να κρύβετε τον εαυτό σας δεν θα σας είναι και τόσο εύκολο.

Τώρα χρειάζεται λίγη παραπάνω προσοχή, και τα θέματα της καριέρας σας τακτοποιούνται θετικά. Διατηρήστε την αρμονία και κάντε ό, τι μπορείτε για να επιδείξετε τις ικανότητες σας. Μια ξαφνική ευκαιρία στην εργασία σας, ή κάποια μορφή βοήθειας σε σχέση με την καριέρα σας ή το σπίτι σας θα μπορούσε να είναι μέρος της εικόνας αυτής της εβδομάδας. Μπορεί να συμβεί επίσης ένα γεγονός που απαιτεί από εσάς να αναλάβετε ευθύνες και να δείξετε την υπεύθυνη πλευρά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή μπορεί να είναι η τέλεια στιγμή για να αναπτύξετε την καριέρα σας. Αν και ο ρυθμός σας μπορεί να επιταχυνθεί, μπορείτε να έχετε μια ιδέα του που ακριβώς στέκεστε στο επάγγελμα σας και τι σκέφτονται οι άλλοι άνθρωποι για σας. Στα οικονομικά σας θα είστε ισορροπημένοι. Θα είστε πιο υπολογιστικοί και διαισθητικοί. Ωστόσο, προσέξτε τυχόν λάθη στον προϋπολογισμό σας. Ως εκ τούτου, αναβάλετε κάθε σημαντική απόφαση σχετικά με τα οικονομικά σας αυτή την εβδομάδα.

Αυτή θα είναι μια παθιασμένη εβδομάδα συναισθηματικά, αλλά με λίγα σκαμπανεβάσματα. Αν είστε μόνοι, τότε αυτή είναι μια καλή στιγμή για να ψάξετε για μια σωστή επιλογή. Μπορείτε να βρείτε ένα άτομο που να ενδιαφερθεί για σας στο χώρο εργασίας σας. Αυτή τη φορά θα είστε ευαίσθητοι στις προσωπικές σας σχέσεις. Θα θέλετε να τις βελτιώσετε και να διατηρήσετε την αρμονία με το σύντροφο σας, εάν είστε δεσμευμένοι. Θα έρθετε πιο κοντά ο ένας προς τον άλλον και θα θέλετε να μοιραστείτε τα βαθύτερα συναισθήματα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη και γεμάτη εβδομάδα στην εργασία σας, όπου θα θέλετε να την σταθεροποιήσετε και γι 'αυτό, θα θέλετε να αναζητήσετε νέες επιλογές. Η περίοδος αυτή είναι ευνοϊκή για τους ελεύθερους επαγγελματίες. Θα έχετε επιτυχία στα σχέδια σας και σταθερότητα στην εργασία σας. Ωστόσο, οι ομαδικές δραστηριότητες δεν ευνοούνται. Οι συναντήσεις και οι διαπραγματεύσεις θα είναι παραγωγικές. Εάν η επιχείρηση σας έχει σχέση με το εξωτερικό, αναμένεται να έχετε καλές παροχές. Ο καλός σχεδιασμός είναι το κλειδί για να κάνει την εργασία σας να ρέει ομαλά.

Θα θέλετε επίσης να κάνετε ένα σύντομο διάλειμμα από τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Αυτό θα σας κάνει να αισθάνεστε πιο ζωντανοί. Θα αναρωτιέστε τώρα τι να κάνετε με αυτά που έχετε αναλάβει στην ζωή σας, αλλά και πώς μπορούν να ολοκληρωθούν από μόνα τους και σύντομα. Ψάξτε και καταλήξτε σε ένα συμπέρασμα, αλλά προσέξτε να μην υπερεκτιμάτε τα πράγματα αυτή τη στιγμή. Προβλήματα του παρελθόντος μπορούν και λύνονται τώρα, και θα συμφωνήσετε με τους άλλους στα βασικά, αν όχι στις λεπτομέρειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξει καλή ροή του εισοδήματος σας, ιδίως, εάν σχετίζεται με μακρινούς τόπους ή το εξωτερικό. Είναι επίσης δυνατό να πάρετε χρήματα από το σπίτι σας ή από ακίνητα. Οι επενδύσεις σε αμοιβαία κεφάλαια, ασφαλιστήρια συμβόλαια και ακίνητα είναι επωφελείς. Αποφύγετε όμως να επενδύσετε σε μετοχές. Τώρα θα είστε πιο ευαίσθητοι για την οικογένεια σας. Αν είναι ήδη διαταραγμένες οι σχέσεις σας, τα πράγματα θα πάνε καλύτερα και θα υπάρξει αρμονία.

Στην αισθηματική σας ζωή τα πράγματα θα κυλίσουν κάπως αργά. Θα είστε πιο ήπιοι και δεκτικοί. Αφοσιωθείτε και ευαισθητοποιηθείτε στις σχέσεις σας. Θα αναζητήσετε τώρα μια σταθερή σχέση. Όσοι είστε μόνοι, θα θέλετε να κάνετε μια μακροπρόθεσμη σχέση, αλλά αυτή η εβδομάδα δεν είναι και τόσο αποδοτική. Εάν είστε δεσμευμένοι, θα θέλετε να είστε πιο φιλικοί και ευχάριστοι με το σύντροφο σας. Η επιθυμία σας να έρθετε πιο κοντά μεταξύ σας θα είναι υψηλή. Είναι μια καλή στιγμή για να επιλύσετε ορισμένα από τα χρέη σας. Μπορεί να είστε αναγκασμένοι να κάνετε κάποιο οικονομικό διακανονισμό ή να έχετε οικονομική υποστήριξη.

ΛΕΩΝ

Μια πολυάσχολη εβδομάδα θα είναι αυτή για σας τώρα. Θα σκέφτεστε τι σας κάνει να αισθάνεστε άνετα και ασφαλείς και θα θέλετε να βρείτε τρόπους πώς να εξισορροπήσετε τις ανάγκες σας με αυτές των άλλων ανθρώπων γύρω σας. Τα οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν σοβαρά τώρα. Στην εργασία σας, θα είστε ευέλικτοι για να ασχοληθείτε με τις ευθύνες σας. Θα εργάζεστε ομαδικά, θα συμμετέχετε σε συναντήσεις και θα κάνετε νέες επαγγελματικές συναναστροφές. Οι ανώτεροι σας θα είναι αυστηροί μαζί σας και θα κοπιάσετε κάπως παραπάνω για να τους ευχαριστήσετε. Η υπεύθυνη στάση σας απέναντι στην εργασία σας θα λύσει πολλά προβλήματα.

Αυτή είναι μια πολλά υποσχόμενη χρονική περίοδος για όσους είστε μόνοι, γιατί θα συναντηθείτε με ένα άτομο που θα σας ενδιαφέρει. Είναι επίσης πιθανό να νιώσετε ότι κυριαρχείστε από ένα άτομο που είναι κοντά σας. Προτείνεται να το χειριστείτε υπομονετικά. Οι επικοινωνίες με τους ανθρώπους γύρω σας θα είναι σημαντικές καθώς θα δημιουργήσετε τις βάσεις για την επικείμενη επιτυχία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οικονομικά, η περίοδος αυτή είναι στοχαστική όσον αφορά τη ροή του εισοδήματος σας. Αναπόφευκτες δαπάνες μπορούν να σας κάνουν να γίνετε πιο στοχαστικοί. Θα δαπανήσετε χρήματα για τους τακτικούς λογαριασμούς σας και τις πληρωμές σας. Ωστόσο, πρέπει να προσπαθήσετε να συγκρατηθείτε στα έξοδα σας και να τα διαχειριστείτε με ισορροπία. Οι επενδύσεις σε ακίνητα θα είναι ευνοϊκές. Αποφύγετε την επένδυση των χρημάτων σε μετοχές, αμοιβαία κεφάλαια ή ασφαλιστήρια συμβόλαια.

Στην εργασία σας, θα είστε σίγουροι και θα εργαστείτε δραστήρια. Θα προωθήσετε τους στόχους σας ενώ οι συνάδελφοι σας θα σας βοηθήσουν. Ωστόσο, θα πρέπει να κάνετε κάποιο συμβιβασμό σχετικά με κάποιο θέμα ή με κάποιον  συνάδελφο.
Τώρα θα είστε πρόθυμοι να ανταποκριθείτε με επιτυχία στις προκλήσεις και να λύσετε τα προβλήματα σας. Κάποια προβλήματα σας, θα επιβραδύνουν το ρυθμό στο χώρο εργασίας σας. Ο συμβιβασμός και οι προσαρμογή στις απόψεις των άλλων αποτελούν βασικά ζητήματα που απαιτούν την προσοχή σας.

ΖΥΓΟΣ

Μια πολυάσχολη εβδομάδα είναι αυτή για σας και σας φέρνει δυσαρέσκεια στο χώρο εργασίας σας. Αποφύγετε να κατηγορείτε τους άλλους για τη δική σας δυσαρέσκεια. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το κύμα της συναισθηματικής ενέργειας που έχετε για να κάνετε θετικές αλλαγές στη καθημερινή ρουτίνα σας. Κάντε κάτι για να βελτιώσετε τις συνθήκες εργασίας σας και οτιδήποτε σας είναι ενοχλητικό. Αυτή μπορεί επίσης να είναι μια στιγμή που το έργο σας έρχεται να αποδώσει καρπούς ή να ολοκληρωθεί. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να μοιραστείτε τις ευθύνες σας με τους υφισταμένους και τους συνεργάτες σας. Θα πρέπει να καταβάλετε σκληρή προσπάθεια για την επιτυχία.

Τα καθήκοντα σας πολλαπλασιάζονται και ο χρόνος είναι λίγος για τη ομαλή διεκπεραίωση τους. Σε λίγο όμως, θα είστε σε θέση να είστε υπερήφανοι για τα επιτεύγματα σας. Σε γενικές γραμμές αυτή τη στιγμή, διεκπεραιώνετε τα τελικά καθήκοντα σας. Ήρθε η ώρα να υπάρξει ισορροπία στην αισθηματική σας ζωή. Θα πρέπει να κάνετε συμβιβασμό και σωστές διαπραγματεύσεις. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να συνδεθείτε με κάποιο άτομο στη ζωή σας, αν είστε μόνοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από οικονομική άποψη, αυτή η εβδομάδα θα απασχολήσει τα έσοδα σας. Κάθε πληρωμή μπορεί να σταματήσει ή να καθυστερήσει ή μπορεί να σας ζητηθεί επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση δυσαρέσκειας. Αν έχετε επιχειρήσεις που συσχετίζονται με χώρες του εξωτερικού θα σας αποφέρουν θετικά κέρδη. Προσέξτε όμως την υπερεκτίμηση των κεφαλαίων ή κάποια λάθη στα οικονομικά. Ως εκ τούτου, ρίξτε μια ματιά στις αποταμιεύσεις σας.

Στα αισθηματικά σας, η αγάπη στην σχέση σας θα ανθίσει. Τα συναισθήματα αγάπης αυξάνονται. Αυτή η εβδομάδα είναι πολλά υποσχόμενη για έντονες ερωτικές στιγμές. Προσέξτε μόνο τις διαφωνίες γιατί ο εγωισμός σας θα φέρει συγκρούσεις. Υποχωρήστε λίγο για να υπάρχει ένα πιο αρμονικό περιβάλλον. Αυτή την εβδομάδα θα είστε πιο δημιουργικοί  και διασκεδαστικοί. Μπορεί να αισθάνεστε επιτακτική την ανάγκη να δείξετε τα συναισθήματα σας στον εραστή σας και να αναλώσετε όλη σας την δραστηριότητα στον σύντροφο σας. Το πάθος και η συναισθηματική ένταση θα είναι αχαλίνωτα και θα έχετε υπερβολικό ενθουσιασμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή την εβδομάδα ευνοείται ο έρωτας και η αγάπη, και διευρύνετε ο μαγνητισμός σας. Θα βρείτε την αγάπη κάπου κοντά στο χώρο εργασίας σας. Αν είστε με κάποιον θα έρθετε πιο κοντά και θα καταλάβετε τις ανάγκες του. Γενικά η καλή αίσθηση και το αίσθημα της υποστήριξης και της αρμονίας θα σας χαρίσουν ευτυχισμένες στιγμές. Θα αισθανθείτε ότι δεν είστε ικανοποιημένοι με την παρούσα κατάσταση στην εργασία σας. Αυτή τη φορά θα επιδιώξετε την επέκταση και την ανάπτυξη στο έργο σας και είναι καιρός πλέον να εργαστείτε και να κάνετε σχέδια γι’ αυτό.

Θα είστε πρακτικοί, ρεαλιστικοί, και η κρίση σας θα είναι σωστή και θα αντλείτε μεγάλη ικανοποίηση από την υλοποίηση των στόχων σας. Οι συναντήσεις και οι διαπραγματεύσεις θα είναι ευεργετικές. Οικονομικά, αυτή είναι ελπιδοφόρα εβδομάδα. Θα υπάρξει καλή ροή του εισοδήματος σας και θα έχετε ισορροπία στην εργασία σας. Αναμένεται να λάβετε παροχές μέσω διαφόρων πηγών. Αυτή η εβδομάδα είναι ευνοϊκή για την επένδυση χρημάτων σε διαφορετικά σχέδια. Τα αμοιβαία κεφάλαια και οι μετοχές είναι επωφελείς για σας. Οι δαπάνες για διασκέδαση ή για τα παιδιά αναμένεται να είναι πολλές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή η εβδομάδα στρέφει την προσοχή σας σε οικογενειακά θέματα. Οι απαιτήσεις της προσωπικής σας ζωής είναι κυρίαρχες για σας τώρα. Θα θέλετε να επιφέρετε ισορροπία μεταξύ της εργασίας σας και της οικογένειας σας, κι αυτό έχει ουσιαστική σημασία για σας τώρα. Ήρθε η ώρα να δώσετε προτεραιότητα. Διαφορετικά, υπάρχει ο κίνδυνος να αγχώσετε τον εαυτό σας. Το σπίτι, ή η οικογένεια ή κάποιο ζήτημα ακινήτου θα τραβήξει την πλήρη προσοχή σας αυτή τη στιγμή. Η επανεξέταση και η αξιολόγηση των σχεδίων σας θα είναι στο επίκεντρο. Προσπαθήστε να μην εξαρτάστε από τους άλλους.

Από οικονομικής απόψεως, αυτή την εβδομάδα θα επανεξετάσετε στο πώς να διαχειριστείτε τα οικονομικά σας. Οικονομικά οφέλη θα έχετε μέσω του συζύγου σας ή του συντρόφου σας αλλά μόνο αν έχετε φιλική διάθεση. Δεν είναι και τόσο καλή στιγμή για να αναλάβετε να ρισκάρετε να επενδύσετε χρήματα σε μετοχές. Επενδύσεις σε ακίνητα και αμοιβαία κεφαλαία είναι ευνοϊκές. Προσπαθήστε να χειριστείτε με σύνεση τα προβλήματα στην εργασία σας. Είναι δυνατόν να υπάρξει μια μικρή αντιπαράθεση με κάποιο άτομο στην εργασία σας ή κάποιο αίσθημα απογοήτευσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια εβδομάδα όπου θα εργαστείτε σκληρά για να διαχειριστείτε τις υποθέσεις σας. Οι αλλαγές στην εργασία σας θα εξαρτώνται από τις προσωπικές σας ανάγκες. Αν είστε ήδη ικανοποιημένοι με τη δουλειά σας τότε αυτή είναι η στιγμή για να εκμεταλλευτείτε πολύ καλές ευκαιρίες και να επεκτείνετε την σταδιοδρομία σας.
Στα οικονομικά σας χρειάζεται πολλή και σκληρή προσπάθεια για να σταθεροποιηθούν. Νέες δαπάνες θα σας κρατήσουν απασχολημένους. Δεν είναι καλή στιγμή για να επενδύσετε τα χρήματα σας. Αποφύγετε την κερδοσκοπία.

Ο έρωτας και η αγάπη θα ανθίσουν αυτή την εβδομάδα και θα αισθάνεστε πιο χαλαροί. Θα έχετε έμπνευση και οι ερωτικές σας επιθυμίες θα είναι αυξημένες. Θα μπορέσετε να εκφράσετε τα συναισθήματα σας χωρίς δισταγμό. Απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το σωστό σύντροφο για εσάς. Εάν είστε δεσμευμένοι, η καλή συνεργασία και η ευγενική στάση σας θα δημιουργήσει αρμονία και καλές στιγμές. Είναι καιρός να ενεργείτε σύμφωνα με τις εμπειρίες του παρελθόντος και να  επεκτείνετε τους ορίζοντες σας.

ΙΧΘΥΣ

Τα αισθηματικά σας θα περάσουν από σκαμπανεβάσματα. Οι ερωτικές σας επιθυμίες θα είναι υψηλές αλλά θα σας είναι δύσκολο να καταλάβετε τον σύντροφο σας. Οι διαθέσεις σας θα διαφέρουν πολύ. Οι υφιστάμενες σχέσεις θα είναι δύσκολο να είναι σε αρμονία. Προσπαθήστε να αποκαταστήσετε την ειρήνη, με την αποφυγή κάθε είδους σύγκρουσης ή απλά αγνοείστε τις απότομες απαντήσεις σας. Αποφύγετε τώρα τη σύναψη νέων σχέσεων, όσοι είστε μόνοι.

Πολλά υποσχόμενη εβδομάδα για τα οικονομικά σας είναι αυτή για σας. Αναμένεται να λάβετε παροχές μέσω διαφόρων πηγών. Αυτή η εβδομάδα είναι ευνοϊκή για την επένδυση χρημάτων σε διαφορετικά σχέδια. Θα έχετε υποστήριξη από τον σύντροφο σας και η σχέση σας θα κυλήσει πιο ομαλά από ό, τι πριν. Οποιαδήποτε παρεξήγηση ή σύγχυση θα εξαλειφθεί και θα απολαύσετε καλές στιγμές με τον σύντροφο σας. Θα είστε τώρα πρακτικοί και ρεαλιστικοί όσον αφορά τις σχέσεις σας. Θα βρίσκετε ευχαρίστηση στα απλά πράγματα που σας κάνουν ευτυχισμένους και, συνεπώς, θα αισθανθείτε αναζωογονημένοι απολαμβάνοντας τον ελεύθερο χρόνο σας μαζί με τα πρόσωπα που αγαπάτε. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις με τους γείτονες ή τα αδέρφια σας.

No comments:

Post a Comment