Tuesday 12 April 2011

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 28-3-2011 ΩΣ 3-4-2011


ΚΡΙΟΣ

Αυτή την εβδομάδα θα είστε κοινωνικά ενεργητικοί. Θέλετε να εισπράξετε εκτίμηση από τους άλλους, καθώς και η ανάγκη σας για συντροφικότητα εμφανίζεται στο προσκήνιο. Στην εργασία σας θα είστε πρακτικοί και η κρίση σας θα είναι σωστή. Θα αντλείτε μεγάλη ικανοποίηση από τις γόνιμες ιδέες σας και την πορεία της επαγγελματικής σας σταδιοδρομίας. Το κλειδί της επιτυχίας είναι να αξιοποιήσετε την ενέργεια σας και να αναγνωρίσετε τις μικρές σας ατέλειες, οι οποίες σας κρατάνε πίσω. Μπορείτε να επωφεληθείτε τώρα από την ικανότητα σας να δείτε τα πράγματα με διαφορετική οπτική γωνία δίνοντας ζωή σε κάτι παλιό. Η δημιουργικότητα σας θα είναι υψηλή.

Στα οικονομικά σας αυτή είναι μία ελπιδοφόρα εβδομάδα. Θα υπάρξει καλή ροή του εισοδήματος σας. Να ελέγξετε τις σπάταλες και τις δαπάνες σας. Καλά κέρδη μπορεί να υπάρξουν από ομαδικές δραστηριότητες. Οι επενδύσεις σε ασφαλιστήρια συμβόλαια και αμοιβαία κεφάλαια ευνοούνται τώρα. Χρήματα που επενδύονται τώρα θα φέρουν καλή απόδοση. Ο προσωπικός μαγνητισμός σας θα είναι ισχυρός και θα προσελκύσετε την εκτίμηση, την αγάπη και την προσοχή των άλλων αυτή τη στιγμή. Μια νέα ερωτική σχέση μπορεί να ξεκινήσει τώρα ή να προκύψουν νέες επαφές με τους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτήν την εβδομάδα θα αφήσετε πίσω σας ό, τι δεν σας καλύπτει συναισθηματικά και θα κάνετε ξεκαθάρισμα στις προσωπικές σας σχέσεις. Στα αισθηματικά σας καλείστε τώρα να μάθετε να λειτουργείτε ως ζευγάρι και όχι ατομικά. Μπορεί να χρειαστεί να δώσετε περισσότερη ελευθερία στον σύντροφο σας, αντί να περιμένετε από αυτόν να σας δώσει κάποια πράγματα. Θα συνειδητοποιήσετε την αξία του έρωτα και της αγάπης καθώς επίσης και τα οφέλη από την αίσθηση της συντροφικότητας.

Τα γεγονότα θα είναι τώρα τέτοια ώστε θα προχωρήσετε προς μια πιο αντικειμενική προσέγγιση στη ζωή σας και θα καλλιεργήσετε την πραγματική φιλία. Εάν είστε δεσμευμένοι, η σχέση σας θα βελτιωθεί και θα μοιραστείτε βαθιά συναισθήματα μαζί με τον σύντροφο σας. Θα απολαύσετε μαζί πολλά πράγματα και θα συμμετέχετε σε κοινές δραστηριότητες.
Αν είστε δυσαρεστημένοι με την παρούσα σχέση σας μπορεί αυτό να σας κάνει να ξεφύγετε από αυτήν. Διαφορετικά, αυτή η εβδομάδα φέρνει την απόλαυση και την συντροφικότητα και θα θέλετε να περάσετε πολύ χρόνο μαζί με το αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή την εβδομάδα θα εστιαστεί η προσοχή σας στην βελτίωση των συνθηκών εργασίας σας ως επί το πλείστον. Θα ανησυχείτε πολύ, ιδιαίτερα αν ο τομέας αυτός πάσχει από αποτυχίες. Θα είστε δραστήριοι και θα έχετε σχέδια στο μυαλό σας. Αλλά θα είναι δύσκολο να πραγματοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας, καθώς ακόμη, ορισμένα προβλήματα στην επικοινωνία, θα κάνουν τους άλλους να μην μπορούν να δεχθούν  τις προτάσεις σας. Αυτό μπορεί να συμβεί ιδιαίτερα σε όσους από εσάς αναζητάτε νέα θέση εργασίας , έτσι περιμένετε την κατάλληλη στιγμή γιατί τώρα δεν ευνοείστε.

Αυτή είναι πολύ ελπιδοφόρα εβδομάδα όσον αφορά τα οικονομικά σας σχέδια. Ωστόσο, η ροή του χρήματος σας δεν θα αλλάξει ιδιαίτερα, αλλά είναι καιρός να επενδύσετε χρήματα σε βραχυπρόθεσμα σχέδια που θα μπορούσαν να αποδειχθούν κερδοφόρα στο εγγύς μέλλον. Η αισθηματική σας σχέση χρειάζεται την προσοχή και το χρόνο σας. Θα γίνετε λίγο πιο αναλυτικοί και θα αξιολογήσετε τη σχέση σας βλέποντας πιο βαθιά τα πράγματα που συμβαίνουν. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να απολαύσετε έντονες ερωτικές στιγμές και πάθη. Αν είστε μόνοι, τότε αυτή η εβδομάδα είναι καλή για την αναζήτηση ενός σωστού συντρόφου για εσάς. Η δημιουργία νέων σχέσεων ευνοείται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια κοινωνικά πολυάσχολη εβδομάδα είναι αυτή για σας και οι κοινωνικές δραστηριότητες σας θα αυξηθούν. Στην εργασία σας θα είστε αξιόπιστοι ενώ οι  προσπάθειες σας θα επικεντρωθούν στην καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας σας τώρα. Αυτή είναι η στιγμή που θα παρατηρείτε το τι έχετε κάνει ή το τι δεν έχετε πράξει. Βάλτε τα δυνατά σας και κάντε τις αναγκαίες προσαρμογές στην καριέρα σας, αν χρειαστεί. Είστε στα καλύτερα σας και δείχνετε στον κόσμο την πρακτική και υπεύθυνη πλευρά σας.

Στα οικονομικά σας αυτή είναι μία ελπιδοφόρα εβδομάδα. Ωστόσο, η ροή των κεφαλαίων μπορεί να μην είναι και τόσο ομαλή. Εάν υπάρχει οικονομικό χάος, αυτό θα είναι αποτέλεσμα της δικής σας αμέλειας στον τομέα αυτό. Τώρα είναι η ώρα να κάνετε ορισμένες βελτιώσεις για τη μελλοντική οικονομική σας ασφάλεια. Θα κάνετε κάποιες αποταμιεύσεις ή κάποιον οικονομικό ανασχηματισμό. Αποφύγετε όμως την κερδοσκοπία. Η επιθυμία σας για αγάπη είναι ισχυρότερη τώρα. Η οικειότητα θα αυξηθεί και θα υπάρχει αρμονία στις σχέσεις σας πράγμα το οποίο θα κάνει αυτή την εβδομάδα ευχάριστη.

ΛΕΩΝ

Μια πολυάσχολη εβδομάδα θα είναι αυτή για σας. Αυτή την εβδομάδα η ενέργεια σας θα είναι εστιασμένη στην εργασία σας. Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσετε τις φιλοδοξίες και τις αυξημένες ευθύνες σας πιο αποτελεσματικά. Η προσοχή σας μπορεί να είναι διάσπαρτη και θα πρέπει να είστε ισορροπημένοι για να δείξετε τις ικανότητες σας. Οι αυξημένες ευθύνες στην εργασία σας θα αποδειχθούν χρήσιμες για την επαγγελματική ανάπτυξη σας. Οι ανώτεροι σας θα είναι φιλικοί μαζί σας. Θα είστε πρόθυμοι να προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες και σε άγνωστες καταστάσεις.

Είναι μια καλή στιγμή για να ενταχθείτε σε οργανώσεις και ομάδες και να συμμετέχετε σε συνεδριάσεις ή κοινωνικές εκδηλώσεις. Τυχόν διαφορές με άτομα από το παρελθόν θα λύνονται εύκολα. Ωστόσο, η υψηλή ενεργητικότητα σας μπορεί να σας κάνει παρορμητικούς κι αυτό να δημιουργήσει έλλειψη ισορροπίας. Όσοι έχετε παιδιά θα είστε πολύ πιο κοντά τους και θα αισθάνεστε ικανοποιημένοι με την πρόοδο τους. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να ενισχύσετε τη κοινωνική σας θέση και να κατανοήσετε καλύτερα τις σχέσεις σας. Μπορεί να συναντήσετε κάποιο ισχυρό και δυναμικό άτομο το οποίο μακροπρόθεσμα να σας βοηθήσει.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οικονομικά, αυτή είναι μία ελπιδοφόρα εβδομάδα, αλλά θα πρέπει να προσέξετε τα έξοδα που μπορεί αργότερα να σας ανησυχήσουν. Εάν έχετε επαφές με μακρινές χώρες, διερευνήστε περισσότερο τις παροχές. Στην πραγματικότητα, αυτή την εβδομάδα αποφύγετε οποιαδήποτε σημαντική απόφαση σχετικά με τα οικονομικά σας. Οι επενδύσεις στην κερδοσκοπία ή οι μετοχές θα πρέπει να αποφεύγονται αυστηρά. Αυτή είναι η ώρα για να παρατηρήσετε και να μάθετε τι θέλουν τα προσφιλή σας πρόσωπα από εσάς. Θα πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας στο σύντροφο σας και στα οικογενειακά σας πρόσωπα.

Αυτή η εβδομάδα είναι επίσης ενθαρρυντική για τη βελτίωση των ερωτικών σας σχέσεων. Ο σύντροφος σας θα είναι συνεργάσιμος και θα σας δείχνει τα συναισθήματα του. Θα ενεργεί σύμφωνα με την επιθυμία σας. Οι φαντασιώσεις σας και ο ερωτισμός σας θα είναι δυνατά. Αν είστε μόνοι, τότε μπορεί να αισθάνεστε κάποια αστάθεια, ανησυχία και επαναστατικότητα. Αυτή την εβδομάδα θα έχετε ανάγκη από συνεχή συναισθηματική διέγερση και θα θέλετε να κάνετε κάτι νέο για να αναζωογονηθείτε. Ωστόσο, μπορεί να μην είναι δυνατόν ορισμένες φορές να εκπληρώσετε τις επιθυμίες σας.

ΖΥΓΟΣ

Μια εβδομάδα με μερικά σκαμπανεβάσματα θα είναι αυτή για σας. Αυτή την εβδομάδα θα επικεντρωθείτε στην ανάλυση και σε περαιτέρω σχέδια στο χώρο εργασίας σας. Στη δουλειά σας, θα βρείτε εναλλακτικές λύσεις για την αναδιοργάνωση των εργασιών σας. Αυτή θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη και γεμάτη εβδομάδα, θα σταθεροποιήσετε τους στόχους σας και γι 'αυτό, θα αναζητήσετε νέες επιλογές. Αποφύγετε την ομαδική εργασία αυτή την εβδομάδα. Η περίοδος αυτή είναι ευνοϊκή για τους συγγραφείς, τους δημοσιογράφους και όσους ασχολούνται με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Στα οικονομικά σας θα υπολογίζετε τα έξοδα σας και θα είστε πολύ διαισθητικοί. Είναι η ώρα να αναλάβετε νέα οικονομικά σχέδια και να ακολουθήσετε αυτό το οποίο σας ταιριάζει καλύτερα. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για επενδύσεις οποιουδήποτε είδους. Θέματα ακινήτων θα πρέπει να αποφεύγονται για ορισμένο χρονικό διάστημα. Θα θέλετε να οργανώσετε κάποια πράγματα και να βάλετε τάξη στο χάος που επικρατεί. Κάποιο πρόβλημα πιθανόν να προκύψει από τους υφισταμένους σας και μπορεί να επιβραδύνει το ρυθμό των εργασιών σας. Είναι μία πολυάσχολη χρονική περίοδος όπου πρέπει να διαχειριστείτε την πίεση στην εργασία σας με σύνεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή την εβδομάδα θα απολαύσετε τον έρωτα και την αγάπη καθώς θα αυξηθεί ο μαγνητισμός σας. Θα έχετε παιχνιδιάρικη διάθεση και θα θέλετε να εκφραστείτε συναισθηματικά. Θα σκέπτεστε περισσότερο αυτούς που αγαπάτε και θα ανησυχείτε για τον σύντροφο ή τα παιδιά σας. Αυτή τη στιγμή, μπορείτε ενστικτωδώς να βρείτε τον τρόπο για να κάνετε καλή εντύπωση στους άλλους. Κάθε ερωτική σχέση που θα ξεκινήσει τώρα θα χαρακτηρίζεται από ευθυμία, διασκέδαση, και έντονα συναισθήματα προς το σύντροφο σας.
Αυτή είναι η στιγμή που θα δείτε βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης. Η ανάγκη σας για προοδευτική αλλαγή γίνεται εμφανής. Ως εκ τούτου, μπορείτε να κάνετε νέα χρηματοδοτικά σχέδια ή αν έχετε επίγνωση της κερδοσκοπίας, τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να επενδύσετε κάποια χρήματα σε μετοχές. Κάποια μικρά και προσωρινά προβλήματα μπορεί να επιβραδύνουν το ρυθμό σας στο χώρο εργασίας σας. Στις  συνεργασίες σας θα πρέπει να κάνετε  συμβιβασμούς και να προσαρμοστείτε με τις απόψεις των άλλων. Όλα αυτά αποτελούν βασικά ζητήματα που απαιτούν την προσοχή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή την εβδομάδα θα επικεντρωθεί η ενέργεια σας στις προσωπικές σας σχέσεις. Είναι επίσης καλή χρονική περίοδος στην εργασία σας όπου θα κάνετε επέκταση και βελτιώσεις. Αυτή η εβδομάδα είναι πολλά υποσχόμενη για όσους από εσάς είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή καλλιτέχνες. Οι ευθύνες στη δουλειά θα αυξηθούν και θα απολαύσετε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Θα συμμετέχετε σε συνεδριάσεις ή διάφορες επαγγελματικές συναναστροφές ή εκδηλώσεις. Στα οικονομικά σας, η περίοδος αυτή είναι καλή για την εισροή εσόδων, αλλά δεν είναι καλή για τα έξοδα σας.

Η αισθηματική σας ζωή θα σας απασχολήσει αρκετά αυτή την εβδομάδα. Ωστόσο, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσετε μια νέα σχέση ή να λάβετε τελικές αποφάσεις αν είστε σε σχέση. Μπορεί να επικρατήσει σύγχυση και ασάφεια. Εάν είστε δεσμευμένοι θα θέλετε να εξερευνήσετε περισσότερα για εσάς και το σύντροφο σας. Προσπαθήστε να εξισορροπήσετε την σχέση σας και να συμβιβάσετε κάποια πράγματα. Θα έχετε κάποιες ανασφάλειες, και ο καλύτερος τρόπος για να χειριστείτε αυτή την κατάσταση είναι να καταλάβετε ότι χρειάζεστε τους άλλους αντί να τους ανταγωνίζεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια πολυάσχολη εβδομάδα είναι αυτή για σας σε σχέση με την εργασία σας. Είναι καιρός να φροντίσετε και λίγο τον εαυτό σας και να αλλάξετε τις καθημερινές σας συνήθειες. Στην εργασία σας, οι αλλαγές θα είναι ικανοποιητικές για σας και θα ξεκινήσουν με επιτυχία. Οι επικοινωνίες οποιασδήποτε μορφής ευνοούνται καθώς επίσης οι παρουσιάσεις ή συναντήσεις. Στα οικονομικά σας, θα πρέπει να ξοδέψετε κάποια χρήματα για τους τακτικούς σας λογαριασμούς και τις πληρωμές. Θα πρέπει να διαχειριστείτε τα χρήματα σας με ισορροπία.

Αυτή την εβδομάδα, τα έσοδα σας θα σας προβληματίσουν. Κάθε πληρωμή μπορεί να σταματήσει ή να καθυστερήσει ή μπορεί να σας ζητηθεί επιστροφή χρημάτων. Οι επιχειρήσεις που ασχολούνται με το εξωτερικό θα ανθίσουν τώρα. Όμως θα πρέπει να προσέξετε την εκτίμηση των κεφαλαίων και πιθανά λάθη στην οικονομική σας κρίση. Ως εκ τούτου, ρίξτε μια ματιά στις αποταμιεύσεις σας. Τώρα θα επιδιώκετε να είστε μέσα στο σπίτι σας και κοντά στην οικογένεια σας. Θα είστε πιο δεκτικοί, συναισθηματικοί ή νοσταλγικοί. Η αφοσίωση και η ευαισθησία στις σχέσεις σας θα είναι πιο σημαντικές για εσάς από ό, τι συνήθως.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή την εβδομάδα ο έρωτας και η αγάπη θα ανθίσουν. Η ευαισθησία σας θα αυξηθεί και θα είστε τρυφεροί με τον σύντροφο σας. Στα αισθηματικά σας θα έχετε ανησυχία και τώρα θα θέλετε να σας διεκδικήσει το πρόσωπο που αγαπάτε. Ο ερωτισμός και τα πάθη σας θα είναι υψηλά. Ωστόσο, προτείνεται να ελέγξετε την ψυχραιμία σας. Στα οικονομικά σας θα είστε λίγο στοχαστικοί για την εισροή των χρημάτων σας. Δεν θα είστε ικανοποιημένοι και θα θέλετε να τα βελτιώσετε. Επίσης θα εξετάσετε διάφορους τρόπους για να αυξήσετε την οικονομική σας κατάσταση κάνοντας επένδυση χρημάτων. Οι επενδύσεις σε αμοιβαία κεφάλαια και ακίνητα θα είναι επωφελείς.

Θα είστε πρακτικοί και ρεαλιστές όσον αφορά τις στενές σχέσεις σας. Θα αισθάνεστε εξάντληση και θα θέλετε χρόνο για τον εαυτό σας αξιολογώντας τις συνθήκες του περιβάλλοντος σας. Κάντε μια παύση και αξιολογήστε περισσότερο τις καταστάσεις προτού αποφασίσετε. Αυτή η εβδομάδα θα σας κάνει να εμβαθύνετε στον εαυτό σας και στις δικές σας ανάγκες. Θα θέλετε να κάνετε βελτίωση στην προσωπικότητα σας και θα είστε πιο συναισθηματικοί από το συνηθισμένο. Πιθανόν να γίνετε πιο εκκεντρικοί στο περιβάλλον σας και να δείξετε τις ικανότητες σας.

ΙΧΘΥΣ

Αυτή την εβδομάδα θα είστε στα καλύτερα σας απολαμβάνοντας την ζωή. Στη δουλειά σας, παρόλο που θα είστε υπερφορτωμένοι με ευθύνες,  θα είστε ενεργητικοί και θα εκτελείτε την εργασία σας αποδοτικά. Θα έχετε καλά αποτελέσματα χάρη στις σκληρές προσπάθειες σας. Τα υψηλά ιστάμενα πρόσωπα θα είναι λίγο αυστηρά μαζί σας, αλλά οι συνάδελφοι και οι υφιστάμενοι σας θα σας είναι χρήσιμοι μόνο αν έχετε καλλιεργήσει φιλικές σχέσεις μαζί τους νωρίτερα. Οι επικοινωνίες και η κοινωνική δικτύωση θα είναι επωφελείς για σας τώρα.

Οικονομικά, αυτή είναι ελπιδοφόρα εβδομάδα. Θα υπάρξει καλή ροή του χρήματος και, επίσης, οικονομικά οφέλη μέσα από διάφορες πηγές. Οι επενδύσεις που ευνοούνται αυτή τη φορά είναι σε αμοιβαία κεφάλαια και μετοχές. Τώρα θα μπορέσετε να καταλάβετε τους γύρω σας και να έχετε μια ιδιαίτερη στιγμή με κάποιον που αγαπάτε. Γενικά η καλή αίσθηση και το αίσθημα της στήριξης και της αρμονίας σας κάνουν να περάσετε  ευτυχισμένες στιγμές. Αν είστε μόνοι και σας αρέσει κάποιο άτομο θα επιδιώκετε να αναλύσετε τα πράγματα σε βάθος και στη συνέχεια να προχωρήσετε.

No comments:

Post a Comment